Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, konu tam olarak band 7 için değil ama. Mi band 8 var. Cihaz hiç bir şekilde telefona bağlanmadı. Şu an bileklikte şifre var. Bu şifreyi kaldırmanın bir yolu var mıdır?
Hocam merhaba, özelden mesaj atamadım. Note 9 telefon var. IMEI tamiri yapıldıktan sonra şebeke sorunu oluştu. Yapan arkadaş cihaz çin versiyon olduğu için olduğunu söyler. Geçici çözüm olarak mobil ağ tercihini manuel olarak yaptırdı ama faydası olmadı. Cihaz arama yapıyor ve SMS atıyor ama...
Merhaba arkadaşlar, Note 9 telefonumda çok garip bir sorun yaşıyorum. Türk Telekom hat kullanıyorum ve telefonla arama yapamıyorum veya çağrı gelmiyor. Telefon kapalı görünüyor. Ama aynı zamanda mobil veri ile internete giriş yapabiliyorum. 12.5.4 sürüm yüklü cihaz. Çözüm yolu veya daha önce bu...
Merhaba arkadaşlar,
Bilmiyorum kullandınız mı ama Xiaomimin kendi dosya yöneticisi programını kullanıyordum. Bu programda özel dosyalar adlı bir bölüm var. Şifre ile koruma altına alıyorsun ve normal galeride görünmüyor. Bazı programları buraya atmıştım. Geçen telefona yeni rom yüklediğimde bu...
https://drive.google.com/file/d/1ooHq8lp3lJ57YBG_hWCItjx-APnvsKPg/view?usp=drivesdk
Buradan indirebilirsiniz arkadaşlar.
M2007J1SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi9 – Mi9 lite- Mi9 se- Mi9 pro -Mi9 – Mi 10 ulta – Mi 10- Note 10- Poco f1- Redmi Note 7 Google Camera – Xiaomi Tools bu sürümde hemen hemen her şey çalışıyor. Gece çekimi ve ağır çekim de dahil
M2007J1SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar. Rom yeni yayınlandı. Ama en kısa sürede kurup deneyimleri paylaşacağım.
* MIUI 13'le geliyor.
* Android 10.
* Gereksiz uygulamalar kaldırıldı.
* Yeni ROG logosu ve duvar kağıtları eklendi.
* MIUI 13 duvar kağıtları ve Medya eklendi.
* IOS 15 emojileri eklendi.
* Son sürüm...
İyi bayramlar arkadaşlar,
Bu rom için elinizde Gcam 7.2 versiyonu olan var mı? Konudaki linkler bozuk. İndirilmiyor. Yenileme imkanı olan varsa sevinirim.