Ufuk172 kullanıcısının son içeriği

1. U

Soru Xiaomi Mijia M365 Elektrikli Scooter

bence almayın hocam; bulabilirseniz, paranız yeterse qiciycle alın. Çok daha hızlı, çok daha uzun menzilli, çok daha geniş kullanım alanı olan çok güzel bir ürün. bataryanın çıkıp evde şarj olması ise ayrı bir güzellik.
  2. U

Yardım Mi Hesabımı unuttum

Telefonu çalmadığınızı anlaması için fatura ibraz etmeniz gerekli. Yoksa cevap vermeyeceklerdir.
  3. U

İnceleme Xiaomi Mi Akıllı Bluetooth Tartı ,Baskül

YAKLAŞIK 1 SENEDİR KULLANIYORUM. NORMAL TARTI OLMANIN YANINDA Mİ FİT UYGULAMASINDA CİHAZ EKLE KISMINDAN EKLEYEREK VUCUT DEĞERLŞERİNİZİN BİR KAYDINI TUTUYOR. AĞIRLIK BMI (VUCÜT KİTLE ENDEKSİ) VUCUT YAĞI SU ORANI BAZAL METABOLİZMA HIZI VUCÜT İÇ YAĞ ORANI KAS KÜTLESİ KEMİK KÜTLESİ GİBİ...
  4. U

İnceleme Redmi Note 7 vs. Mi 8 Lite

HM Note 7 gerçektende redmi serisinin kamera başarınımını bir üst seviyeye taşıyor. Her ne kadar laboratuar ortamı olmasa da çalıştığım yerde bir arkadaşın Samsung Note 9 u ile karşılaştırdık; biraz daha iyi az ışıkta. Ben inanamadım, grafiker arkadaşın bilgisayara kopyaladık iki fotoyu da ...
  5. U

Soru Redmi 5 Plus kaç Lira eder ?

bu haftasonu; yurtdışı; imei çakılmış nokta hatasız mavi 4/64ü 800tlden sattım. 900e ilan açmıştım; dönen yoktu; 850ye düştüm; arayan arkadaşlardan biri ile 800e anlaştık.
  6. U

Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

redmi note 4x sd625li; ekran kırık değişim ücreti ile ilgili dönüş yaparmısınız? İyi günler.
Üst Alt