umuskaal kullanıcısının son içeriği

1. umuskaal

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

konuya gırmek ıstrıyorum cozum lazım acılen lutfen ozel rm yuklendıgı ıcın gırıs yapamıyorum bende crdroıd rom yukledıgım zaman yapılıyordu suand alineagos da olmuyor
  2. umuskaal

Yardım AOSP ROM yükledikten sonra Whatsapp hata veriyor

lineage os kurdum whatsapa gırmeye calısınca hata veriyor ozel rom yuklrendı ve gırıs yaptırmıyor cozumu nedır
  3. umuskaal

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Brick oldu

ücretsiz yazılım da var brom moda gecırırız yasz ozelden ayrdım edeytım bende yenıyım ama bu yaptıgın adımları bılıyorujm ve basarı ıle gectım ben
  4. umuskaal

Yardım CRdroid ROM kurdum cihaz açılmıyor

crdroid kurdum ılk basta acıldı ardından gapps ındırdım fakat uyumlu olmadıgını gordum yenı gappsm buldum onu kurdum reboot dedım ve redmı ekranına gıdıp crdroıd logosunda kalıp tekrar redmi ekranına gırıyor sebebı nedır4?
  5. umuskaal

Çözüldü Cihaz logoda takılı kalıyor

crdroid kurdum ılk basta acıldı ardından gapps ındırdım fakat uyumlu olmadıgını gordum yenı gappsm buldum onu kurdum reboot dedım ve redmı ekranına gıdıp crdroıd logosunda kalıp tekrar redmi ekranına gırıyor sebebı nedır4?
  6. umuskaal

Soru Poco X6 Pro | İşlemci hızını düşürme.

Ozaman güç tasarrufu+ Grenify rootsyz sürüm+ Daha az oyun oynayın Ama dediğim gibi root atın 10 Dakikalık işlem İşlemcin 8ise 4 tanesini çalıştır Günlük hayatta 1.5 gün gidiyorsa şarj 2 günü geçer tahminimce
  7. umuskaal

orjınalş endonezya romu kurdum sımdıde twrpye gıremıyorum hıcbır serkılde :) saka gıbı
  8. umuskaal

merhaba rom kurdum crdroid fakat cıhaz twrp ekranından sonra reboot dememe ragmen redmi ekranında kalıp terkar twrpye atıyor sorun nedir 1748092468 kablo ıle baglayınca dosya atamıyorum hata veriyor abd sideload ile kurmaya calısıyorum ama yüzde 45de kalıp hatra verıyor sebebı neıd r
  9. umuskaal

Soru Poco X6 Pro | İşlemci hızını düşürme.

abi 3c cpu ile cekırdeklerı toplu yönet ben oyle yaptım dun aksam sarjım 92 ıdı suanda 40 ornek verıyorum arama whatsap yapıyorsan sadece 3 cekırdek yeterlıdır (
  10. umuskaal

Soru Redmi Note 8 Pro İçin ROM önerisi

Merhaba Oyun performansı önceliğim ikinci cihazım olarak duruyor evde Ve Root twrp rom kısmında Kendimi gelistirmek istiyorum bunun için 8proya Hangi romları kurabilirim ekşisi artışı nelerdir
  11. umuskaal

Çözüldü redmi twrp kurdum cihaz acılmıyor

teşekür ederım hocam hem attıgınız hemde forumda bir ko9nu buldum cözdüm ve kurdum suanda rom armaaktayım :)
  12. umuskaal

Çözüldü redmi twrp kurdum cihaz acılmıyor

twrp kurdum ama cıhaz redmı ekranında 3sanıye beklıyor ardından sıyah ekran ardından tekrar aynı sekılde oluyor ne yapmam lazım acık destek
  13. umuskaal

Çözüldü Root atarken aldıgım hata

Teşekürler:) Telefon Fişek gibi oldu kaza geçirdiğim için PC başında çok duramıyorum 2 gün sonrada Rom atacağın daha deli fişek yapcam Tek sorun ısınma sorunu onu nasıl yapacağım bilemedim
  14. umuskaal

Hocam Allah sizden razı olsun derin bir nefes ve Besmele İle Başladim herşeyi silip. ilk başta cihaz Bulunamadı hatası vs verdi ardından restart atıp rootu attim cihaza çok tesekur ederim:))
  15. umuskaal

kafam cok karıstı bırısı anydesk ıle baglansa iyi olur ya 2 3 sattır bunu yapmaya calısıyorum
Üst Alt