ucserin kullanıcısının son içeriği

1. ucserin

Yardım Bağlanma sorunu

Manuel olarak yönetiliyor kısmı burası maalesef sizin gösterdiğiniz gibi bir kısım bulamadım. Bu arada bundan 1-2 haffa öncesine kadar normal çalışıyordu anlamadım neden bu hale geldi.
  2. ucserin

Yardım Bağlanma sorunu

Hocam bu kısım pil e tıklayınca gelen kısım burda öyle bir ayar bulunmamakta. Konum servislerim de açık şuan.
  3. ucserin

Yardım Bağlanma sorunu

Öbür fotoğraf pil yazan kısım
  4. ucserin

Yardım Bağlanma sorunu

Ayarlarda bunlar var dediğiniz gibi bir ayar bulamadım.
  5. ucserin

Yardım Bağlanma sorunu

Öyle bir uygulama ayarı bulamadım hocam açık değil sanırım
  6. ucserin

Yardım Bağlanma sorunu

Telefonumu kapatıp açtığımda bağlanmış oluyor fakat bir süre geçtikten sonra tekrardan bildirimler vs gelmemeye başlıyor ve mi fit uygulamasına girdiğimde ekran görüntüsünde olduğu gibi bağlanıyor da takılı kalıyor .(BT açık ve cihaz bağlı gözüküyor)
  7. ucserin

Soru Mı band 5 pai kapatma

Pai özelliği kapalıydı ve sarjindan memnundum fakat bugün sabah pai açılmış ve mi fit de kapatmak için ayar bulamıyorum yardımcı olabilecek varmı?
  8. ucserin

Soru Mı band 5 alarmlar siliniyor.

ben burdan apk indirmiştim buradaki apk da güncelleniyor mu?
  9. ucserin

Soru Mı band 5 alarmlar siliniyor.

Mi fit uygulamasından alarm kuruyorum fakat bir süre geçtikten sonra benim alarmlarım yerine ilk geldiğinde ki alarmlar geliyor uygulamaya girince tekrar düzeliyor. Neden olduğunu bilen var mı?
  10. ucserin

Çözüldü Mi band ne ile şarj edilmeli

Tamamdır teşekkürler
  11. ucserin

Çözüldü Mi band ne ile şarj edilmeli

Geçen gün mi band 5 aldım şarj konusunda biraz kafam karıştı elimde sunix marka 5V 2.4 amper bir adaptör, Huawei marka 5V 1A adaptör var hangisi ile şarj etmeliyim veyahut televizyon yada bilgisayar gibi aletlerin USB girişinden mi şarj etmem daja doğru olur
  12. ucserin

Soru Mi fit uygulamasını arka planda çalıştırma

Hocam notify uygulamasını yükleyince kapatsam bile geliyor fakat yeni mesaj telefonda görüntüle yazıyor sadece mesajlar okunmuyor
  13. ucserin

Soru Mi fit uygulamasını arka planda çalıştırma

Arkadaşlar Huawei p9 lite 2017 kullanıyorum. Mi fit uygulamasını arka planda çalışan uygulamaları kapatınca bağlantı kopuyor ve bildirim alamıyorum.Uygulamanin arka planda çalışmasını nasıl sağlayabilirim biraz araştırdım ama arkadaşların söylediği ayarları bulamadım otomatik başlatma gibi...
Üst Alt