ugurkulahlii kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım Güncelleyemiyorum

Redmi K30 miui 12 güncelleme geldi fakat hata veriyor güncellemiyor. Cihazım aldığımda rootlu aldım. Güncelleme dosyasını indiriyorum paket seçerek deniyorum yine olmuyor hata veriyor. nasıl güncelleyeceğim nolur yardım Redmi K30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. U

Yardım Redmi K30

Miui 12 güncellemesi var cihazımda fakat hata veriyor güncellenmiyor. Rica etsem bi yardımcı olur musunuz? Redmi K30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. U

Sohbet Redmi K30

Redmi K20 pro dan K30 a geçiş yaptım parmak izi harika gerçekten K20 pro da cinnet geçiriyordum alırım bi hayırlı olsun Sent from my Redmi K30 using Tapatalk
  4. U

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

K20 Pro alırım Bi hayırlı olsun sonunda kavuştumm
  5. U

K20 pro kullanıyorum şimdi ben burdan sıfırlarsam eğer imei gidecek mi? Yıllardır telefon kullanıyorum ilk defa duyuyorum bu kadar basit mi gerçekten?
  6. U

Öyle bişey yok hocam. Gönül rahatlığıyla sıfırlayabilirsiniz
  7. U

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Cihazım normalde K20 pro hocam ama burda bulduğum bu romu yükledim global oldu sanırım t9pro oldu
  8. U

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Peki bu şekilde cihazım güncelleme alacak mı hocam?
  9. U

Ben global Rom yükledim ve kendi kendine açıldı hocam. Ek dosya indirerek güncelleme bölümünden seçili dosya ile güncelledim herhangi bir sorun yaşar mıyım bu konuda
  10. U

Hocam botloader kilidi açık veya kapalıyken ne işe yarıyor
  11. U

7.0.009 sürümü kullanıyorum hocam ön kamera stock kamerayı tercih ediyorum harika işler çıkarıyor zaten
  12. U

Yardım K20 Pro Çin Versiyon

öncelikle teşekkür ederim birşey daha sormak istiyorum mi kilidim açılmış yüklemeyle birlikte bunun önemi nedir
Üst Alt