Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom 6,5-7 saat arası ekran süresi veriyor. 9 kadar stabil değil ama sadece geçişlerde. Yoksa oyun-program içinde kasma yok. Arayüz de zamanla düzelir ki ilk romlarda bu yana baya yol kat etti. Ne diyelim eu ile devam.
Cihazıma global Android 9 flashlamistim. Sonra recovery ile miui12 Android 10 yükledim. Ben Android 10 için olanı mı yoksa 9 için olani mi yuklemeliyim kernel olarak?
Nedense sevemedim bu romu. 4 5 uygulama yükledikten sonra kasılmalar başladı. Mesela kamera arayüzünde soldaki son medyaya tıklayınca donuyor. eu rom daha stabil. Temiz kurulum yaptım ikisinde de.eu rom a geri dönüyorum.
Denedim ilk izlenim baya stabil olmuş . Şu bir gerçek ki hareketli duvar kağıdı bu cihaza gitmiyor. Onun dışında herşey stabil baya hızlı bakalım pil ömrünü nasıl olacak