Ulema29 kullanıcısının son içeriği

1. Ulema29

Rehber Mi9T/Redmi K20 Parmak İzi Tarayıcı Hızlandırma

Bende de işe yaradı ve hızlandı,bilgi paylaşımı için teşekkür ederim..
  2. Ulema29

Soru Redmi Note 7 Ekran Sensörü

tam ekranlarlı telefonların üst kısmında höparlör ve sensörler için çok ufak bir alan kalmış olduğu için sensörü kapatabilmek ( yani sensörün sizi görmesini sağlamak )adına sensörün olduğu kısmı biraz daha aşağıda tutmaya çalışın. Tam ekran dışındaki telefonlarda sensör aşağıda kulaklık biraz...
  3. Ulema29

Soru Bildirimleri Simge Halinde Gösterme

Merhaba,bahsettiğin durumu değiştirmek istiyorsan yani kilit ekranında whatsapp bildirimini bir kutucuk içinde görmek istemiyorsan telefon ayarlarından izinler kısmında izinler ve diğer izinler diye iki kısım var oradan whatsapp uygulaması ile ilgili seçenekleri değiştir yani kilit ekranında...
  4. Ulema29

Soru Bl hakkında?

Teşekkür ederim,Sağolun..
  5. Ulema29

Soru Bl hakkında?

Merhaba burada kilidi kapatmaktan bahsetmişniniz nasıl oluyor tarif edermisiniz?
  6. Ulema29

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

Arkadaşlar yazacaklarım öncelikle alma aşamasındayken benim gibi çok tereddüt edenler içindir. Bugüne kadar pek Samsung dan şaşmamakla beraber hep amiral gemi modellerini kullandım ( Samsung S3, S5, S6, S7 Edge, Note 7 FE, Note 8 gibi). Samsung'dan çokta memnun olmama rağmen teknoloji takipçisi...
  7. Ulema29

Soru Konuşma sırasında karşı sesin az gelmesi

Arkadaşlar benim telefon xiaomi türkiye garantili ve en kararlı sürüm olmasına rağmen aldığımda ilk başta sağ kulağımda ses az gibi geliyor,sol kulağıma aldığımda ses artıyor gibi geliyordu. Sonra farkettim ki telefonun ekran gövde oranının yüksekliğinden kaynaklı ahizede sesin geldiği yeri...
  8. Ulema29

Yardım Redmi 7 kılıf

Hepsiburada dan mavi renk olan telefonuma aldım ve çok memnun kaldım,hem kamera çıkıntısını da gidererek kamerayı koruyor hem de telefonu çok iyi koruğunu düşünüyorum,çok aşırıda kalınlaştırmadı telefonu o yüzden tavsiyem; 'Spigen Redmi Note 7 Kılıf Rugged Armor Matte Black'...
Üst Alt