ugurcum kullanıcısının son içeriği

1. ugurcum

Soru Redmi note 7 global rom dönüş

İyi forumlar. Cihazım eu rom beta 20.9.10'da şu anda. Bl açık durumda sorum şu miui 11e düşürmek istiyorum yani global rom'una bununla ilgili bir açıklamalı anlatım var mıdır? Bir bakıma android downgrade de yapılmalı miui 11 android 9 iken miui 12 android 10 çünkü yardımcı olursanız sevirim.
  2. ugurcum

Soru Romlu cihaz ghost screen

Rn7 cihazımda ghostscreen sorunundan dolayı garantiye yollayacağım, eu rom yüklü sorun çıkar mı?
  3. ugurcum

Sohbet Fenerbahçe madalyası olmaması ?

Galatasaray madalyası var ancak fenerbahçe madalyasına denk gelemedim nedeni nedir acaba?
  4. ugurcum

Soru Şarj ömrü için öneriler

MiRoom 9.11.14 kullanıyorum pil performansı almak için ama hala tatmin edici seviyelerde değil günde bazen net 1 gün giderken bazen 12-13 saat gidiyor bazı zamanlar 1 günüde geçiyor ama 12-13 ortalama alıyorum pil performansını arttıracak yöntemleri olan var mı önerileri olan teşekkürler.
  5. ugurcum

Yardım Magisk root hatası

MiRoom 9.11.14 kurulu cihazımda magisk uninstaller ile silip son sürümü tekrar yüklememe rağmen hala hata alıyorum hata bu şekilde.
  6. ugurcum

Yardım Ar kamera açılmıyor

Ar kamera ile oyun veya uygulama açamıyorum Google ar yüklü MiRoom 9.11.14 kullanıyorum
  7. ugurcum

Yardım İos13 temasını tr çevirebilecek var mı?

Pure iOS 13 Pure iOS 13 Theme For MiUi 11 Şu videodaki temayı turkce yapabilecek var mıdır? İndirme linki TEMA GÖRSELLERİ
  8. ugurcum

Yardım Durup dururken mi browser reklam

İyi forumlar. Herhangi bir uygulamadayken bir anda mi'nin kendi browser'ında reklam açılıyor her seferinde farklı sayfalar son 2-3 gündür oluyor nasıl çözebilirim browser ayarlarından bildirimlere girdim sıkıntı yok orası temiz ama bu neden oluyor anlamış değilim yardımcı olabilecek?
  9. ugurcum

Soru Aod özelliği neden yok

Muhtemelen haklısınız, kullanmam ancak redmi note 7 pro modeline gelip note 7 modeline gelmemesi garibime gitti :)
  10. ugurcum

Soru Aod özelliği neden yok

Redmi note 7 (pro) ile aynı ekranı kullanmasına rağmen gelen güncellemede, neden always on display bulunmamaktadır. Bilenler aydınlatabilir mi? Note 7 pro modeline gelmiş.
  11. ugurcum

MIUI 11 Redmi note 7 EU Türkiye MIUI 11 Güncellemesi geldi.

Geldi iki gözümün çiçeği Not: İlgisi var mı bilmiyorum ama bölgem meksika
  12. ugurcum

Yardım Herkes güncelleme alıyor biz hala taş devri!

Meksika yaptım ancak 10.3.12 de gelmedi
  13. ugurcum

Yardım Herkes güncelleme alıyor biz hala taş devri!

Çoğu kişiye miui 11 bekliyor ben hala 10.3.6 sürümündeyim vatandan türkiye'den aldık cihazı niye gelmiyor anlamadım
  14. ugurcum

Soru Redmi Note 7 Android 10 güncellemesi alacak mı ?

Evet alacak ama diğer modellerden geç biraz 2020'nin ilk çeyreği gibi
  15. ugurcum

Çözüldü Garip bir ses sorunu?

Sorun kendiliğinden geçti modlar konu kilitleyebilir teşekkürler
Üst Alt