ugurcanguler kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım Mi 9t pro sensör sorunu

Merhaba arkadaşlar cihazıma güncelleme yaptım ve güncelleme sonrası sensörler düzgün çalışmamaya başladı İnternetten persist dosyasının bozulmuş olacağını öğrendim elinde mi 9t pro için persist dosyası olan var mı?
  2. U

Yardım Mi 9T Pro Açamıyorum

Merhaba arkadaşlar mi 9t pro kullanıyorum ve flashtool ile yazılım yüklerken clean all and locka basmışım ve bunu farketmedim cihazı açamıyorum recovery ekrana düşüyor sadece birde fastboota girebiliyorum twrp kurmaya çalışıyorum ama kurulmuyor lütfen yardımcı olun
  3. U

Mi 9T pro Kilitlendi açamıyorum

Merhaba arkadaşlar mi 9t pro kullanıyorum ve flashtool ile yazılık yüklerken clean all and locka basmışım ve bunu farketmedim cihazı açamıyorum recovery ekrana düşüyor sadece birde fastboota girebiliyorum twrp kurmaya çalışıyorum ama kurulmuyor lütfen yardımcı olun
  4. U

Soru Poco f2 pro ve One plus nord

Merhaba arkadaşlar poco f2 pro kullanıyorum 128lik ama cihaz gerçekten ağır Bi cihaz ve arayüz olarak stabil olduğunu düşünmüyorum costum rom yüklediğimde de stock kameradan mahrum kalıyorum bu yüzden One plus cihaza geçmek gibi Bi düşüncem var nord var aklımda ama işlemci olarak düşük Bi cihaz...
  5. U

Tavsiye Poco f2 pro ve mi note 10

Merhaba arkadaşlar poco f2 pro kullanıyorum 2 aydır ve kamerasından memnun kalmadım ama idare eder pop up kamerayada alışamadım ve güven vermedi 3.5mm girişi üstte olmasıda rahatsız ediyor ve mi note 10 a geçmeyi düşündüm takasa girip sizce böyle bişey yapmam benim için aptallık mı olur yoksa...
  6. U

Rom Costum romlar ve MİUİ romları

Merhaba arkadaşlar costum rom kullanmayı seven biriyim ama bu one plusta geçerliydi ve stock kamera romlara portlanıyordu fakat xiaomide böyle bişey yok olsada bazı problemleri oluyor o yüzden sizden rom tavsiyesi istiyorum daha önce miui olarak global rom kullanıyordum ama bazı oyunlarda atma...
Üst Alt