ugur_akd kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım Mi 6X Twrp Şifre Sorunu

TWRP her açışımda şifre istiyor ve dahili hafızayı hiçbir şekilde göremiyorum haliyle Magisk kurup twrpyi kalıcı hale getiremiyorum. Farklı farklı TWRP sürümleri kurmama rağmen (orange dahil) aynı hatayı redmi note 5 cihazımda orangefox kurarak hallederken bunda olmadı maalesef. Bazı arkadaşlar...
  2. U

Soru mi 6x bootloader kilidi kapalı olmasına rağmen açık görünüyor

merhaba arkadaşlar konu başlığında yazdığım gibi bootloader kilidi kapalı olmasına rağmen açık görünüyor kullandığım sürüm çin stabil resmi sürümüdür
  3. U

Yardım Redmi Note 5 mee7s EDL flash sorunu? ERROR Only sig and tag.

Qfil değil de kısa devre yaptırarak edl moda alacaksınız. Ardından fastboot romu kuracaksınız.
  4. U

MIUI 11 Masik X ™ Rom 7.2 MIUI 10

redmi note 5 bootloader kilidini açarak twrp kurdum ve masik x kurdum ancak twrp artık parola istiyor ve rom açılmıyor miui10 yazısında takılıyor, ne yapmalıyım bilgisi olan var mıdır acaba?
  5. U

Yardım Kilitli bootloader hardbrick, rom atamıyorum

çözdünüz mü hocam sorunu?
  6. U

Yardım Redmi Note 5 mee7s EDL flash sorunu? ERROR Only sig and tag.

çözdünüz mü problemi aynı sorun bende de var
  7. U

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Arkadaşlar merhaba, elimde ekranı kırık tamir edeceğim bir redmi note 3 mtk var. Haziran ayından beri kullanmıyorum, kullandığım dönemlerde de miuipro ile kullanıyordum. Tamir etmeye karar verdikten sonra gördüm ki miuiproda sistem değişmiş bağış esasına dayalı sistem getirmişler. Telefon zaten...
  8. U

bu web sayfasını gördüm ama örneğin redmi note 4x için 3.3 çıkmasına rağmen paylaşılmamış ama arkadaşlar buraya linkini attılar.
  9. U

arkadaşlar ben anlamadım siz nereden bakıyorsunuz bu romların çıkıp çıkmadığına?
  10. U

Soru Redmi note 3 Mtk en iyi rom

hocam link vermeniz mümkün mü buldum dediğiniz romlar için
  11. U

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bu söylediğiniz anti roll back koruması olmaması olayı masik roma mı has yoksa diğer tüm romlarda da gezebilir miyim? ve hangi telefonlarda var anti rollback sayacı?
  12. U

redmi note 4x cihaza masik rom kuracağız arkadaşlar yalnız şu an miui 9dayız. masikx 3.3 romda anti rollback sayacı temizlenmiş midir acaba miui9'a dönmek isteyebiliriz o yüzden soruyorum
  13. U

Güncelleme MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi

hocam cevap için teşekkürler. Fastboot romu mu kurmam lazım yani?
  14. U

Güncelleme MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi

Arkadaşlar redmi note 5 kullanıcısıyım ve telefonu brickten yeni kurtardık. Kurtarırken de 8.8.16 geliştirici rom kurdum. Şimdi stabil sürüm kurmak istiyorum nasıl kurabilirim. Tekrar brick etmek istemiyorum cihazı
  15. U

Rehber Xiaomi Redmi Note 5 AntiRollback HardBrick Çözümü !

Hocam inşallah sizin problem de çözülür bir an önce :)
Üst Alt