Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar YD bir Xiaomi 13 aldım. Cihazı açtığımda HyperOs ile çıktı kurulumlarımı yaptım. Cihazın bootloder kilidi kapalı, root işlemi veya direnç işlemlerinin hiçbirisi yapılmış vaziyette değil. Fakat Ziraat Mobil uygulaması Temassız ödemeyi açmama izin vermiyor. Garanti bankasından deneyim...
Kendin test etmediğin ürünü kaç kişiye satmışsın. Bir sürü kişinin bilmeden hakkına girmişsin. Hepsine geri ulaşıp paralarını iade edip ürünlerini geri alman lazım yada durumun anlatman lazım. Yani şu poşetten çıkan ürünün 2TB depolamaya sahip olduğunu nasıl düşünüyorsunuz anlamıyorum. Diğer usb...
mi note 10 pro ve mi 10t bütün romlarını denedim(global, eea, endonezya) bu özellik sadece eu romda var. resmi romda bu özellik yok niye eklemiyorlar bilmiyorum. resmi romda kullanmak istiyorsan poco launcher kullanabilirsin. ama bende launcher sevmiyorum. başka bir şekilde bu özellik nasıl...
10 u bırakıp 11 e geçemedim daha 11 deki bu bildirim sorunu yüzünden geçesim gelmiyor. birkaç kez geçmeyi denedim 1-2 gün dayanabiliyorum performans sorunlarıda var 12 stable güzel yaparlar inş.