ugurundur_21 kullanıcısının son içeriği

1. U

Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

Son sürüm çok stabil görünüyor baya güzel ve hızlı bence bir farklı eu rom
  2. U

Değişik li var mı deneyip bildirirseniz bizde gunccelleeriz tskler
  3. U

Merhaba pil tuketimin ilk sırada andorid işletim sistemi var anormal mi acaba
  4. U

Soru Eu rom güncelleme

Anladım da kurarrken sıfırlama sin ? Sadece update için bir seçenek var mı
  5. U

Arkadaşlar merhaba cihazı yeni aldım aldığım kişi eu rom yüklemiş bende beğendim romu ama güncelleme yapacam hibrit rom sifirlama olmadan nasıl sadece update yaparız
  6. U

Soru Eu rom güncelleme

Merhaba yeni bir tel aldım xiaomi 15 ultra içinde hazır kilidi acilmis eu rom var cihazı sıfırlama yapmadan nasıl güncelleyebilir indirdiğim hibrit romu çalıştır dediğimde cihazı sıfırlar mi sifirlanin istemiyorum sadece guncellesin nasıl yapılıyor teşekkürler
  7. U

Yardım 14 ultra Bootloader

Bilen yokmu bende yeni katildim kilit açılmıyor ne yapabiliriz
  8. U

Soru Xiaomi 14 Çin ROM'mu Global mi?

Bootliader ilit açıktı en son çıkan eu romu kurmayı başardım tşkler
  9. U

Kayıt olayını biliyorum sıkıntı yok . Sadece güncelleme lazım bana cihaz açılır kapanırken kilit açık simgesi geliyor öyle açılıyor bootlooader açık mi acaba
  10. U

Hadi ya of yav nasıl yukluyorlar acaba aradım adamın haberi yok direk satıcı ne yaoacaz beyler cihazı peki en son çin romuda mi kurulmaz
  11. U

Sıfır aldım eu rom mu nasıl anlarım hocam eurom olduğunu
  12. U

Merhaba arkadaşlar bugün mi 14 aldım çin cihazı sanırım güncellemeler otomatik gelir mi ota uzerinden yoksa gelmez mi. Ekran resmini burakiyirum bubarada bootliader kilidi açık sanırım açılırken kilit simgesi açık görünüyor geksitici ayarlarından ona da baktım açık gibi Benim tek derdim...
  13. U

Haber Xiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]

Recovery romlar twrp uzerinden kurulabilir mi ?
  14. U

Rom [MİUİ 10 SON SURUM] Mi 8 Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve V10.3.6.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Bu romdayim global kararlı sürüme geçebilirsiniz yani mi10 dan 9.5 e
Üst Alt