uguravnc kullanıcısının son içeriği

1. uguravnc

Yardım telefon kapandı tepki vermiyor

selamun aleykum telefon bi anda dondu sonra kendi kendine kapandı hiçbir sekilde daha tepki vermiyor sarja takıyorum tepki yok hiçbir sekilde güç tepkisi almıyor sebebi nedir ?
  2. uguravnc

Yardım Otg

Telefon önceden otg görüyordu şimdi görmüyor sebebi nedir usb hata ayıklama modu açık
  3. uguravnc

Çözüldü Miui 12

Böyle bir sorunla karşılaşıyorum
  4. uguravnc

Rom Rom değişikliği

Merhaba iyi forumlar, arkadaşlar global rom kullanıyorum. Rom değiştirmek istiyorum şuan en güncel en iyi rom hangisidir hangisini önerirsiniz Global romda kullandığım sık özellikler: ikinci alan Ekran bölme Bu ikisinin olduğu rom olursa daha iyi olur
  5. uguravnc

Çözüldü Miu 11 animasyon

İyi akşamlar miu 11 uygulamalara gelen animasyonu kapatma gibi bir durumumuz var mıdır ?
  6. uguravnc

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Durum Çubuğu Bildirim Simgeleri Görünür Yapma [Twrp]•[Rootsuz]

Yetkili birisi şu konuyu kaldırsın sadece 10.2.2 sürümünde işe yarıyor diğer sürümlerde bootlopa düşüyor !!
  7. uguravnc

Soru Note 6 pro ekran

Okuma modu açık mı kapalı mı bakar mısın
  8. uguravnc

Uygulama Google Camera Güncel (Note 6 Pro!) (TWRP GEREKLİ) (Güncellendi)

Anlamadınız beni, sizin şuan kullandığınız sürüm nedir ?
  9. uguravnc

Yardım miui 10.3.6 bildirim çubuğunda bildirim görünmüyor

google Play'den bunu yükleyin sorununuz çözülecektir. ( Uygulamayı arkaplanda sürekli çalıştır yapın) ben rootlu çözüm buldum fakat sadece oda 10.2.2 de çalışıyor ama bu verdiğim uygulama ismi sorunu halleder.
  10. uguravnc

Düzeltiğiniz linkten indirdim zaten sorun yine aynı dademin YouTubedan baktım bunu yükleyen kişiye not 7 nin global beta romunu Portlamis öyle yüklemiş yükleyen kişiye miu 11 not 7 global beta var sizin şuan kullandığınız sürüm nedir ?
  11. uguravnc

Apk yüklerken paket ayrıştırma hatası veriyor (cihaz rootlu, tüm izinler açık 6.1.0.21 olan google camera var ) twrp ve magiskden denedim yine aynı.
  12. uguravnc

Link bozuk (apk da ayrıştırma hatası veriyor)
  13. uguravnc

Soru Tema

Teşekkürler
  14. uguravnc

Soru Tema

Selamün aleyküm arkadaşlar kendi temamızı nasıl yapabiliriz ? Ders yada anlatım rehberi varmıdır bildiğiniz
Üst Alt