Ugur1903 kullanıcısının son içeriği

1. U

Rehber Mi 8 Kararlı v10.2.3.0 Geldi.

Hele şükür :) Değişiklikleri arti ve eksi yonleriyle yazarmisin ? Gördüklerini ve tabiki en önemlisi mobil veri ve Wi-Fi bağlantı kopma problemi giderilmiş mi onu öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
  2. U

Haber Resmi Android pie güncellemesi

Bu guncelleme ile mi 8 lite daki sebeke problemi çözülür mü acaba ? Telefonu alacağım sırf bu problemden dolayi bekliyorum. Çözüldü konusunu gördüğüm anda hemen alacağım :)
  3. U

Sohbet Mi 8 Lite 4/64 ile Aranıza Katıldım

Herhangi bir internet veya şebeke problemi varmı hocam ?
  4. U

Yardım Xiaomi Mi 8 Lite fix güncelleme gelecek mi?

Aklim bunda diger düşündüğüm telefon ise huawei mate 20 lite. Guncellemeden kullansam bir eksiği yok dimi ? Ilk gelen sürüm kac geliyor hocam?
  5. U

Yardım Xiaomi Mi 8 Lite fix güncelleme gelecek mi?

Mi 8 lite alasım var ama bu problem cok büyük sorun o yüzden bekliyorum hala. 6/128 de problem yokmu diyorsunuz hocam alirsam eğer. Internet kopma wifi kopma gibi ? Olur diye endiselerim var diye alamıyorum
  6. U

Soru Mi8 Lite Şebeke Problemleri

Stable den kastınız normal kullanıcılar mı ? Miui 9 la gelmesi kötü olmuş mecbur alınca güncelleyecegiz demekki :)
  7. U

Cihaz ilk alindiginda hangi sürümle geliyor ? Güncellemeden kullansak bir problem olmaz değil mi
  8. U

Wi-Fi de herhangi bir problem var mıdır acaba ?
  9. U

Merhabalar, Mi 8 Lite almadan önce forumda ki sorunlarına bakayım dedim ve bir çok konuyu okudum, Forumda mi 8 Lite için açılan sorunların en can sıkıcısı şebeke sorunu ve internet bağlantısının kopmaları olarak göze çarpıyor. Acaba bütün bu ufak tefek sorunlarla birlikte şebeke problemlerin...
Üst Alt