ufkkufkk kullanıcısının son içeriği

1. U

Uygulama Redmi Note 7 ve Note 7 Pro’ya Google Kamera (GCam) yüklemek.

Evet ben de bunu merak ediyorum 48mp nasıl yapıyoruz ? Root lu cihazlarda ki yoksa böyle ?
  2. U

05/18 var girdigimiz linkte acaba en guncel surum o mu yoksa redmi n7 için sizin verdiğiniz mi ?
  3. U

Yardım Redmi Note 7 Kırılmaz Cam Önerisi

Kamera icin aldınız mi herhangi bir sey ? Ekran koruyucu buldum ama kamera için etrafta yok mecbur netten siparia vericem
  4. U

Yardım Redmi Note 7 Alınınca İlk Yapılması Gerekenler

İnstagram videolarında sorun yok. Varsa bile video kalitesindendir telefondan kaynaklandığını düşünmüyorum.
  5. U

On kamera bazen cok iyi bazen cok kötü duruyor anlayamadim bir türlü. Bazen karincali foto bazen değil sizde de öyle mi ? Bir de arka kamera gcam ile foto cekmeden once karincali oluyor cektikten sonra fotoğrafa bakinca karincalanma gidiyor netliyor kendini
  6. U

Evet google kamerada karincalanna var. Telefonunda root va tarzi bi sey yok ondan kaynakli olabilir mi ? Bir de instagram ayarını bulamadim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  7. U

Benim kamerada mi sorun var anlamadim. Ön kamera foto cekerken karıncalanma yapıyor çözümü veya ayarı var mi ? Bir de instagram kamerasını gcam yapabiliyor muyuzv?
  8. U

Yardım Redmi note 7 kamera sorunu

Gcam indirdim fakat on kamerada karincalanma var bunu nasil çözebilirim ? Baska bir ayari var mi acaba? Annemin kac senelik j7 prime telefonu daha iyi cekiyor gibi . Bir de instagram kamerasını gcame ayarlayabiliyor muyuz ?
  9. U

Yardım Redmi Note 7 Kırılmaz Cam Önerisi

Ben de yeni note 7 aldım. Kamera kiski icin koruyucular varmis sizce gerekli mi ? Tr den siparis verebilecegimiz tavsiye urun var mi acaba hem ekran hem kamera için kırılmaz cam
  10. U

Teşekkür ederim hocam foruma alışamadım sabit konulara falan bakıyordum ama bulamamıştım
  11. U

Arkadaşlar forumda yeniyim herkese merhabalar. Yıllarca samsung nokia kullanmış biri olarak Xiaomi ye bu telefonla geçtim. Forumların hepsinde farklı farklı şeyler yazılmış. Telefonu ilk aldığımda neler yapmam gerekiyor ? Reklamları kapatma , bildirim , gcam , en önemlisi gereksiz programları...
Üst Alt