ukayl kullanıcısının son içeriği

1. U

Rom Mi 15 için eu rom

Günlük limit aşılmış, 26 'sı için tarih verdi bugün saat 19:00 dan sonra yeniden denyeceğim bakalım olursa.
  2. U

HyperOS Xiaomi 15 (dada) Eu Kararlı Rom V3.0.5.0.WOCCNXM İndirme Bağlantıları

Mi kilit için hesap ekleye basinca; “Couldn’t unlock. Please go to Mi Community ....” Gibi bir uyarı yazıyor cihazda.
  3. U

Rom Mi 15 için eu rom

Hangi eu rom versiyonunu tavsiye edersiniz hocam.
  4. U

Rom Mi 15 için eu rom

Eu rom kurmak için bl kildini açıp illa twrp üzerinden mi kurmak gerekiyor acaba _?
  5. U

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Face de millet çatır çutur farklı yöntemlerle kayıt işlemlerini felan yaptıklarını iddaa ediyorlar ama bilemedim şimdi.
  6. U

Hocam bu kayıt işini yazılımla siz yapmiyormusuzunuz zaten. Kim nerden kapatiyor anlamadım.
  7. U

Neye göre kapanıp açılıyor hocam , bir yerden birşey mi satın alıyor aracılar ?
  8. U

Bende geçen hafta kaydettirdim iyi ki.
  9. U

Satış Xiaomi Mi 5S çift sim hat aktif yedek parça niyetine satılık

Merhaba arkadaşlar, cihaz ekran kırılması sebebyle kullanılmaz hale gelmiştir. Gerekli tamirat yapılırsa çalışabilir ama bence uğraşmaya değmez. Kutusu faturası vardir. Çift hattı aktiftir. Bu sebeple satiyorum değerlendirmek isteyen mesaja taşın iyi günler.
  10. U

Soru Poco X3 NFC den Sonra Hangi Cihaza Geçmeli?

Merhaba arkadaşlar. Uzunca bir süredir bu cihazı eu 12.0.9 rom Miui arayüzü ile kullanıyorum. Bence bu modeli yapanlar dönemine göre fiyat performans açısından çok iyi bir cihaz yapmislar, mi 6 serisi gibi yine uzunca bir sürede kullanılacağını düşünüyorum. Aslında genel olarak ben memnunum...
  11. U

Soru Poco x6 pro Hakkında, Eu rom ?

Merhaba arkadaşlar, poco x6 pro bilindiği üzere dimensy işlemcili. Bu işlemcili telefonlara cusrim rom olarak eu rom bulunabilir mi. Rica etsem bilgi verirseniz sevinirim. Telefonu almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
  12. U

Soru Redmi note 12 pro + (plus) Hakkında bazı sorular, Eu rom var mı vb. ?

Merhaba arkadaşlar. Direnç kayıtlı redmi note 12 pro plus almayı düşünüyorum. Eu custom rom bunlarada kuruluyor mu malumunuz işlemcisi snapdragon olmadığı için soruyorum. Birde direnç kayıtlı olacağından bir sorun felan yaşarmıyım? Şebeke sorunu vb. Şimdiden teşekkürler.
  13. U

Soru Hangi Eu rom versiyonunu tavsiye edersini?

Merhaba arkadaşlar, mifirm sitesinde en çok indirilen eu V13.0.3.0.SJUMIXM kodlu romu indirmeyi düşünüyorum. Fastboot yazıyor ama twrp den yujleyebilirim sanırım. Tavsiye edeceğiniz sürüm varmi acaba eu romlardan. Ben kayıt özelliğinden dolayı MIUI baslaticuyi kullanıyorum onun için eu rom...
  14. U

Soru Eu 12.0.9 dan 13.0.1.0 Rom 'a geçiş hakkında..

Merhaba arkadaşlar, eu rom 12.0.9 kullanıyorum. Genel olarak memnunum bir sorunum yok ancak en son versiyon olan eu V13.0.1.0.SJGMIXM sürümü hakkında bilgisi olan varmı acaba, eğer batarya,performans vb.. açıdan daha iyi ise ona geçip geçmeme konusunda bilgi verebilirseniz sevirim...
  15. U

Soru Mi 9T den Poco X3 NFC ye Geçmek Hakkında ?

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim üzere, mi 9t yurtiçi 128 GB lik versiyonunu kullanıyorum. Ayrıca elimde ikinci cihaz olarak arada kullandığım poco X3 128 GB lik yurt dışı cihaz var. Eu rom yüklü onda da. poco başlatıcı hoşuma gitmediği için yüklemiştim. Şimdi iki cihazdan birini...
Üst Alt