Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba cihazı yeni aldım aldığım kişi eu rom yüklemiş bende beğendim romu ama güncelleme yapacam hibrit rom sifirlama olmadan nasıl sadece update yaparız
Merhaba yeni bir tel aldım xiaomi 15 ultra içinde hazır kilidi acilmis eu rom var cihazı sıfırlama yapmadan nasıl güncelleyebilir indirdiğim hibrit romu çalıştır dediğimde cihazı sıfırlar mi sifirlanin istemiyorum sadece guncellesin nasıl yapılıyor teşekkürler
Kayıt olayını biliyorum sıkıntı yok . Sadece güncelleme lazım bana cihaz açılır kapanırken kilit açık simgesi geliyor öyle açılıyor bootlooader açık mi acaba
Merhaba arkadaşlar bugün mi 14 aldım çin cihazı sanırım güncellemeler otomatik gelir mi ota uzerinden yoksa gelmez mi. Ekran resmini burakiyirum bubarada bootliader kilidi açık sanırım açılırken kilit simgesi açık görünüyor geksitici ayarlarından ona da baktım açık gibi
Benim tek derdim...