ukayl kullanıcısının son içeriği

1. U

Satış Xiaomi Mi 5S çift sim hat aktif yedek parça niyetine satılık

Merhaba arkadaşlar, cihaz ekran kırılması sebebyle kullanılmaz hale gelmiştir. Gerekli tamirat yapılırsa çalışabilir ama bence uğraşmaya değmez. Kutusu faturası vardir. Çift hattı aktiftir. Bu sebeple satiyorum değerlendirmek isteyen mesaja taşın iyi günler.
  2. U

Soru Poco X3 NFC den Sonra Hangi Cihaza Geçmeli?

Merhaba arkadaşlar. Uzunca bir süredir bu cihazı eu 12.0.9 rom Miui arayüzü ile kullanıyorum. Bence bu modeli yapanlar dönemine göre fiyat performans açısından çok iyi bir cihaz yapmislar, mi 6 serisi gibi yine uzunca bir sürede kullanılacağını düşünüyorum. Aslında genel olarak ben memnunum...
  3. U

Soru Poco x6 pro Hakkında, Eu rom ?

Merhaba arkadaşlar, poco x6 pro bilindiği üzere dimensy işlemcili. Bu işlemcili telefonlara cusrim rom olarak eu rom bulunabilir mi. Rica etsem bilgi verirseniz sevinirim. Telefonu almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
  4. U

Soru Redmi note 12 pro + (plus) Hakkında bazı sorular, Eu rom var mı vb. ?

Merhaba arkadaşlar. Direnç kayıtlı redmi note 12 pro plus almayı düşünüyorum. Eu custom rom bunlarada kuruluyor mu malumunuz işlemcisi snapdragon olmadığı için soruyorum. Birde direnç kayıtlı olacağından bir sorun felan yaşarmıyım? Şebeke sorunu vb. Şimdiden teşekkürler.
  5. U

Soru Hangi Eu rom versiyonunu tavsiye edersini?

Merhaba arkadaşlar, mifirm sitesinde en çok indirilen eu V13.0.3.0.SJUMIXM kodlu romu indirmeyi düşünüyorum. Fastboot yazıyor ama twrp den yujleyebilirim sanırım. Tavsiye edeceğiniz sürüm varmi acaba eu romlardan. Ben kayıt özelliğinden dolayı MIUI baslaticuyi kullanıyorum onun için eu rom...
  6. U

Soru Eu 12.0.9 dan 13.0.1.0 Rom 'a geçiş hakkında..

Merhaba arkadaşlar, eu rom 12.0.9 kullanıyorum. Genel olarak memnunum bir sorunum yok ancak en son versiyon olan eu V13.0.1.0.SJGMIXM sürümü hakkında bilgisi olan varmı acaba, eğer batarya,performans vb.. açıdan daha iyi ise ona geçip geçmeme konusunda bilgi verebilirseniz sevirim...
  7. U

Soru Mi 9T den Poco X3 NFC ye Geçmek Hakkında ?

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim üzere, mi 9t yurtiçi 128 GB lik versiyonunu kullanıyorum. Ayrıca elimde ikinci cihaz olarak arada kullandığım poco X3 128 GB lik yurt dışı cihaz var. Eu rom yüklü onda da. poco başlatıcı hoşuma gitmediği için yüklemiştim. Şimdi iki cihazdan birini...
  8. U

Soru Başkasının adına faturalı cihaz satın almak ve imei klonlanması hakkında

Merhaba arkadaşlar, başka birinin adına faturalı yurt içi bir cihaz satın alacağım ancak aldıktan sonra düşük bir ihtimal bile olsa IMEI kopyalaması gibi bir sorunla karşılaşırsak bu duruma başkası adına kayıtlı fatura ile sorunu çözebilir miyiz? Yoksa cihaz çöp mü olur? Konu hakkında bilgisi...
  9. U

Sohbet Poco X3 NFC Kategorisi İçin Eleştiri....

Merhaba arkadaşlar. Ben daha önce Redmi Note 9 Pro kullanıyordum ve cihazla ilgili kategoride yeni çıkan tüm yazılımlar çok hızlı bir şekilde paylaşılıyordu.Muhtemelen halende öyledir. Ben o cihazda hep eu rom kullanmıştım. Daha sonra cihazı sattım ve Poco X3 e (yurt dışı) geçtim. Cihazımda...
  10. U

Yardım Ekran değişimi Hk.

Merhaba arkadaşlar, telefonun ekranı kırıldı ekranı söktüm ancak orjinal mi yoksa yan sanayi mı alsam karar veremedim. Konu hakkında bilgisi olan varsa sevirinim. Ayrıca Ankara da yardımcı olacak varsa görüşebiliriz. İyi forumlar.
  11. U

Soru Xiaomi Mi 6 Panel Markasını Nasıl Öğrenirim ?

Merhaba arkadaşlar, Cihazım 128 GB' lik olup, eu rom MIUI 12 v20.6.18 versiyonu kuruludur. Panel markasını ne yaptıysam öğrenemedim. Cihazda root da var. Araştırdığıma göre Android in belli bir versiyonundan sonra bu özelliğini kapatmış. Yinede bu konuda panel markasını öğrenebileceğim bir...
Üst Alt