Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi9T marka telefonumu stock romda android 10 a geçirdim bu kez android sistemi fazla şarj tüketiyor 1 haftada düzelir denmişti forumda optimizasyon için öyle olduğunu söylenmişti ama 2 3 hafta olacak hala çok şarj tüketimi var ne yapmalıyım
red mi note 7 cihazımda efs yedeği nasıl alabilirim root explorerde baktığımda efs klasörü gözükmüyor yardımcı olur musunuz ? çok custom rom yüklüyorum yanlış bişey yapıp imei gidecek diye önlem almak istiyorum
red mi note 7 telimin imei sisilindi null yazdı ekranda sonra fox recoveryden almış olduğum yedek vardı onu kurdum sonra hattı gördü sim kilidini giriyorum ama şebeke gelmedi format attım yeni rom kurdum değişmedi çözümü bilen var mı *#06# yapınca imei gözüküyor acil lütfen
arkadaşlar red mi note 7 telefonuma lg nin quadbeat 3 model kulaklığını aldım müzik açma kapatma ileri geri sardırma google asistan gibi işlemleri yapabiliyorum. Ancak gelen aramayı açabiliyorken kapatamıyorum nedeni nedir yardımcı olabilir misiniz ? teşekkür ederim .