Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. K20 pro premium edition kullanıyorum uzun süredir guncelleme yapmiyorum. Bilmiyorum alabileceğim son guncellemelrr neler. Miui13 oluyor mu, bataryam yarım günü çıkarmıyor bu guncelleme eksikliği mi batarya bittigi için mi? Bir de uzun suredir guncelleme yapmadığım için...
K20 pro premium edition kullanıyorum uzun süredir guncelleme yapmiyorum. Bu konuda yardimci olabikir misiniz. Hangi siteden guncelleme indirmeliyim? Ve nasıl yapılıyordu unuttum 🤦🏻♂️lütfen yardim
Arkadaşlar merhaba. K20 pro premium edition 8/512 kullanicisiyim. Telde eu rom yüklü. Miui12 güncellemesi geldi. 2 defa telden yüklemeye çalıştım %99 a gelip sunucular çevrimdışı dedi. 2 de pc den indirip tele atarım dedim sonuç başarısız. Problem ne olabilir ve yardımcı olabilecek var mı...
Sorun başlıkta arkadaşlar. İlk defa hikaye paylaşmak istedim fakat fotoda sıkıntı yokken video çok büyük problem var yüklenmiyor neler yapılmalı lütfen
merhaba xaomi redmiK20 ile bu aileye katıldım ; acaba teknik anlamda destek viliyor mu ilgili arkadaşlardan ? soru bölümünde belirttiğim gibi gerçekten cok başarılı şekilde anlatılmıs anlamamak çok mümkün değil neyin nasıl yapılağına dair ama bu uygulamaları hiç gerçekleştirmemiş biri olarak...