umutaxoy kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım MiRoom downgrade

Evet arkadaşlar merak ettiğim bir konu. Android 9 dan ,android 10 a (aynı zamanda miui11 den 12ye) twrp den MiRoom yükleyerek yükseltme yaptım dosyalarım vs.gitmedi . Acaba aynı şekilde, tekrar bir önceki romu flashlasam sorun yaşar mıyım?
  2. U

Çözüldü Miroom sitesi kapandı mı ?

Kontrol için girdiğimde kapandı gibisinden uyarı veriyor. Ekip mi dagildi sebebini bilen var mı?
  3. U

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Bildirim gelince kilit ekranında genişletme ve cevap verememe problemi devam ediyor mu acaba?
  4. U

Rehber MI 9 SE Alacaklar İçin Rehber

Bende malum yöntem 9se aldım 4.5g de sıkıntı yok tam olarak nasıl bir sıkıntıdan bahsediyorsunuz ?
  5. U

Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler

Mi band 4 çin versiyonu alsam Türkçe yapılabilir mi veya ne gibi sıkıntıları olabilir? Çünkü daha uygun fiyata geliyor
  6. U

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Bağlantıyı tiklamadan önce sayfayı masaüstü görünüme alıp indirebilirsiniz.
  7. U

Rom [YENİ]Mi 9 SE - MIUI 10 v9.6.13 Global Beta Rom

Nasıl yaptınız ?
  8. U

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Mi room da olmayıp bu romda olan şey nedir?
  9. U

Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Ya önceden yapılanları da denedik. Küstürmeyin adamı on numara iş çıkarmış.anonimleşmiş kısımları toplamış derlemiş şu ana kadar ki en iyi ios temasını yapmis. Siz istiyorsunuz ki menemen yapmak için önce domatesi eksin büyütsün toplasın ondan sonra yapsın. Adam Antep usulü lezzetli bı menemen...
  10. U

Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Temayı denedim şimdiye kadar bu kadar kapsamlisını görmemiştim. Ellerine sağlık
  11. U

Yardım Kilit ekranında bildirimler genişletilmiyor

Denemediğim yol kalmadı.acaba bu herkeste mi aynı merak ediyorum. Kilit ekranında bildirimler genişletilmiyor.kilit ekranında bildirimlere cevap veremiyorum.butun izinler tamam neleri yapmam gerektiğini biliyorum fakat olmuyor.acaba romdan kaynaklı mi ? Cihaz mi9 se. Mi room son sürüm. Ayrıca...
  12. U

Yardım Google Asistan (Yardım)

eu rom da kurmuştum onda hiç bir şey yapmadan çalışıyordu zaten...garip..
  13. U

Yardım Google Asistan (Yardım)

mi room var bende sistem dosyasına dönüştürünce sorunsuz çalıştı
  14. U

Soru Stereo mod

Xda da zip dosyası paylaşılmış lakin çalışmıyor. Stereo mod mümkün mü acaba?
  15. U

Soru Anti Rollback Sayılır mı?

Android 10 çıkana kadar pie da rollback problemi yaşanmaz. Yani şuan android 9 üzerine inşa edilmiş romlar arasında düşürme yükseltme yapabilirsiniz.
Üst Alt