Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ozaman güç tasarrufu+ Grenify rootsyz sürüm+ Daha az oyun oynayın Ama dediğim gibi root atın 10 Dakikalık işlem İşlemcin 8ise 4 tanesini çalıştır Günlük hayatta 1.5 gün gidiyorsa şarj 2 günü geçer tahminimce
merhaba rom kurdum crdroid fakat cıhaz twrp ekranından sonra reboot dememe ragmen redmi ekranında kalıp terkar twrpye atıyor sorun nedir
1748092468
kablo ıle baglayınca dosya atamıyorum hata veriyor abd sideload ile kurmaya calısıyorum
ama yüzde 45de kalıp hatra verıyor sebebı neıd
r
abi 3c cpu ile cekırdeklerı toplu yönet ben oyle yaptım dun aksam sarjım 92 ıdı suanda 40 ornek verıyorum arama whatsap yapıyorsan sadece 3 cekırdek yeterlıdır (
Merhaba Oyun performansı önceliğim ikinci cihazım olarak duruyor evde Ve Root twrp rom kısmında
Kendimi gelistirmek istiyorum bunun için 8proya Hangi romları kurabilirim ekşisi artışı nelerdir
Teşekürler:) Telefon Fişek gibi oldu kaza geçirdiğim için PC başında çok duramıyorum 2 gün sonrada Rom atacağın daha deli fişek yapcam Tek sorun ısınma sorunu onu nasıl yapacağım bilemedim
Hocam Allah sizden razı olsun derin bir nefes ve Besmele İle Başladim herşeyi silip. ilk başta cihaz Bulunamadı hatası vs verdi ardından restart atıp rootu attim cihaza çok tesekur ederim:))