umutcanyangoz kullanıcısının son içeriği

1. umutcanyangoz

Yardım Mi stick apk yükleme

Arkadaşlar mi stick aldım kurdum YouTube vanced yüklemek istiyorum ama desteklemiyor diyor yapabilen oldu mu
  2. umutcanyangoz

Yardım Redmi note 8 pro pil performansı

Arkadaşlar Merhaba saat 10.30 da Şarjdan çektim 1 saatte 50 dakika instagram, 5 dakika WhatsApp görüntülü konuşma %25 şarj gitmiş. Garantiye gönderme vakti gelmiş mi sizce.
  3. umutcanyangoz

Yardım Note 8 pro VoWifi Problemi

Arkadaşlar VoWifi açıkken sürekli Wifi üzerinden arama yapıyor, 10 saniye sonra Sunucuya Ulaşılamıyor diyip kapanıyor. Neden böyle? Ben de özelliği kapatıyorum. Telefon görüşmesi yapamıyorum yoksa.
  4. umutcanyangoz

Haber Xiaomi Mi 11'in Ekran Koruyucusu Ortaya Çıktı!

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi olacak Mi 11'in ekran koruyucusu ortaya çıktı. Sızdırılan görüntülere göre Mi 11, tasarım anlamında Mi 10 ile neredeyse aynı olacak. Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte akıllı telefon sektörüyle ilgili sızıntılar zirveye ulaşmış durumda. Bu noktada en fazla sızıntıya...
  5. umutcanyangoz

Bir Karikatür Ekle

Merhaba 25 yaşındayım ve yaklaşık 6 senedir aşırı derecede karikatür hayranıyım, sizlerde beğendiğiniz karikatürleri konunun altına resim olarak ekler misiniz ☺️ Ben örnek vererek başlıyorum. İyi forumlar❤️ Sizlerin beğendiği karikatürleri merak ediyorum☺️
  6. umutcanyangoz

Yardım Redmi note 8 pro tema problemi

Arkadaşlar Merhaba temalar kısmından tema değiştirmek istiyorum ancak ana ekran değişse de, yukarı bildirim paneli değişmiyor. Widgetler değişmiyor. Benim cihazda mı problem var yoksa redmi note 8 pro larda bunlar sabit siyah mı değişmiyor mu? OOlması gereken : Olan: Yardımlarınız için...
  7. umutcanyangoz

Çözüldü Mi band 5 Uyku takibi sorunu

Arkadaşlar Merhaba ben bu uyku takibini, saati bir türlü ayarlayamıyorum yardım edebilecek var mı
  8. umutcanyangoz

Haber Xiaomi Mi Watch Lite tanıtıldı!

Akıllı telefonlar sayesinde adından çokça bahsettiren Xiaomi giyilebilir teknoloji ürünlerinden de adını bahsettirmek istiyor. Geçtiğimiz günlerde sızıntıları ile gündemde olan Xiaomi Mi Watch Lite tanıtıldı! Xiaomi Mi Watch Lite özellikleri: Xiaomi Mi Watch Lite, 320×320 piksel çözünürlüğe...
  9. umutcanyangoz

İpucu Xiaomi Telefonlar Engelli Mac Adresi Kaldırma

Merhaba arkadaşlar bugün başıma gelen bir olay oldu çözümü sizlerle paylaşmak istedim ☺️ Elbet bilenler vardır, bir Wi-Fi'e bağlıyken Mac ban yerseniz tekrar bağlanma şansınız var (Şifeyi değiştirmediği ve yakalanıp dayak yemediğimiz sürece ☺️) Çözümü resimler ile anlatmaya çalışacağım 1)...
  10. umutcanyangoz

Yardım Xiaomi redmi note 8 pro Wifi Sorunu

Merhaba ben cihaızmı garantiye göndermek istiyorum ancak bu sorunlar garantiye gitmesi gerektiğini mi göstermekte veya garanti de çözüme kavuşur mu? 1-Cihazım sürekli wifi den kopuyor ancak şöyle saçma bir sorun var. Türk Telekom altyapısı olan modemlerde sıkıntı yok SuperOnline olanlarda var...
  11. umutcanyangoz

İnceleme Mi Band 5 V1.0.2.46 Güncellemesi

12.12.2020 Tarihinde Xiaomi Mİ Band 5 Cihazları Güncelleme aldı Güncelleme detayları çok fazla bir değişim sunmuyor. "Korece" Yazı tiplerinde %100 Güncelleme yapıldı, tam destekleme yapıldı. Arayüz Sürüm
  12. umutcanyangoz

Yardım Kilit ekranında bildirim paneli kapanmıyor

Arkadaşlar Merhaba bu telefon kilitliyken bildirip paneli açılabiliyor wifi bluetooth kapanabiliyor. Konum vs kapanıyor. Bunu nasıl iptal edebiliriz. Telefon çalındığında çalan kişi konumu kapatabilir. Bilgisi olan var mı
  13. umutcanyangoz

Yardım Bluetooth Kulaklık Mikrofon Sorunu

Arkadaşlar Merhaba Benim xiaomi redmi note 8 pro cihazım var, şimdi Xiaomi Airdots 5.0 Tws kulaklık satın aldım. Kulaklığı bağladım ses gayet iyi mükemmel geliyor ancak telefon görüşmelerinde mikrofon çalışmıyor önce şüphe ettim cihaz arızalı sanırım diye. Kuzenimin xiaomi mi 6 da gayet iyi...
  14. umutcanyangoz

Yardım Redmi Note 8 Pro Wifi kopma sorunu

Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese Cihazımı alalı 3 ay oldu ancak başlarda bu sıkıntı sık olmazken şimdilerde sıkıntı arttı yarım saatte bir olmaya başladı. Örneğin normal bir şekilde WhatsApp, instagram vs gezinirken İnterneti gidiyor cihazın. Ancak yukarıda ki Wifi simgesi gitmiyor. Sabit...
Üst Alt