Uccx212 kullanıcısının son içeriği

1. Uccx212

Çözüldü Note 8 pro kendisi ses açıyor

Selamın aleyküm öncelikle bütün foruma iyi günler, tahmini olarak yarım saattir note 8 PRO telefonum kendi kendine ses açıyor bu yazılımsal bir sıkıntı mıdır ? Telefonuma herhangi bir düşme veys darbe olmadı uzun süredir
  2. Uccx212

Yardım Note 8 pro imei sonrası internet şebeke sorunu

Note 8 pro cihazıma kendim imei atım fakat arama yapıyorken sıkıntı yok ama mobil veri kullanamıyorum sebebi nedir, yardımcı olabilir misiniz.
  3. Uccx212

Yardım Note 8 pro IMEI repair sonraı

Merhabalar size bir sorum olacak ben henüz kapanmamış note 8 pro cihazıma 2.sim kart bölümüne imei repair işlemi yaptım ama hala 1 ve 2 sim kartı kullanabiliyorum yanlışmı yaptım yoksa kullanım süresini doldurunca mı aktif olacak IMEI repair İyi forumlar.
  4. Uccx212

Yardım Twrpli cihaza rom kurmak

Herkese merhabalar, android 10 endonezya roomu note 8 pro cihazıma twrp yüklü, yarın imei attırmaya gidicem ve sürekli rom değişiyorum. Rom değişince veya imei atıldığında twrp gider mi. bide imei atan adam bana güncellemede veya sıfırlamada bana imei kaybolmaz dedi bu doğrumudur? eğer değilse...
  5. Uccx212

Yardım Note 8 pro imei repair yardım.

Note 8 pro cihazıma imei repair yapmak istiyorum fakat, sıfırlandığında veya güncelleme geldiğinde imei kayboluyor siliniyor diyorlar silinmeden yapabiliceğim bir yöntem var mıdır?
  6. Uccx212

Soru Note 8 pro mıuı 12

Merhaba dostlar benim note 8 pro telefonum var ve bildiğim kadarıyla bu saatlerde MIUI 12 romu çıkacak twrp yüklemek istiyorum fakat forum da bazı konularda kayıt falan diyorlar ne yapmam lazım yardım eder misiniz.
  7. Uccx212

Soru MIUI yüklemek için gereken dosyalar

dostlar, bilgisayar üzerinden indirdiğim note 8 pro mıuı 12 sürümünü kurmak istiyorum .ok önceden kurmuştum ama gerekli programlar pcden sildiğim için unuttum programlar neydi nasıl yüklüyordu hatırlatma yapar mısınız bir de mıuı 12 beta sürümünü yükleyen varsa eksi yönlerini yazabilirler mi ...
  8. Uccx212

Sohbet Bootloader kilidi kapatma

Selamın aleyküm ben şu konuyu kullanarak Rehber - Redmi Note 8 Pro Endonezya Fastboot Rom Yükleme telefonumu endonezya romuna geçirdim ve bootloader kilidini kapatmak istiyorum ama brick denen bir olaydan bahsediyorlar,kapatmasam ne gibi eksli yönleri olur açıklama yaparsanız sevinirim.
  9. Uccx212

Sohbet TWRP yüklerken telefon çöktü remi yazısında baştan başlıyor

miflashtool ile twrp yüklerken telefon çöktü remi yazısında baştan başlıyor fastboota girebiliyorum nasıl rom yüklerim yardım edermisiniz
Üst Alt