Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
On kamera bazen cok iyi bazen cok kötü duruyor anlayamadim bir türlü. Bazen karincali foto bazen değil sizde de öyle mi ? Bir de arka kamera gcam ile foto cekmeden once karincali oluyor cektikten sonra fotoğrafa bakinca karincalanma gidiyor netliyor kendini
Evet google kamerada karincalanna var. Telefonunda root va tarzi bi sey yok ondan kaynakli olabilir mi ? Bir de instagram ayarını bulamadim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim kamerada mi sorun var anlamadim. Ön kamera foto cekerken karıncalanma yapıyor çözümü veya ayarı var mi ? Bir de instagram kamerasını gcam yapabiliyor muyuzv?
Gcam indirdim fakat on kamerada karincalanma var bunu nasil çözebilirim ? Baska bir ayari var mi acaba? Annemin kac senelik j7 prime telefonu daha iyi cekiyor gibi . Bir de instagram kamerasını gcame ayarlayabiliyor muyuz ?
Ben de yeni note 7 aldım. Kamera kiski icin koruyucular varmis sizce gerekli mi ? Tr den siparis verebilecegimiz tavsiye urun var mi acaba hem ekran hem kamera için kırılmaz cam
Arkadaşlar forumda yeniyim herkese merhabalar. Yıllarca samsung nokia kullanmış biri olarak Xiaomi ye bu telefonla geçtim. Forumların hepsinde farklı farklı şeyler yazılmış.
Telefonu ilk aldığımda neler yapmam gerekiyor ? Reklamları kapatma , bildirim , gcam , en önemlisi gereksiz programları...