ukayl kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım Mi 13 Ultra Almayı Düşünüyorum Nelere Dikkat Etmeliyim?

Kronik bir sorunu yok anladığım kadarıyla.
  2. U

Rom Xiaomi 13 Ultra Xiaomi HyperOs Eu Rom ( 24.7.8 ) İndirme Bağlantıları ve Kurulum

Ses kaydı özelliği aktif mi arkadaşlar bu sürümde_?
  3. U

Soru Yarın Mi 14T Pro Alıyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir?

Rus romunda görüşme kaydı alma özelliği var mı hocam?
  4. U

Soru Yarın Mi 14T Pro Alıyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir?

Eu rom yokmu hocam bu cihaz için?
  5. U

Yardım S24 Ultra Server Kayıt

Şu an kapalı zaten kayıt olmuyor yani.
  6. U

Sohbet 25 bin TL'ye alınabilecek en iyi Xiaomi önerisi

Eu rom çıkmıyor değil mi bu seriye işlemciden dolayı?
  7. U

Yardım Mi 13 Ultra Almayı Düşünüyorum Nelere Dikkat Etmeliyim?

Merhaba arkadaşlar, yurt dışı kayıtlı mi 13 ultra almayı düşünüyorum ancak cihazla ilgili bazı sorun yaşayan arkadaşlara ait konular görmüştüm. Özellikle şebeke gidiyor geliyor muhabbeti dönüyor anladığım kadarıyla. Kırsal yerlerde felan şebeke sorun yaşarmayım . Kısacası cihazı alırken nelere...
  8. U

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Mi 6 cihazın ekrani ve parmak izi çalışacak şekilde değişimi yapabilecek var mı acaba ?
  9. U

Ana Başlık POCO X3 NFC - Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Telefona okadar alıştım ki başka hiç bir telefondan keyif almıyorum. Zaten eu rom olmasa bu kadar kullanmazdım heralde.
  10. U

Yardım Xiaomi Mi 6 Ekranın Bir Bölümünde Renkli Çizgi ve Noktalar (lekeler)

Merhaba arkadaşlar mi 6 telefomun ekranında resimde görülen lekeler oluştu bunun bir çözümü varmıdır acaba_? Şimdiden teşekkürler.
  11. U

Soru EU ROMA 12.0.9 dan 13.0.1.0'e geçiş hakkında

Merhaba arkadaşlar, Eu rom 12.0.9 dan (Android 10) Eu rom 13.0.1.0 (Andoroid 12) twrp den yükleyip geçebilirmiyim direk verileri kaybetmeden_?
  12. U

MIUI 14 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V14.0.2.0.SJGIDXM İndirme Bağlantıları

pil kullanımı nasıl arkadaşlar bu versiyonda memnunmusunuz_?
  13. U

Satış Xiaomi Mi 5S çift sim hat aktif yedek parça niyetine satılık

Merhaba arkadaşlar, cihaz ekran kırılması sebebyle kullanılmaz hale gelmiştir. Gerekli tamirat yapılırsa çalışabilir ama bence uğraşmaya değmez. Kutusu faturası vardir. Çift hattı aktiftir. Bu sebeple satiyorum değerlendirmek isteyen mesaja taşın iyi günler.
Üst Alt