Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet, uyuduğum ve telefonumu koyduğum odada bazen tam ama bazen sadece 1 diş eksik çekiyor.
1566814011
Holydao Bende tam pil göstergesinin solunda yer alıyor.
Burada bu sadece bugün oldu, bakalım yarın ne durumda olacak. Ayrıca telefonda WiFi ve Mobil Veri kapalı olunca yinede sağ üstte 4.5G yazıyor. Bu da etki etmiş olabilir mi ?
Sürüm atlama ve ROM değiştirme hakkında pek fazla bilgim yok. Sanırım bir sonraki güncelleme gelene kadar aynı sürümde kalacağım. Benim daha çok merak ettiğim konu var; hiç kendiliğinden %18 şarj yer mi Mi9 SE ?
XiaoMiu Benim yaşadığım bu durum normal mi yoksa anormal mi ? Cihazım henüz 9 - 10 günlük ve bugün bu olayı yaşadığımda acaba pil ömrü öldü mü diye endişelendim.
Gece 01.00 civarı telefonumu tam doldurduktan sonra hiç kullanmadan yattım ve sabah saat 12.00 civarı kalktığımda telefonumun şarjı %82 olmuş. Yani tam tamına %18 şarj gitmiş, bu normal değil gibime geldi. WiFi ve Mobil Veri hepsi kapalıydı fakat pil kullanımına bakınca "Hücre bekleme" %33.5 ve...