ucas kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım IMEI atma uzaktan yardım

Mi 10t pro (Android 12, kilit açık) IMEI atma konusunda yardımcı olabilecek varmı ??
  2. U

Çözüldü MIUI 12.5.1 Eu Rom SafetyNET Mi 10 t / Mi 10 t pro k30 ultra

ben problemi aptoide programı ile çözdüm. Safetynet geçmeme rağmen Netflix Playstore da görünmüyor du aptoide market üzerinden netflixi indirip aptoideye root yetkisi verip netflixi yükledim
  3. U

Çözüldü MIUI 12.5.1 Eu Rom SafetyNET Mi 10 t / Mi 10 t pro k30 ultra

Selam arkadaşlar SafetyNET korumasını geçmeme rağmen hala Netflix vb playstore da görünmüyor. Ekstra bir şey yapmam gereklimi acaba
  4. U

Rom Xiaomi Mi 10T HELLAS Stabil Rom V12.0.12.0.QJDCNXM

Tesekkurler indirip kurulum yaptim. Sorunsuz kurulum. Simdilik stabil.
  5. U

Rom Mi 10 T PRO - Xiaomi.eu Kararlı Rom V12.0.12.0.QJDCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Selam. suan bu romu kullaniyorum fakat 8k Video modunda Kamera da siyah seritler var. Ayni problemi yasayan arkadaslar varmi.
  6. U

MIUI 12 Redmi Note 8 Pro - Endonezya Kararlı V12.0.1.0.QGGIDXM İndirme Bağlantısı

Zaten Problem de o otayi indirdim guncelleyiciden tekrar tekrar okutmama ragmen recoveryde %6 larda install. Zip hatasi geliyor
  7. U

MIUI 12 Redmi Note 8 Pro - Endonezya Kararlı V12.0.1.0.QGGIDXM İndirme Bağlantısı

Ota uzeri yukleme yapar iken recovery (Orijinal) install.zip failed hatasi aliyorum suan telefonda 11.0.2.0 endonezya yüklü
  8. U

Soru Redmi note 8 pro nfc

Selam Muhakkak konusu acilmistir fakat ben bulamadim. Hangi romda NFC ozelligi Kullanilabiliyor??
  9. U

Çözüldü bootloop sorunu fastboota girebiliyorum ama rom atamıyorum

Fastboot uzerinden cmd ilede rom atmayi deneyebilirsin. Bu Video kesinlikle isine yarar
Üst Alt