Ugurcan1996 kullanıcısının son içeriği

1. Ugurcan1996

Çözüldü Redmi Note 9 Pro Kilit Ekran Sorunu

Merhaba arkadaşlar bugün telefonda yazı tipi değişikliği yaptıktan sonra (o esnada telefon yeniden başlıyor) açıldığı anda kilit ekranı ilk açıldığı zaman aşağıdaki videoda gözüktüğü gibi beyaz ekran gelip gidiyor sorununu bir türlü bulamadım acaba fabrika ayarlarına mı almam gerekiyor yoksa...
  2. Ugurcan1996

Yardım Redmi Note 9 Pro Vowifi Sorunu

Merhabalar Redmi Note 9 kullanıyorum ama vowifi sorunu yaşıyorum 10 dakika varsa 1 saat vowifi kopuyor kendiliğinden ama wifi var orada herhangi bir kopukluk yok Redmi 8 de böyle bir sorun yoktu
  3. Ugurcan1996

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

forumdan aldım bir iki saat oldu yükleyeli pek bir değişiklik görmedim doğrusu boşu boşuna sabırsızlanmışım
  4. Ugurcan1996

yok bu sefer beta hesabı istemiyor yükledim miui 11 i ben bir sorunla karşılaşmadım
  5. Ugurcan1996

MIUI 11 Note 5 için beklenen güncelleme

güncelleme geri çekilmiş derken yükleyebildiniz mi? bana herhangi bir güncelleme gelmedi çünkü
  6. Ugurcan1996

MIUI 11 REDMİ Note 5/PRO MIUI 11 Global Kararlı V11.0.3.0 PEIMIXM

Beta ya nasıl kayıt yapılıyor?
  7. Ugurcan1996

Note 5 kullanıcısı olarak beklemedeyim
  8. Ugurcan1996

MIUI 11 [Android 9] Redmi Note 5/Pro MIUI 11- Global Stabil - V11.0.2.0 PEIMIXM

bu işlemi yapmak için telefonun rootlu mu olması mı gerekiyor? Bende bekliyorum ama bir türlü gelemedi gitti biraz detaylı anlatsanız harika olur :)
  9. Ugurcan1996

Haber Redmi note 5 MİUİ 11!!

bunu manuel olarak yüklersek telefonun içindeki bütün veriler silinir mi? çünkü daha ota ya gelmedi
  10. Ugurcan1996

Redmi Note 5 için MIUI 11 geldi mi?
Üst Alt