umutaxoy kullanıcısının son içeriği

1. U

MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Ben 8.27 sürümünden direk buna geçebilir miyim veriler silinmeden? Yoksa sırası ile mi gitmem gerekiyor?
  2. U

Rom 6,5-7 saat arası ekran süresi veriyor. 9 kadar stabil değil ama sadece geçişlerde. Yoksa oyun-program içinde kasma yok. Arayüz de zamanla düzelir ki ilk romlarda bu yana baya yol kat etti. Ne diyelim eu ile devam.
  3. U

Mod Redmi Note 8 - Kerneller - Modlar - Boot Animasyonları - Yararlı Rehberler

Cihazıma global Android 9 flashlamistim. Sonra recovery ile miui12 Android 10 yükledim. Ben Android 10 için olanı mı yoksa 9 için olani mi yuklemeliyim kernel olarak?
  4. U

MIUI 12 Redmi Note 8 Masik Premium - OFFICIAL | 10 Q (30.08.2020)

Nedense sevemedim bu romu. 4 5 uygulama yükledikten sonra kasılmalar başladı. Mesela kamera arayüzünde soldaki son medyaya tıklayınca donuyor. eu rom daha stabil. Temiz kurulum yaptım ikisinde de.eu rom a geri dönüyorum.
  5. U

Denedim ilk izlenim baya stabil olmuş . Şu bir gerçek ki hareketli duvar kağıdı bu cihaza gitmiyor. Onun dışında herşey stabil baya hızlı bakalım pil ömrünü nasıl olacak
  6. U

Rom Redmi Note 8 - Miui Custom ve Aosp Romlar

Aosp romlarin hepsinde wifi nin zayıf olduğunu görüyorum miui romlara göre. Bunun Bir çözümü var mı?
  7. U

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Arkadaşlar bu bluetooth 1 kere kapatılınca yeniden başlatma zorunluluğunu giderebilen var mı acaba. Çok sinir bozucu
  8. U

Rehber Bootloader Kilidi Kapatma Rehberi

Tamamdır şimdi gördüm :)
  9. U

Rehber Bootloader Kilidi Kapatma Rehberi

Cihaz garanti kapsamına girer mi acaba tekrardan?
  10. U

Rom Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V11.0.5.0 PCOINXM İndirme Bağlantısı

Şu an 4.30 saat oldu ve %47 gerçekten başarılı Google uygulamalarından sadece lens i kaldirmama rağmen.ama MIUI uygulamalarından baya kaldırdım .
  11. U

Rom Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V11.0.5.0 PCOINXM İndirme Bağlantısı

Debloat yapmama rağmen android sistemi yarısını yiyor yine pilin ama genel anlamda memnunum :) neyi yanlış yaptım
  12. U

Rom Redmi Note 8 - Pixel Experience Plus(OFFICIAL)(20.12.23)

Tamamdır oldu şimdi de Bluetooth fix kullanıcı adı şifre soruyor :)
  13. U

Rom Redmi Note 8 - Pixel Experience Plus(OFFICIAL)(20.12.23)

Bu romun indirme bağlantısına tikladigim zaman hiç bir hareket olmuyor.romu indiremedim. Direk download linki atabilecek var mı acaba ?
  14. U

Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Bu versiyon da stabil değil .önermem . Android 9 a devam ...
  15. U

Yardım MiRoom downgrade

Teşekkürler
Üst Alt