ultraa8181 kullanıcısının son içeriği

1. U

Soru Xiaomi 14T Pro YD Alınır Mı?

Xiaomi zaten YD alınır giggle~~
  2. U

Yardım 13 ultra NFC ödeme tuşlar kilitli iken çalışmıyor ?

Güvenlik amaçlı yapılan bir durum. Kilitliyken çalıştırmanın yolu var mı bilmiyorum.
  3. U

Yardım Bypass ile Bootlader kilidi açarken Request parameter error (10000) hatası

benim cihaz xiaomi 13 ama fark eden birşey yok
  4. U

Yardım Bypass ile Bootlader kilidi açarken Request parameter error (10000) hatası

https://github.com/TheAirBlow/HyperSploit Burdaki yazılımı kullanarak deneyin. Aynı problemleri bende yaşadım. Bu program ile sorunsuz açtım.
  5. U

Yardım Xiaomi 13 Ziraat Mobil Temassız Problemi

Geliştirici seçenekleri kapalı 1727512482 İstediği istemediği bütün izinler tam
  6. U

Paraf uygulaması ne alaka hocam o Halkbank'ın
  7. U

Arkadaşlar YD bir Xiaomi 13 aldım. Cihazı açtığımda HyperOs ile çıktı kurulumlarımı yaptım. Cihazın bootloder kilidi kapalı, root işlemi veya direnç işlemlerinin hiçbirisi yapılmış vaziyette değil. Fakat Ziraat Mobil uygulaması Temassız ödemeyi açmama izin vermiyor. Garanti bankasından deneyim...
  8. U

Soru Xiaomi 14 imei

xiaomi 13 pro kayıt oluyor yapan yerler var
  9. U

Satış 2 TB çift taraflı USB bellek

Kendin test etmediğin ürünü kaç kişiye satmışsın. Bir sürü kişinin bilmeden hakkına girmişsin. Hepsine geri ulaşıp paralarını iade edip ürünlerini geri alman lazım yada durumun anlatman lazım. Yani şu poşetten çıkan ürünün 2TB depolamaya sahip olduğunu nasıl düşünüyorsunuz anlamıyorum. Diğer usb...
  10. U

Mod Miui System Launcher Mod Kashi

Mi 10 T Pro V13.0.7.0.SJDIDXM çalışmadı çok güzele benziyordu ;(
  11. U

MIUI 12.5 Mi 10T Pro (Apollo) Endonezya Kararlı Rom V12.5.4.0.RJDIDXM İndirme Bağlantıları

mi note 10 pro ve mi 10t bütün romlarını denedim(global, eea, endonezya) bu özellik sadece eu romda var. resmi romda bu özellik yok niye eklemiyorlar bilmiyorum. resmi romda kullanmak istiyorsan poco launcher kullanabilirsin. ama bende launcher sevmiyorum. başka bir şekilde bu özellik nasıl...
  12. U

MIUI 13 Mi 10T/10T Pro - MIUI 13 22.10.26 EU Beta ROM - 13.0.7.0 EU Stabil ROM [Android 12]

10 u bırakıp 11 e geçemedim daha 11 deki bu bildirim sorunu yüzünden geçesim gelmiyor. birkaç kez geçmeyi denedim 1-2 gün dayanabiliyorum performans sorunlarıda var 12 stable güzel yaparlar inş.
  13. U

MIUI 12 Mi Note 10 / CC9 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.1.1.0.RFDIDXM [ Android 11] İndirme Bağlantıları

denemek için dün kurayım dedim orangefox dahil hiçbir sürüm decrypt etmiyor kuracak arkadaşlar lütfen dikkatli olsun
  14. U

Recovery [Android 11] Mi Note 10 / Pro / Mi CC 9 Pro Tek Tuş TWRP

Şifreli çıkması genellikle telefondaki parmak izi pin sifreden kaynaklanıyor hepsini kaldirdiyasaniz isimlerin bozuk çıkmaması lazım
Üst Alt