Ugurcan1996 kullanıcısının son içeriği

1. Ugurcan1996

Rom 14T Pro Android 16 Ota güncellemesi Geldi

Yalnız bu görseldeki güncelleme android 16 değil HyperOS 2.2 güncellemesi
  2. Ugurcan1996

Rom 14T Pro Android 16 Ota güncellemesi Geldi

O sırada daha bize gel(e)meyen Hyperos 2.2
  3. Ugurcan1996

Rom Xiaomi 14T Pro OS2.0.202.0.VNNMIXM Yeni Güncelleme

Böyle saçmalık yok 13T Pro' ya bile TR romuna gelen güncelleme 14T Pro TR romuna gelemedi gitti daha şimdiden sorun yaşamaya başladık şu 2.2 yi bir Japonya romu bir de TR romu almadı halen
  4. Ugurcan1996

Haber HyperOS Güncelleme Takibi Artık Kullanılabilir [22 Ocak'ta Güncellendi]

An itibariyle Xiaomi 12 Lite' a da HyperOs ve Android 14 geldi
  5. Ugurcan1996

MIUI 13 Xiaomi 12 Lite (taoyao) – Global Kararlı V13.2.1.0.TLIMIXM

Konu neden bu kadar boş kalmış kullananı mı yok acaba? Cihaza bu arada 14.0.5.0 güncellemesi geldi Haziran güvenlik güncellemesi içeren bir güncelleme
  6. Ugurcan1996

Rom Redmi Note 9 Pro (Joyeuse)-Global Kararlı V12.5.7.0 RJZMIXM İndirme Bağlantıları

Bana ota yolu ile gelmedi buradan manuel olarak indiriyorum ek olarak bu MIUI 13 öncesi son güncelleme diye biliyorum zira bundan sonraki güncellemede MIUI 13 ve Android 12 gelecek (Android 12 de son büyük android güncellemesi olacağı söyleniyor) hatta kodu vs her şeyi de belli
  7. Ugurcan1996

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom V12.0.4.0.RJZMIXM İndirme Bağlantıları

Redmi Note 9 Pro için MIUI 12.5.3.0 güncellemesi geldi (Enhanced ve bellek uzantısı da var lakin sadece 1 GB artırıyor)
  8. Ugurcan1996

Rom Redmi Note 9 Pro Global Mİ Pilot V12.5.2.0

Umarım zira Xiaomi bu telefona hiç güncelleme desteği ver(e)miyor bir alt modeli bile (hatta Redmi 8 bile 12.5 i çok önceden aldılar) annemin telefonu Redmi 8 12.5 alalı neredeyse 1 ay oldu Xiaomi bu telefona net üvey evlat muamelesi gösteriyor (Mi pilot konusu da geçen şubat ayında bazı...
  9. Ugurcan1996

Rom Redmi Note 9 Pro Global Mİ Pilot V12.5.2.0

Mi pilota kayıt zamanı kayıt olmuştum OTA' ya düşmüş güncelledim sistem sesleri değişmiş, bildirim görselleri daha minimal olmuş şimdilik gözlemlediğim yenilikler bunlar
  10. Ugurcan1996

Rom Redmi Note 5 Global Kararlı V12.0.2.0.PEIMIXM İndirme Bağlantısı

Bana OTA ile gelmişti ama cihaz elimde değil artık çünkü sattım
  11. Ugurcan1996

Tavsiye Oppo Reno 5 Lite 128 GB alınır mı bu fiyata ?

Ben Redmi Note 9 Pro' dan A32' ye geçtim (daha doğrusu 1-2 güne geçeceğim) Oppo A74 ile A32 arasında kalmıştım tercihimi A32 den yana kullandım
  12. Ugurcan1996

Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

Sırf şu güncelleme gelmemesi ve arada sırada yaşadığım buglardan dolayı A32 ye geçtim gerçekten bu telefon beni çok yordu koskoca telefona özellikle global sürüme bir türlü 12.5 gelmedi bir tek şunu elden çıkarmak kaldı kullananlara Allah sabır versin bir daha (özellikle Redmi) Xiaomi telefon almam
  13. Ugurcan1996

MIUI 12.5 Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.3.0.RJZEUXM İndirme Bağlantıları

Gerçekten bu global sürüm kullananlar olarak ne çektik anlamıyorum bütün sürümlere 12.5 geldi bir şu lanet olası global sürüme gelemedi
  14. Ugurcan1996

Çözüldü Redmi Note 9 Pro Kilit Ekran Sorunu

Teşekkür ederim yazi tipini varsayılan olarak değiştirince düzeldi
  15. Ugurcan1996

Çözüldü Redmi Note 9 Pro Kilit Ekran Sorunu

Merhaba arkadaşlar bugün telefonda yazı tipi değişikliği yaptıktan sonra (o esnada telefon yeniden başlıyor) açıldığı anda kilit ekranı ilk açıldığı zaman aşağıdaki videoda gözüktüğü gibi beyaz ekran gelip gidiyor sorununu bir türlü bulamadım acaba fabrika ayarlarına mı almam gerekiyor yoksa...
Üst Alt