Ugurimo kullanıcısının son içeriği

1. Ugurimo

Yardım Android sistemin şarjı çok harcaması

Mi9T marka telefonumu stock romda android 10 a geçirdim bu kez android sistemi fazla şarj tüketiyor 1 haftada düzelir denmişti forumda optimizasyon için öyle olduğunu söylenmişti ama 2 3 hafta olacak hala çok şarj tüketimi var ne yapmalıyım
  2. Ugurimo

Sohbet Mi9T ile merhaba

Red mi serisinden ayrılarak mi9T telefonum ile merhaba arkadaşlar
  3. Ugurimo

Soru efs yedek alma ?

red mi note 7 cihazımda efs yedeği nasıl alabilirim root explorerde baktığımda efs klasörü gözükmüyor yardımcı olur musunuz ? çok custom rom yüklüyorum yanlış bişey yapıp imei gidecek diye önlem almak istiyorum
  4. Ugurimo

Sohbet red mi note 7 şebeke gitti

red mi note 7 telimin imei sisilindi null yazdı ekranda sonra fox recoveryden almış olduğum yedek vardı onu kurdum sonra hattı gördü sim kilidini giriyorum ama şebeke gelmedi format attım yeni rom kurdum değişmedi çözümü bilen var mı *#06# yapınca imei gözüküyor acil lütfen
  5. Ugurimo

Sohbet kulaklıkla gelen aramayı açıp kapatmak

arkadaşlar red mi note 7 telefonuma lg nin quadbeat 3 model kulaklığını aldım müzik açma kapatma ileri geri sardırma google asistan gibi işlemleri yapabiliyorum. Ancak gelen aramayı açabiliyorken kapatamıyorum nedeni nedir yardımcı olabilir misiniz ? teşekkür ederim .
  6. Ugurimo

Sohbet Miuı arayüzünü değiştirme?

Arkadaşlar red mi note 7 cihazımdaki miui arayüzünü kaldırıp samsung one uı yüklemek istiyorum bunu yapabilir miyim ?
  7. Ugurimo

Sohbet Red mi note 7 mi red mi note 8 mi?

Arkadaşlar red mi note 7 4gb ram 128 gb hafızalı telefonum var red mi note 8 4/64 almam mantıklı mı öneride bulunabilir misiniz ?
  8. Ugurimo

Sohbet Xiaomi red mi note 7 için kulaklık önerisi

Arkadaşlar Xiaomi red mi note 7 telefonum için 100 TL bandında L tipi jack girişli iyi bir kulaklık arıyorum kulaklık önerisinde bulunabilir misiniz?
Üst Alt