umitcetinkaya kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım Mesaj geç gitme sorunu

Arkadaşlar merhaba, miui 11 11.0.2 global kararlı sürüm kullanıyorum. Gönderdiğim SMS ler geç gidiyor 1-2 gün sonra ulaşıyor attığım kişiye yeni fark ettim. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba?
  2. U

Yardım Vakıfbank Mobil Açılmıyor

Bende de açılmıyor
  3. U

Yardım Kendi kendine kapanıp açılma

Ben de 10.2.13 global kararlı rom kullanıyorum. Son zamanlarda YouTube da video izlerken video birden donuyor ve telefon res atıyor. Nedenini anlayamadım bir türlü
  4. U

Soru İnternet çekim ve volte

Tamamdır hocam kodu girince volte aktif oldu direk teşekkür ederim 1571003886 Son günlerde yaşadığım bi başka problem YouTube da video izlerken birden video donuyor ve telefon res atıyor. Var mı bu sorunu yaşayan?
  5. U

Hattım faturalı volte aktif gözüküyor ama cihaz desteği yok galiba dediğinizi yapmam gerekiyor yinede herhalde? Peki volte ile sadece Türk Telekom lular ile mi HD görüşebilirim? Hayırlı geceler
  6. U

Arkadaşlar merhaba, Mi9 telefonumda 10.2.13 global kararlı rom kullanıyorum. Hattım Türk Telekom. İnterneti 4.5g çekiyorken arama geldiğinde H+ ya düşüyor konuşma anında. Bunun nedeni nedir? Birde volteyi Türk Telekom da etkinleştirebiliyor muyuz?
  7. U

Soru Ekran süresi

Arkadaşlar merhaba, Mi9 umda fazla oyun oynamayınca ortalama 5-6 saat arası ekran süresi alıyorum. Sizce nasıl? Bir de pil kullanımına bakınca Android sistemi fazla şarj yemiş gibi gözüküyor. Bunun nedeni ne olabilir?
  8. U

Yardım Mi9 4.5g

Arkadaşlar merhaba, pasaport kayıtlı Mi9 kullanıyorum hattım da Türk Telekom. Mobil veriyi açtığımda yukarıda 4g yazıyor. 4.5g yi nasıl açarım yoksa 4.5g yerine 4g mi yazıyor? Önceden iPhone 6 kullanıyordum ve mobil veride daha hızlıydı gibi geliyor
  9. U

Soru Mi9 BL Kilidi ile google play lisansı gider mi?

Arkadaşlar Mi9 da bl kilidini açınca play store lisansı gidiyor mu? Play store dan uygulama yüklerken sıkıntı çeker miyiz?
  10. U

Yardım Mi9 Yardım

Peki birşey daha sormak istiyorum. Cihaz bu şekilde güncellemeleri otomatik olarak alıyor mu yoksa elle dışarıdan mı yüklememiz mi gerekiyor bilginiz var mı bu konuda
  11. U

Yardım Mi9 Yardım

Hocam bu şekilde örneğini gördünüz değil mi bir sıkıntı yok yani
  12. U

Yardım Mi9 Yardım

Global de band20 olduğunu biliyorum ama imei işleminden sonra çalışmadığını söyleyenler var. Bu konuda sıkıntı yaşamayacağımdan emin olmak istedim sadece
  13. U

Yardım Mi9 Yardım

Arkadaşlar merhaba, Mi9 almayı düşünüyorum malum işlemle kayıt edilmiş şekilde. Ama işlemden sonra band20 çalışıp çalışmadığı konusunda farklı yorumlar duyuyorum sürekli. Aldıktan sonra 4.5g şebeke sıkıntısı yaşamaktan çekiniyorum. Bu konuda net bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba
  14. U

Yardım Mi 9 almayı düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba, imei kayıtlı bir Mi9 da band20 den kaynaklı 4.5g şebeke sorunu yaşanıyor mu? Ayrıca cihaz güncellemeleri otomatik alıyor mu yoksa elle dışarıdan mı yüklemek gerekiyor?
Üst Alt