Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi forumlar. Cihazım eu rom beta 20.9.10'da şu anda. Bl açık durumda sorum şu miui 11e düşürmek istiyorum yani global rom'una bununla ilgili bir açıklamalı anlatım var mıdır? Bir bakıma android downgrade de yapılmalı miui 11 android 9 iken miui 12 android 10 çünkü yardımcı olursanız sevirim.
MiRoom 9.11.14 kullanıyorum pil performansı almak için ama hala tatmin edici seviyelerde değil günde bazen net 1 gün giderken bazen 12-13 saat gidiyor bazı zamanlar 1 günüde geçiyor ama 12-13 ortalama alıyorum pil performansını arttıracak yöntemleri olan var mı önerileri olan teşekkürler.
İyi forumlar. Herhangi bir uygulamadayken bir anda mi'nin kendi browser'ında reklam açılıyor her seferinde farklı sayfalar son 2-3 gündür oluyor nasıl çözebilirim browser ayarlarından bildirimlere girdim sıkıntı yok orası temiz ama bu neden oluyor anlamış değilim yardımcı olabilecek?
Redmi note 7 (pro) ile aynı ekranı kullanmasına rağmen gelen güncellemede, neden always on display bulunmamaktadır. Bilenler aydınlatabilir mi? Note 7 pro modeline gelmiş.