Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar tuhaf gelebilir biraz ama teknolojileri ve soket yapıları aynı ımx682 ve ımx582 kamerasının elimde poco x3 pro var daha önceden kalma da poco x3 nfc var acaba bu nfc deki kamerayı pro ya taksam sorun teşkil eder mi gcamde çünkü bunun ayarı var xiaomi tools sitesinde indirilende...
poco x3 pro modeli için diyorum telefon miui 13 e geçtiginden beri sanki okuma modu açık gibi temaları hep kahveremginsi yaptı ne yaptıysam düzelmedi. Bu bir sorun mu çözümü varmı yoksa xiaominin genel yaptığı hatalardan biri mi
Link yasakmı fikrim yok ama bu ürün ve b7000 kullanacagım telefon sensörleri tamamen arıza yaptığı için yenisini sipariş ettim ve telefon arka kapagıını tekrar kapatmak yapıştırmak istemedim sadece 4 kenara b7000 sürdüm ve kılıf ile kullanıyorum. Sorum şu bu bant ve b7000 ile telefon arka...
Telefon yüz üstü yere düştü ekran da sadece ekran koruyucunu kırıldı başka sorun yoktu takı arkadaşım aradı ekran kapanmadı. Test etme bölümüne girip tüm testleri yaptım sadece yakınlık sensörü testinde kaldı. Ama ışık sensörü testinde bile geçti. Bende hemen parçanın şablonunu çıkardım yakinlik...
Yakın zaman da poco x3 NFC cihazıma 12.5.7 güncellemesi geldi. Yabancı forumlardan bulduğum kadarıyla geçen kimse memnun değil. Şarj suresinde kısılma, yavaşlama sorunu olmuş geçen arkadaşlar varsa sizde durum nedir acaba.
12.5.7RJGINXM sürümü
Haylou w1 kulaklık aldım. Kualklığı ne zaman telefona bağlasam internet hızım ciddi mana da çok düşüyor. Test yaptım nperf üzerinden kulaklık takılı değilken ve evde kimse bağlı değilken internet hızım 30-32mbps iken kulaklık takılı şekilde test yaptığımda maxımum 4-5 mbps hız alıyorum. Bunun...
2 gün önce hepsiburada üstünden haylou w1 kulaklık aldım kulaklık ilk geldiğinden bluetooth u açtım ve kulaklığın kapagını kaldırır kaldırmaz telefonda (poco x3 nfc) pop-up açıldı kulaklıkların ayrı ayrı şarjını kutunun şarjını gösteren. Bunu her seferinde gösteriyordu bluetooth u açıp kutuyu...
Telefon ıps lcd ekran kullanıyor. Geçen gün şunu farkettim whatsapp da karanlık mod açıkken etraftaki ışık miktarına göre karanlık tema daha koyu veya daha açık bir renk arasında gidip geliyor. Ekran kaydı aldım acaba benmi yanlış gördüm diye ekran kaydında çıkmadı fakat farklı telefon ile video...
Poco X3 NFC romunu kullanıyorum bir yazı tipi gördüm deneyim dedim beğenmedim şimdi de varsayılan kendi yazı tipine geçemiyorum. Nasıl varsayılan yazı tipine geçebilirim.
12.0.5 endonezya romu kullanıyordum artık ghost tocuh denen illetten bıktığım için maalesef 12.5.4 hindistan romu kurdum. Android 10 a kıyasla daha yavaş o bir gerçek fakat aynı kulaklık aynı videolar 12.0.5 de sesi sonuna kadar açtığımda dışardaki en ufak sesi bile duymazken 12.5.4 de sesi...
Şu anda 12.0.7 endonezya romunu kullanıyorum
Fakat son gelen 12.5.4 güncellemesi pil ve performans bakımından nasıl acaba
12.5.4 küresel ve hindistan sürümlerinden birini yüklemek istiyorum fakat bu romlar hakkında bir yorum yapan kullanıcı görmedim.
Şu anda android 12.0.7 endonezya romunu kullanıyorum. Stabil mi evet ghost touch sorunu varmı evet. Geçen gün forumda birii 12.5.4 eea romunu kurunca ghost touch sorunu ortadan kalktığını belirtmişti. Şimdi ben telefona eea 12.5.4 kararlı rom mu, 12.5.2 endonezya romu mu, yoksa şu anda...
120hz pilin içinden geçiyor 60hz da 120 den sonra çok düşük geliyor gözüme bazı forumlarda 90hz özelliğini açtıklarını gördüm custom romlar ile bunu nasıl yapabilirim. Format atmadan cihaz rootlu değil.
10 saat sonra bootlader kilidim kalkıyor. Şimdi yapmam gerekenleri bildiğim kadarıyla. 1.Bootlader kilidini açacağım.
2.pc de tüm sürücüler yüklü bilgisayar telefonu fast boot modunda hemen görüyor onda sorun yok.
3.https://xiaomifirmwareupdater.com/archive/miui/surya/ bu siteden istediğim...
Arkadaşlar bir hafta oldu 12.5 güncellemesi geldi yapmaz olaydım. Yavaşlık, Bluetooth sorunu, arayüzde bile kasma yaptı. 12.0.6 sürümün de de en büyük sorun ghost touch denen illetti telefon arada bir kendi kendine dokunuyordu. Bu sürüme geçtiğimden beri ghost touch sorunu yok. Telefonda en...