Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böyle saçmalık yok 13T Pro' ya bile TR romuna gelen güncelleme 14T Pro TR romuna gelemedi gitti daha şimdiden sorun yaşamaya başladık şu 2.2 yi bir Japonya romu bir de TR romu almadı halen
Bana ota yolu ile gelmedi buradan manuel olarak indiriyorum ek olarak bu MIUI 13 öncesi son güncelleme diye biliyorum zira bundan sonraki güncellemede MIUI 13 ve Android 12 gelecek (Android 12 de son büyük android güncellemesi olacağı söyleniyor) hatta kodu vs her şeyi de belli
Umarım zira Xiaomi bu telefona hiç güncelleme desteği ver(e)miyor bir alt modeli bile (hatta Redmi 8 bile 12.5 i çok önceden aldılar) annemin telefonu Redmi 8 12.5 alalı neredeyse 1 ay oldu Xiaomi bu telefona net üvey evlat muamelesi gösteriyor (Mi pilot konusu da geçen şubat ayında bazı...
Mi pilota kayıt zamanı kayıt olmuştum OTA' ya düşmüş güncelledim sistem sesleri değişmiş, bildirim görselleri daha minimal olmuş şimdilik gözlemlediğim yenilikler bunlar
Sırf şu güncelleme gelmemesi ve arada sırada yaşadığım buglardan dolayı A32 ye geçtim gerçekten bu telefon beni çok yordu koskoca telefona özellikle global sürüme bir türlü 12.5 gelmedi bir tek şunu elden çıkarmak kaldı kullananlara Allah sabır versin bir daha (özellikle Redmi) Xiaomi telefon almam
Merhaba arkadaşlar bugün telefonda yazı tipi değişikliği yaptıktan sonra (o esnada telefon yeniden başlıyor) açıldığı anda kilit ekranı ilk açıldığı zaman aşağıdaki videoda gözüktüğü gibi beyaz ekran gelip gidiyor sorununu bir türlü bulamadım acaba fabrika ayarlarına mı almam gerekiyor yoksa...