Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar redmi note 10 pro yurt dışı cihazıma IMEI işlemi yapılmadan arkadaşım gelen güncellemeyi yükledi ve yüklendikten sonra telefon recovery moduna girdi nasıl kurtarabilirim acil yardım ederseniz
bundan önceki telefonum mi note 10 proydu ondan masik premium rom kullanıyordum hem telefonun kendi orjinal kamerasının özellikleri vardı hemde canlı fotoğraf özelliği vardı ve gayet iyi romdu ama bu telefonu aldığımdan beri adam akıllı rom bulamadım kendi romlarında google uygulamaları...
İyi akşamlar kendime malum yollarla mi 10t pro aldım bootloader kilidini kendim açtım telefoncuya götürüp IMEI repair işlemi yaptırdım güncelleme veya rom atabilirmiyim acaba
iyi günler telefonumda mıuı 12.1 by masik mdb beta rom yüklü sanırım bu rom otomatik güncellemeleri almıyor. Benim sorum güncellemeleri normal bi şekilde alacağım rom varmı veya mıuı 12 global yada kararlı rom varmı model numarası M1910F4E
İyi günler malum yollardan mi note 10 aldım telefonu kullanırken birden kapandı açıldığında twrp menüsü geldi kapatıp açmama rağmen aynı yere geliyor ne yapmam gerekiyor
iyi günler arkadaşlar ben forumu yeni gördüm ve hemen kayıt oldum baya faydalı olmuş. Kendime yeni telefon almaya karar verdim fakat bu iki telefon arasında kaldım bana tercih konusunda yardımcı olursanız sevinirim.