Ulannebuya kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım Red Mi Note 9 Şebeke Sorunu hk

Merhaba arkadaşlar, Note 9 telefonumda çok garip bir sorun yaşıyorum. Türk Telekom hat kullanıyorum ve telefonla arama yapamıyorum veya çağrı gelmiyor. Telefon kapalı görünüyor. Ama aynı zamanda mobil veri ile internete giriş yapabiliyorum. 12.5.4 sürüm yüklü cihaz. Çözüm yolu veya daha önce bu...
  2. U

Yardım Dosya Yöneticisi hatası

Merhaba arkadaşlar, Bilmiyorum kullandınız mı ama Xiaomimin kendi dosya yöneticisi programını kullanıyordum. Bu programda özel dosyalar adlı bir bölüm var. Şifre ile koruma altına alıyorsun ve normal galeride görünmüyor. Bazı programları buraya atmıştım. Geçen telefona yeni rom yüklediğimde bu...
  3. U

Rom AbhiX ROG Gaming Edition

Merhaba arkadaşlar. Rom yeni yayınlandı. Ama en kısa sürede kurup deneyimleri paylaşacağım. * MIUI 13'le geliyor. * Android 10. * Gereksiz uygulamalar kaldırıldı. * Yeni ROG logosu ve duvar kağıtları eklendi. * MIUI 13 duvar kağıtları ve Medya eklendi. * IOS 15 emojileri eklendi. * Son sürüm...
  4. U

Soru Redmi Note 6 Pro Batarya Seçeneği

Merhaba arkadaşlar, Telefonumun bataryası çok hızlı tükenmeye başladı. Normalde bir günü rahat çıkartırken şimdi hava kararmadan şarja takmam gerekiyor. Telefonla bayağı uğraşan birisiyim. Oyun, konuşma, sosyal medya vs. Pili kendim değiştireceğim ama batarya olarak BN48 ve BN47 olarak kodlar...
  5. U

Yardım Note 6 Pro Ağır Çekim hk

Merhaba arkadaşlar, Note 6 Pro telefonumda ağır çekim özelliği bulunuyor. Fakat videonun tamamını ağır çekimde oynatıyor. Videonun sadece bir kısmını ağır çekimde oynatabileceğim bir mod var mı? Veya yardımcı program? Teşekkürler.
  6. U

Rehber Xiaomi Telefonlarına Google Kamera Kurulumu [Rootsuz]

Ben de neden olmuyor yaw? Unlock halde note 6 pro. Yazılan her şeyi aynen yapıyorum. USB modu açık. kodları sırasıyla yazıyorum. Her şey sorunsuz gidiyor ama en son kontrol ettiğimde hepsi kırmızı halde duruyor.
  7. U

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.3.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Merhaba, MIUI 10.3 ü yükledim. Yükledikten sonra 4.5G simgesi gelmişti. Fastboot moduna aldıktan sonra 4.5G simgesi gitti ve tekrar 4G görünüyor. Problem mi var sizce? (Telefonu ikinci defa kapatıp açınca eski haline geldi.)
  8. U

Yardım MIUI İkinci Alan

Merhaba, Resmi Note 6 Pro kullanıyorum. İkinci alanda çift uygulama ve ekranı bölme özelliği yok mu? Sadece ilk alanda mı geçerli bu özellikler? Teşekkürler
  9. U

Yardım Çift Uygulama ve ikinci alan

Merhaba, konu biraz eski olabilir ama MIUI 10 kullanıyorum. Daha önce var mıydı bilemiyorum ama bu ikinci alanda çift uygulama ve ekranı ikiye bölme özelliğini göremiyorum. Sadece birinci alanda mı geçerli bu özellikler? Teşekkürler.
Üst Alt