Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamün aleykum iki sorum olacak öncelikle oneosu zip olarak twrp yoluyla telefonuma kurdum kurduktan sonra magiski vs hiç kurmadım sistem gayet iyide çalışıyor. bir problem yaşamadım bunun herhangi bir olumsuz yönü varmı
2.soruma gelince yüklü olan bir sistem var güncelleme geldi zip dosyasını...
hocam endonezya problemliymiş zaten globalden farkı yokmuş eu rom varmıdaha iyi diyorlar ama tabi siz daha bilgilisinizdir bu konuda önerin varmı ve son bişey arama kaydeetme kesin olmalı iş gereği
onu yükledim ama açılmadı telefon fastbottan yükledim tekrar telefoncuya görütmek istemiyorum valla adam bıktı bendede kuruş kalmadı:)ve hatta telefoncu bana dediki senin telefon endonezya romunu desteklemiyor tabi bence attıp tuttu..tertemizde yüklüyorum hatasız..zaten miflash üzerinden...
merhaba minote 10 cc9 pro ya endonezya romunu attım fastboot tan flasladım ama telefon logoda kaldı açılmıyor ve fastboot moduna almak için ses açma ve telefon açma tusuna bastıgımda logo kapanıyor tekrar açılıyor yani birtürlü fastbota geçemiyorum yardım edebilirmisin
1622540408...