umit35izm kullanıcısının son içeriği

1. U

Rom Global V14.0.4.0.TKFMIXM güncelleme sorunu

14 Temmuzda Global V14.0.4.0.TKFMIXM güncelleme yayımlandı Mi tarafından. Ota üzerinden henüz gelmedi ama resmi sayfadan recovery dosyasını en az beş kez indirmeme rağmen, doğrulanamadı hatası alıp güncelleme yapamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
  2. U

Soru Türkiye Kararlı 12.5.1.0.RKFTRXM geldi

Otadan güncelleme geldi, şuan indiriyorum. İndirip kullanan var mı acaba?
  3. U

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - BootLoader Kilidi Açma [ANLATIM]

Merhaba, anlatım adım adım çok iyi olmuş. Yalnız cihazın sıfırlanıp fabrika ayarlarına döneceğini 28.adım da değilde en başta koyu puntolarla yazsaydınız.... Ben daha önce redmi note 4 te de kilit açma işlemi yapmıştım ve herhangi bir sıfırlama olmamıştı... Başımdan aşağı kaynar sular...
  4. U

Soru Yeni güncelleme ne zaman gelir?

Redmi Note 5'in android 9'u alıp bizim 7'de kalmamıza söyleyecek birşey bulamıyorum. Saçmalığın dik alası... Donanım olarak sadece ekranı biraz büyük, işlemciside bir tık ilerde. Bu telefon bu kadar kolay harcanmamalıydı diye düşünüyorum..
  5. U

İnceleme Redmi Note 4 Miui v10.2.3.0 Güncellemesi Geldi

Twrp yüklü telefonlarda global stabil rom kurmayı anlatmıştı arkadaşlar bildiğim kadarıyla.. Hard reset yaptıysanız kurarken sorun yok, tekrar ayarlardan hard reset yapın düzelecektir diye düşünüyorum. Yada bir önceki romu indirip, güncelleyiciden yüklerseniz zaten silinecektir tüm veriler...
  6. U

Hocam hard reseti zaten 10.1.1.0 versiyonunda yapmıştım. Böyle şeymi olur her güncellemede hard reset mi atacağız? Dalga mı geçiyor miui bizimle!!!
  7. U

Batarya tüketimi konusunda daha iyi demişsiniz ama bende durum tam tersi. Android sistemi %40 oranında kullanıyor pili...
  8. U

İnceleme MIUI 10 - 8.11.29 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri ( Yayınlandı- Linkler Eklendi)

Arkadaşlar cuma günü güncelleme yaptıktan sonra, cumartesi akşama kadar bir sıkıntı yoktu. Cumartesi akşam telefon birden 15-20 dk da bir kitlenip reboot yapmaya başladı. Şarj tüketimi de birden inanılmaz arttı. 15 dk ekranda %25 şarj gitti. Aynı romu tekrar attım ama sorun devam etti. Temiz...
  9. U

Rom Miui 10 Global 8.11.29 Beta Rom

Arkadaşlar cuma günü güncelleme yaptıktan sonra, cumartesi akşama kadar bir sıkıntı yoktu. Cumartesi akşam telefon birden 15-20 dk da bir kitlenip reboot yapmaya başladı. Şarj tüketimi de birden inanılmaz arttı. 15 dk ekranda %25 şarj gitti. Aynı romu tekrar attım ama sorun devam ediyor. Bu...
  10. U

Haber Redmi Note 4/4X (SD) İçin V10.2.3.0.NCFMIXM Global MIUI 10 Rom Yayınlandı

Merhabalar, geçen gün demiştim iki günde nasıl memnun kaldınız ben 25 sürümdür memnun değilken diye... Sanırım başladı sıkıntılarınız, ne yazıkki miui 9 da tam düzene koydular dediğimiz şeyler sanki sıfırdan bir sistem yapıyorlarmış gibi yine çıkıyor karşımıza. Ve ne acayiptir ki miui 10 da...
  11. U

Arkadaşlar henüz OTA dan güncelleme gelmedi 4X SD cihaza. Resmi sitede de böyle bir duyuru ve güncelleme dosyası yok. Siz emin misiniz, bu güncellemenin resmi olduğuna!! Geliştiriciler için yayınlanmış sürüm olabilir mi?
  12. U

Arkadaşlar ben beta rom kullanıyorum ve neredeyse 25 sürüm oldu hala miui 10'un birçok şikayetçi olduğum yeri var. Batarya kullanımı birkere başlı başına şikayet konusu... Siz nasıl hemen iki günde memnun kaldınız şaşırıyorum....
  13. U

Güncelleme Redmi Note 4/4X için Miui 10 8.8.2 Global/China Beta Rom

Ben bu yılın başında global stabil kullanırken o zamanki beta romu indirdim ve güncelleyiciden gösterip hata almadan kurdum. Miui 9'un ilk sürümlerinden biriydi kullandığım stabil rom. Tekrar hatırlatmak isterim ki telefondaki tüm veriler sıfırlanıyor!!! Bu arada romu telefondan tarayıcıyı açıp...
  14. U

Güncelleme Redmi Note 4/4X için Miui 10 8.8.2 Global/China Beta Rom

Bende ilk başta çok araştırdım ve boatloader kilidi açılması gerekli yazıyordu hemen hemen heryerde... Denemekten ne zarar olurki dedim ve beta sürümü indirdim. Yedeklerimi alıp güncelleyici üzerinden yükle dedim ve hiçbir hata olmadan beta versiyona geçtim. Telefon açıldıktan sonra da tekrar...
  15. U

Soru Redmi Note 4 Miui 10 Ne Zaman Gelecek?

Aslında genel olarak aynı şeyleri söylüyoruz ama farklı yönlerden yaklaşıyoruz sanırım. Donanım konusu tercih meselesidir. Xiaomi'nin diğer markalardan daha uygun fiyatta olduğu muhakkak. Bütçene göre Redmi serisini yada Mi serisini seçersin. Donanım konusunda kusursuz olmasını beklemek...
Üst Alt