umutcanyangoz kullanıcısının son içeriği

1. umutcanyangoz

Yardım Mi stick apk yükleme

Arkadaşlar mi stick aldım kurdum YouTube vanced yüklemek istiyorum ama desteklemiyor diyor yapabilen oldu mu
  2. umutcanyangoz

Soru Ücretsiz pil değişimi yapılıyor mu?

SINIRLI ÜRÜN GARANTİSİ Xiaomi, ilk alıcıya, Xiaomi Ürününün garanti süresi zarfında normal kullanım koşulları altında malzeme ve işçilik kusuru bulunmayacağını garanti eder. Garanti, satın alma tarihinden itibaren ana ünite için iki (2) yıl, çıkarılabilir pil ve şarj cihazı için on iki (12) ay...
  3. umutcanyangoz

Yardım Redmi note 8 pro pil performansı

Tamamdır çok teşekkür ederim
  4. umutcanyangoz

Mi 8 suya düştü

Bir kısa devre var gibi görünüyor. On/off tuşunda veya batarya soketinde. Yazılım ile ilgili bir durum değil.
  5. umutcanyangoz

Sorunun SuperOnline kaynaklı olduğunu biliyorum hocam. Modem değişti. İşyerinde Türk Telekom var sorun yaşamıyorum
  6. umutcanyangoz

Sohbet Sohbet köşesi

Hayırlı pazarlar güzel abilerim kardeşlerim.
  7. umutcanyangoz

Ortalama garantiden dönüş kaç günü bulur bilginiz var mı. Ve Wifi kopma sorunu hallolur mu SuperOnline üzerinde
  8. umutcanyangoz

4 saat anca gidiyor ekran süresi hocam. Ben bugüne kadar oyun felan hiç oynamadım
  9. umutcanyangoz

Arkadaşlar Merhaba saat 10.30 da Şarjdan çektim 1 saatte 50 dakika instagram, 5 dakika WhatsApp görüntülü konuşma %25 şarj gitmiş. Garantiye gönderme vakti gelmiş mi sizce.
  10. umutcanyangoz

Yardım Note 8 pro VoWifi Problemi

Arkadaşlar VoWifi açıkken sürekli Wifi üzerinden arama yapıyor, 10 saniye sonra Sunucuya Ulaşılamıyor diyip kapanıyor. Neden böyle? Ben de özelliği kapatıyorum. Telefon görüşmesi yapamıyorum yoksa.
  11. umutcanyangoz

Soru Google Mesajlara Yükseltme

Yani ben eskiden beri kullanıyorum sadece toplu silme seçeneği yok mesajları
  12. umutcanyangoz

Yardım Ses ve Sensörler çalışmıyor.

persist.img olmadıysa forumda araştırıp temiz farklı bir kararlı rom çekin
  13. umutcanyangoz

Yardım Whatsapp ses geç gelmesi

Bende de aynı problem var ancak hücresel veri'de sıkıntı yaşamıyorum. İnternet ayarlarını yeniden yapın bir hocam
Üst Alt