Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kolay gelsin MIUI downloader programında gizli özellikler bildirim geçmişinde whatsapp bildirim geçmişi bölümün de gelen normal whatsaap bildirimleri arasında gizli uygulama bildirimi neden yazar bilen yardımci olursa duacisi olurum teşekkürler
Kolay gelsin iyi forumlar sorum şu MIUI downloader programında bildiğiniz üzere bıldırim geçmişlerini görmek te mümkün birinin telefonun da MIUI downloader programında bildirim geçmişinde arka arkaya gelmiş gizli uygulama bildirimi yazıyor bu ne demek bilen varsa açıklarsa çok sevinirim teşekkürler.
Selamın aleyküm arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi GCam olur note 9s ayarlı GCam programı bildiğiniz kullandığınız varmi linkiyle bana onerenilecek arkadaşlardan tavsiye, yardım bekliyorum.
Arkadaşlar video da paylaştığım gibi ana ekranda en alt simgelerin yanına uygulama ekliyemiyorum hangi uygulamayı sürüklesem olmuyor neden böyle oldu acaba yardım edebilecek varmi ordan normal you tube yi çıkarıp reklamsız uygulamasını koymaya çalışıyorum olmuyor sonra normal you tubeyi eklemeye...
Bugün Redmi Note 8 Telefonuma Root İşlemi Gerçekleştirdim Telefonun içindeki Crome Google Play Filmler vs gibi telefonun kendi belleğinden yani sistemden silmek için play storeden titanium backup adlı uygulamayı indirdim alttaki resimdeki gibi hata veriyor bi kaç uygulamada daha yaptı ama her...
Herkese İyi günler bir sorum olucak redmi note 8 telefonumda root erişimi sağlamaya karar verdim arastırdım öncelikle global sürüm yüklü telefonumda Bootloader Kilidi kapalı oldugunu farkettim acmak için denedim fastbood ekranına girip pc den bağlatıp Miflash unlock programıyla acmaya...