Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TWRP her açışımda şifre istiyor ve dahili hafızayı hiçbir şekilde göremiyorum haliyle Magisk kurup twrpyi kalıcı hale getiremiyorum. Farklı farklı TWRP sürümleri kurmama rağmen (orange dahil) aynı hatayı redmi note 5 cihazımda orangefox kurarak hallederken bunda olmadı maalesef.
Bazı arkadaşlar...
redmi note 5 bootloader kilidini açarak twrp kurdum ve masik x kurdum ancak twrp artık parola istiyor ve rom açılmıyor miui10 yazısında takılıyor, ne yapmalıyım bilgisi olan var mıdır acaba?
Arkadaşlar merhaba, elimde ekranı kırık tamir edeceğim bir redmi note 3 mtk var. Haziran ayından beri kullanmıyorum, kullandığım dönemlerde de miuipro ile kullanıyordum. Tamir etmeye karar verdikten sonra gördüm ki miuiproda sistem değişmiş bağış esasına dayalı sistem getirmişler. Telefon zaten...
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bu söylediğiniz anti roll back koruması olmaması olayı masik roma mı has yoksa diğer tüm romlarda da gezebilir miyim? ve hangi telefonlarda var anti rollback sayacı?
redmi note 4x cihaza masik rom kuracağız arkadaşlar yalnız şu an miui 9dayız.
masikx 3.3 romda anti rollback sayacı temizlenmiş midir acaba miui9'a dönmek isteyebiliriz o yüzden soruyorum
Arkadaşlar redmi note 5 kullanıcısıyım ve telefonu brickten yeni kurtardık. Kurtarırken de 8.8.16 geliştirici rom kurdum. Şimdi stabil sürüm kurmak istiyorum nasıl kurabilirim. Tekrar brick etmek istemiyorum cihazı