umtcnerdmr kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım Telefon Yükseltme

Merhaba. Şu anda Mİ 9T kullanmaktayım. Telefonun oldukça sık olarak yapmakta olduğu kendi kendine basma sorunundan dolayı servise vereceğim. Öncelikle şunu sormak istiyorum. Xiaomi'nin önceden yapmakta olduğu ''Eskiyi Getir Yeniyi Götür'' kampanyası hâla geçerli mi ? Geçerliyse eğer telefon...
  2. U

Yardım Mi 9T Dokunmatik kendi kendine dokunuyor

Hocam rom ları nasıl değiştiriyorsunuz acaba
  3. U

Yardım Mi9T Kendi kendine dokunma

Evet bende güncelledikten sonra bu sorun ortaya çıktı. Eski sürümüne nasıl dönderebilirim ? 1572611329 Xioami nin yakınımda servisi var. Götürsem hallederler mi ? 1572612665 Telefonumu 2 yıl KVK garantili olarak aldım fakat IMEI kayıtsız gözüküyor bunu nasıl halledebilirim ? Aldığım yere...
  4. U

Teşekkür ederim. Rom değişikliği yapmadım. Xioami Türkiye servisine götüreyim o halde.
  5. U

Ekran koruyucu kullanmadım. Telefonun kendisinden yada bir yazılımsal hata sonucu olabilir mi acaba? 1571335042 Yardımcı olabilecek var mı ? Garantiye götürmem gerekir mi ?
  6. U

Merhabalar elimde 2 aydır kullanmakta olduğum Mi9T model cihaz bulunmakta. Telefon son 2 gündür ekranın sağ ve sol üst köşesinden kendi kendine dokunma işlemi yapmakta. Bunun sebebi ne olabilir? Telefon her hangi bir şekilde yere düşmedi veya çizilmedi fiziksel olarak 0 ayarında.
Üst Alt