ugurakbas06 kullanıcısının son içeriği

1. ugurakbas06

Soru Rom Öneri ?

Merhaba arkadaşlar kararlı Stabil 12.5 sürümünü kullanıyorum fakat pek memnun değilim Eu ya geçmek istiyorum sizce Stabil mi yoksa Beta mı ve hangi sürüm ?
  2. ugurakbas06

Yardım 1080p 60fps Geniş Açı Google Kamera

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere 1080p 60fps geniş açı video calistiran gcam arıyorum. Denediklerimin çoğu 1080p alınca kapanıyor.
  3. ugurakbas06

Soru 4k 60 Fps Geniş Açı Video desteği ?

Merhaba arkadaşlar 4k 60 fps geniş açı video desteği ne zaman gelir acaba ? Gcam'de 60 fps de karincalanma oluyor.
  4. ugurakbas06

Kilit ekranı açarken Bulanık

Merhaba arkadaşlar kilit ekranını açarken ilk başta Bulanık olup açıyor direk açılmıyor pil tasarrufunu açınca sorun ortadan kalkıyot acaba ne tetikliyor olabilir?
  5. ugurakbas06

Yardım Kilit Ekranı Açarken Bulanık

Merhaba arkadaşlar kilit ekranını açarken ilk başta Bulanık olup açıyor direk açılmıyor pil tasarrufunu açınca sorun ortadan kalkıyot acaba ne tetikliyor olabilir? https://dosya.co/5r8dldij0lk2/Screenrecorder-2020-12-12-23-46-40-788_0_COMPRESSED.mp4.html
  6. ugurakbas06

Soru Gcam 4k 60 fps ?

Merhaba arkadaşlar şuan kullandığım gcamde 4k 60fps de karincalanma oluyor ve kendi kamerasinda da 60 fps yok varmı onerebileceginiz ?
  7. ugurakbas06

Soru Baseus Ekran Koruyucu bulamıyorum ?

Merhaba arkadaşlar mi 8 için baseus ekran koruyucu kullaniyorum fakat kırıldı çok iyi bir ekran koruyucu fakat stoklar tükenmiş nerden bulabilirim acaba ?
  8. ugurakbas06

Yardım Oyun oynarken mikrofon

Arkadaşlar oyun oynarken mikrofon açıyorum fakat karşı tarafa sesim az gidiyormuş denedim kamera mikrofonunu kullanıyor bunu nasıl ayarlayabilirim ? Oyun:Mobile Legends
  9. ugurakbas06

Yardım Mobile Legends Mikrofon

Arkadaşlar lolde mikrofon açınca sesim karşıya az gidiyor nedeni ne olabilir ?
  10. ugurakbas06

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Miui 11'e geçince arama kısmı siyah ekran oldu denemediğim duvar kağıdı kalmadı nasıl eski beyaz haline çevirebilirim ?
  11. ugurakbas06

İpucu Turkcell'den yeni efsane paketler. (Faturalı-Faturasız)

faturasiz icin denedim olmadi :/
  12. ugurakbas06

Uygulama Xiaomi MI8 GCam 7.0 v10.3

Yükledim fakat çektiğim fotoğraf veya videoyu sağ alt kısımdan açamıyorum açmış gihi yapıyor geri kapanıyor
  13. ugurakbas06

Yardım Video Bas Problemi

Hiç denemedim hocam hep Gcam kullandım
  14. ugurakbas06

Yardım Video Bas Problemi

Merhaba arkadaşlar arabada müzik dinlerken video çekiyorum fakat basslı olan kısımları videoyu izlerken çok kötü dinletiyor bu durumu nasıl düzeltebilirim acaba ? Kamera : Google Camera 4K 60FPS
  15. ugurakbas06

Rehber GPS Sorunu ve Çözümü

Benim telefonda konum sorunu varmı nasıl anlayabilirim pek kullanıyorum da ?
Üst Alt