umit35izm kullanıcısının son içeriği

1. U

Rom Global V14.0.4.0.TKFMIXM güncelleme sorunu

Sorma bende çok sinirlendim, Garanti bitmişti zaten, 3 hafta uğraştım bootloader kilidini açtım ve eu rom'a geçtim. 14.0.7 yi indirip hazırlamıştım, cuma günü gördüm ki 14.0.8 çıkmış, indirip onu kurdum bende. Pazartesi bir baktım 14.0.8 geri çekip, pazar gecesi tekrar yüklemişler. 🤦‍♂️ Ulan...
  2. U

Haber Xiaomi, Mayıs 2024’ten itibaren Bootloader Kilidini Açmayı durdurmayı planlıyor

Haberin doğru olmadığı söyleniyor ama bence açıklanmayan bazı gelişmeler var. Ben 3 haftadır bootloader kilit açmaya çalışıyorum ama süre bittikten sonra girdiğimde yeni bir süre daha veriyor...
  3. U

Bu yaptığımız işlemin olmamasının sebebi güncelleyici uygulaması değil bence, 14.0.2 versiyondan sonra Romlara Mi Pilot Tester check yapmaları, 14.0.4 yüklü makinada ama yüklemek için 14.0.4 ü seçsek bile yine check yaptığı için devam etmiyor. 14.0.2 yi denedim ona da güvenlik güncelleme tarihi...
  4. U

Evet denedim defalarca ama olmuyor bu sefer.. angel~~ Bende mi pilot'a kayıt oldum, ne zaman onaylanır fikrim yok...
  5. U

Güncelleyici ile yaptığın için sıfırlanmaz. 1695988598 Ayıpsın, ben denedim ve olduğu için paylaşmak istedim. 👍 Kaç aydır tırmalıyorum bunun için, buldum en sonunda. Sanırım kayıtlı geliştiriciler dışındakiler yüklemesin diye böyle bir önlem getirmişler. Çünkü resmi olarak hala yayımlanmadı...
  6. U

Çözümü buldum ve oldu arkadaşlar.. Önce güncelleyici uygulamasının varsa güncellemelerini kaldırıp verilerini temizliyoruz. Sonra şuan yüklü Rom'u ve son Rom'u indirip ikisini de Download klasörü altındaki Downloaded Rom klasörüne atıyoruz. Güncelleme bölümünde Güncelleme Paketini seçin...
  7. U

Bir süredir yoktum buralarda, Güncelleme Doğrulanamıyor hatasını çözebilen oldu mu acaba?
  8. U

Normalde yıllardır aynı şekilde güncelleme yapıyorum. Önceden indirip güncelleyici ile yapabiliyordum. Sanırım güncelleyicinin son versiyonlarında bunu engellediler. Kurtarma Modunda yeniden başlat yapınca Recovery Modunda güncelleme yapmayı beceremedim. Menü tehlikeli geldi, anlatabilirseniz...
  9. U

14 Temmuzda Global V14.0.4.0.TKFMIXM güncelleme yayımlandı Mi tarafından. Ota üzerinden henüz gelmedi ama resmi sayfadan recovery dosyasını en az beş kez indirmeme rağmen, doğrulanamadı hatası alıp güncelleme yapamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
  10. U

Yardım Redmi not 10 pro Vakıfbank nfc çalışmıyor.

Aynı sorun bende de var ay başından beri. Bende deli oldum sıfırlamayı düşünüyordum makineyi, demek ki bana özel değilmiş. Ayrıca sadece vakıfbank değil diğer bankalar için de çalışmıyor, yani nfc ile ilgili bir sorun var. Uygulama verilerini falan sıfırladım ama olmadı, Bende 13.0.8.0 global...
  11. U

Rom Redmi Note 10 Pro (Sweet) – Global Kararlı V13.0.4.0.SKFMIXM

Şarj konusuna özellikle dikkat etmedim ama iyileşme var gibi geldi bana da. Benim yaşadığım sıkıntılar; Ön bellek temizliği yaptığım zaman belli bir süre google discover bölümüne geçmiyor. Uygulamalar biraz daha geç açılmaya başladı, özellikle sistem uygulamaları (arama, rehber, mesajlar)...
  12. U

Nerdeeee... Nasıl kaldırsınlar hocam 10 saniyeyi? Dandik amoled panel kullanıyor, bir ay sonra servisler dolar ghost screen telefonlarla...
  13. U

Güncellemeyi yaptım arkadaşlar, android 12 olması, güvenlik güncellemesi ve kenar çubuğundan başka bir değişiklik yok. Yalnız cihaz inanılmaz takılmaya başladı, akıcılık falan kalmadı, uygulamalar çok daha hızlı açılıp tepki verirken şimdi arama ve rehber bile bekleyerek açılıyor. Sosyal medya...
  14. U

Soru Nasıl Şarj Edeyim?

Bence batarya sağlığından daha önemlisi ruh sağlığı.... angel~~ Yok 20 de şarja takacağım yok 80 de çıkaracağım... çok da kasmayın ya... Zaten en az 2 sene batarya götürüyor kendini, sonra telefondan sıkılıp yenisine bakıyoruz ya da en fazla verirsiniz bir kaç yüz lira yeni batarya takarsınız...
  15. U

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Merhabalar tekrar, Bl kilidini açmadan uygulama ile 12.5.3 Tr romundan Global 12.5.8 roma geçiş işlemini yaptım. Global romu seçinde önce 3gb lık rom dosyasını indirdi ve yükleme aşamasına geçti. Bilgisayardan devam ederken telefon bir ara durdu ama sonra devam etti ekrandaki güncelleme...
Üst Alt