Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Ben telefonumdan netflixi hd şekilde izliyebilirken artık sd kalitesinde açıyor. Araştırdımki widevine sertifikası l3 olmuş. Sanırım Önceden l1'di yoksa hd kalitesinde izliyemezdim. Biraz araştırmam sonucu ayarlardan parmak izi ödemeden widevine(L1) sekmesinden sertifikayı indir...
Merhaba. Henüz cihazı dün edindim. Daha önce mi 9 lite kullaniyordum. Şöyle birşey fark ettim, Instagram da karşı tarafın yüklediği videoları çok düşük kalitede açıyor. Atıyorum 433 sayfasının attığı video kaliteleri çok düşük geliyor. Wifi veya mobil veri fark etmiyor aynı. Bunun bir ayari...
Arkadaşlar mi 10T almayı düşünüyorum. Herhangi bir kronik sorunu varmi? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba. Bide Trendyol dan almayi düşünüyorum. Sitede taksit yapılmıyor. Acaba telefonu aldikdan sonra banka taksit yaparmi. Satıcıya sordum trendyol ile görüşün dedi. Ulaşamadım...
Arkadaşlar merhaba. YouTube da bazi videolar izlerken ekranda renk sararması olduğunu fark ettim. Ekran görüntüsüde aldim ama videoyu kapatip ekran görüntüsüne baktığım zaman gayet normal gozukuyor resimde. Bazen herhangi bir siteye girerkende bu sorunla karşılaşıyorum. Sorun ne olabilir acaba?
Arkadaşlar Chrome girince ekrande renk solmasi oluyor. Mesela giriş yapıyorsunuz 3 saniye sonra kırmızı açık kırmızı oluyor. Mavi açık maviye dönüyor. Sadece internete girince bu sorunu yaşıyorum. Sebebi ne olabilir acaba ?
Merhaba. Resimde görüldüğü gibi karanlik alanda piksellenme oluyor. Netflix de film izlerken de bazi sahnelerde bu sorunu yaşıyorum. Sorun nr olabilir acaba ?
Arkadaşlar cihazım mi 9 lite. Cihazmi kotu ben anlamadim. Oynadigim oyunlarda surekli fps dusmesi yasiyorum. 60 fps bir anda 40-45 düşüyor. Mobil legends, modern strike buara örnek. Oyun ayarlarinida düşünüyorum ama care olmuyor. Neyden kaynaklanabilir bu sorun ?
Merhaba. Konunun yeri burasımi bilmiyorum değilse özür dilerim. Şöyle bir sorunum var. Moblil legends oynarken takım savaşı esnasinda oyun 60 fps den bir anda 40-45 fps e düşüyor. Oyunu oynayanlar bu dediğimi daha iyi anlarlar. Oyun ayarini orta duzeyede alsam yüksek düzeyedr alsam sorun ayni...
Merhaba. Elimdeki cihaz mi9 lite. Şöyle bir sorunum var.. atıyorum ınstagramda resmi beğenecegım tam parmagımı begen butonunun oraya goturuyorum 2-3 mm kala daha elım ekrana dokunmadan kendı kendıne begenıyor resmı. İnstagram sadece ornektı. Bunun sebebı ne olabır acaba?
Arkadaslar ekran süresine baktıgım zaman 1 saat 45 dakıkadır acık oldugunu gosterıyor. Halbuki telefonu sabahtan berı kullanıyorum. Telefonu sabah 8.15 de şarjdan cıkardım ama onuda yanlıs gosterıyor 3 saat önce cıkarıldıgını gosterıyor. Sorun ne olabılır acaba? Cihazdan herhangı rom felan yok...
Arkadaslar yanlıslıkla galerımdeki çoğu resımlerı yanlışlıkla sıldım. Çöp kutusuna bakıyorum oda boş zaten o çöp kutusunun ne ıse yaradıgını anlamıyorum. Benım bu sılınen resımlerı bır sekılde gerı getirme sansım varmı?
Arkadaşlar cihazı alalı 1 aydan fazla oldu. Sadece İlk Aldıgımda mıuı 11 güncellemesi aldı baska henüz hiçbir sistem güncellemesı almadı. İlk defa xioami cihazı kullandıgım ıcın bılmıyorum bu cihazlar cokmu geç güncelleme alıyorlar? Hiçbir rom veya başka birşey kurmadım.