ultras1943 kullanıcısının son içeriği

1. U

Soru Hücreme bekleme nasıl azaltılır?

Gece yatarken hücre bekleme mevzusu nasıl azaltılır? Telefonu kapat dışında tavsiyeler bekliyorum.
  2. U

Soru Always on display çok şarj yer mi?

Hepsi kapalı. Sadece hücre bekleme ve telefon beklemede şarj yemiş gözüküyor. Birde always on displayden şüpheleniyorum.
  3. U

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Arkadaşlar, sizin de cihazınız geceden sabaha kadar %10 - %12 civarı şarj tüketiyor mu? Benimkisi her şey kapalı olmasına rağmen tüketiyor.
  4. U

Gece şarjım hiçbir şey kullanmadığım halde %91'den %82'ye düşmüş. Ondan sordum acaba etkiler mi diye.
  5. U

Bu özellik çok şarj yer mi?
  6. U

Madalya 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. ( Madalya )

Zafer Bayramımız kutlu olsun!
  7. U

Yardım kendiliğinden %18 şarj yemiş

Ayrıca sizde kapalı olan "Her zaman MMS al" bende açıkmış, şimdi bende kapattım.
  8. U

Evet, uyuduğum ve telefonumu koyduğum odada bazen tam ama bazen sadece 1 diş eksik çekiyor. 1566814011 Holydao Bende tam pil göstergesinin solunda yer alıyor.
  9. U

Burada bu sadece bugün oldu, bakalım yarın ne durumda olacak. Ayrıca telefonda WiFi ve Mobil Veri kapalı olunca yinede sağ üstte 4.5G yazıyor. Bu da etki etmiş olabilir mi ?
  10. U

Sürüm atlama ve ROM değiştirme hakkında pek fazla bilgim yok. Sanırım bir sonraki güncelleme gelene kadar aynı sürümde kalacağım. Benim daha çok merak ettiğim konu var; hiç kendiliğinden %18 şarj yer mi Mi9 SE ?
  11. U

ROM dediğiniz MİUİ sürümü mü oluyor ? Öyleyse "MİUİ Global 10.3.3 Kararlı"
  12. U

XiaoMiu Benim yaşadığım bu durum normal mi yoksa anormal mi ? Cihazım henüz 9 - 10 günlük ve bugün bu olayı yaşadığımda acaba pil ömrü öldü mü diye endişelendim.
  13. U

Gece 01.00 civarı telefonumu tam doldurduktan sonra hiç kullanmadan yattım ve sabah saat 12.00 civarı kalktığımda telefonumun şarjı %82 olmuş. Yani tam tamına %18 şarj gitmiş, bu normal değil gibime geldi. WiFi ve Mobil Veri hepsi kapalıydı fakat pil kullanımına bakınca "Hücre bekleme" %33.5 ve...
  14. U

Telefon için Derbi TV benzeri maç izleme programı

Derbi TV benzeri maç izleme programları önerir misiniz ?
Üst Alt