ulas12 kullanıcısının son içeriği

1. ulas12

Yardım Wifi hiz sorunu

Wifi hiz testi yapinca 100megabit internet max 30 çıkıyor üstüne çıkmıyor reset yazilim güncelleme yaptim olmadk
  2. ulas12

Çözüldü 9A güncelleme sonrasi imei gider mi?

Değerli yorumun için teşekkür ederim düşer diyen imei işlemi yapan kişiydi de demek ki bilgisi yok 😂 güncellemeyi yapacağım tekrardan teşekkürler
  3. ulas12

Teşekkürler fakat satın aldığım ve imei işlemi yapan kişi güncelleme yapma imei silinir dedi fakat bendeki note 9 pro Max te silinmedi çok kez güncelleme yaptım ota dan silinmez ise güncelleme yapacağım 😂
  4. ulas12

Merhaba Redmi 9A telefon aldım güncelleme yapsam imei silinir mi? Note 9 pro Max te böyle bir sorun olmadı 9A da silinme olur mu acaba
  5. ulas12

Çözüldü OrangeFox kaldirma

teşekkürler
  6. ulas12

anladım teşekkürler orjinal recovery dosyasını bulamadım
  7. ulas12

forumu zaten geziyorum konulari okuyorum neyse son bir soru soracağım stock recovery flashladigim zaman ota dan güncellemeleri yükleyebilir miyim ?
  8. ulas12

merhaba cihazımı kayıt ettirdim doğal olarak twrp yüklenmiş daha sonra OrangeFox yükledim fakat OrangeFoxu kaldırıp orjinal recovery e dönmek istiyorum gelen güncellemeleri yükleyemiyorum güncelleme dosyasını indirdim fakat dosyalar OrangeFox twrp hepsinde şifreli gözüküyor format data yaptım...
  9. ulas12

MIUI 12.5 Redmi Note 9 Pro Max (Excalibur) - Hindistan Kararlı Rom V12.5.1.4.RJXINXM İndirme Bağlantıları

Twrp yi açınca dosyalar gözükmüyor klasörleri karmakarışık harfler olarak gözüküyor şifreli gibi orangefox yükledim ama yine göremiyorum çözümü nedir
  10. ulas12

Yardım Twrpli cihazda güncelleme

Tam dosyayı indirip kurunca bilgiler silinir mi? Tam dosyayı nereden indirebilirim
  11. ulas12

Yardım Twrpli cihazda güncelleme

Merhaba arkadaşlar note 9 pro max cihazım var rootlanip kayıt edildi bugün de güncelleme geldi indirip kurmak istedim ama twrp var brick olur diye müdahale etmedim brick olmadan nasıl güncellemeleri alabilirim twrp yi kaldırabilirim
  12. ulas12

Rom Miui 12.5 Dağıtılmaya Başlandı.

Note 9 pro max e ne zaman gelecek ;(
Üst Alt