Ucube kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım Uygulama yeniden başlıyor

Bir uygulamadan diğerine geçtiğim de mesela YouTube'dan WhatsApp'e geçtiğim de YouTube kapanıyor tekrar WhatsApp'e geçtiğimde bu sefer WhatsApp kapanıyor (yani yeniden başlatıyor) Chrome açıyorum alta alıp hesap makinesi açıyorum tekrar chrome'a girince yeniden başlatıyor gibi.
  2. U

Yardım Miui kurdum ama TWRP'de açılıyor

bu videoda olanları yaptım arkadaş yapınca telefon açılıyor miui olarak ama bende tekrar twrp moduna başlattı nedeni nedir acaba?
  3. U

Sohbet Teşekkürler Burhan0660

Telefondan tamamen umudu kesmiştim internette denemediğim şey kalmadı saate aldanmayıp bana gece 2.5'da bile yardımcı olan burhan0660 hocama çok teşekkür ediyorum sayesinde telefonu kullanabiliyorum. Ayrıca tane tane anlattıp yaptığı şeyi bana da öğrettiği için ayrıca da teşekkür ederim. İyi...
  4. U

Sohbet SMS Doğrulaması

Özel mesaj için SMS doğrulaması istedi numarayı yanlış yazdım ve geri çıkıp düzenleyemiyorum yardımcı olur musunuz?
  5. U

Yardım Mi A2 Lite TWRP ekranında kalıyor.

V10.0.20.0.PDLMIXM sürümü olan telefonuma Rom - [Mi A2 Lite] Port Xiaomi Eu Miui 11 Stabil Rom 11.0.4 bunu kurmayı denedim ana ekran tamam değişti artık mi.com yazıyor ama TWRP ekranına açılıyor neyse ardından tekrar Rom - Mi A2 Lite - Global Kararlı Rom V11.0.4.0.QDLMIXM İndirme Bağlantıları...
  6. U

Rom Mi A2 Lite Orjinal Rom arıyorum

https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-a2-lite-global-kararli-rom-v11-0-4-0-qdlmixm-indirme-baglantilari.78397/ Bu linkte bulunan rom'u yükledim ama TWRP'de failed hatası alıyorum. var mı başka güncel indirebileceğim? MIUI ROM DOWNLOAD - Mi Community - Xiaomi (burada ki de .gz olarak indirtiyor...
  7. U

Yardım Android başlatılamıyor.

TWRP ile Backup yaptım ardından yeniden başlattım telefonu "Encryping wait while your phone being encrypted" diye bir hata verdi 3 dakika geri saydı ardından telefon 2 kere yeniden başladı şimdi Factory Reset ve Try Again diye iki seçenek çıktı Factory Reset yaptım bakalım açılacak mı sadece...
  8. U

Yardım TWRP Backup Failed

Miui Rom kuracağım ama Backup alayım dedim Failed diyor yardımcı olabilir misiniz?
  9. U

Yardım Mi a2 Lite Miui

Mi a2 lite'a Miui yüklemek istiyorum (tam ekran modu Android 10 güncellemesinde gelir dedim ama gelmedi) Miui yüklemek için bir rehber var mı forumda?
  10. U

Soru Xiaomi Note 8 Pro tavsiye eder misiniz?

Xiaomi Note 8 Pro tavsiye eder misiniz?
  11. U

Soru Mi A2 Lite Tam ekran modu?

Tam ekran modu diğer Xiaomi telefonlarında var ancak Mi A2 Lite'da yok hangi rom'u yüklemem lazım diğer telefonları gibi özellikleri olması için (tam ekran modu vs.)
  12. U

Yardım Mi A2 Lite Root atma

Bootloader kilidini kaldırdım TWRP ile Zip dosyasını bulamıyorum, Kingoroot vb. denedim çalışmıyor var mı başka bir çözüm sunabilecek?
  13. U

Yardım TWRP'de Ana Klasör?

Root dosyasını ana dizine yüklüyorum ama TWRP'yi açtıktan sonra Yükle diyorum ama klasörlerde o .zip dosyasını bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
Üst Alt