ubeydullah112 kullanıcısının son içeriği

1. ubeydullah112

Çözüldü Xiaomi Çin hesabı için güvenilir numara alma sitesi

Xiaomi 13 fuxi. Çin cihazı dirençli ve fake rom vardı kilidi bu yöntemle açıp eu rom kurdum
  2. ubeydullah112

Çözüldü Xiaomi Çin hesabı için güvenilir numara alma sitesi

Mi community ile Hiç uğraşmadım ben. Telefondaki mi hesabından çıkış yaptım sonra bu verdiğim linkten türkiye numarasıyla çin hesabı açtım. Sonra ayarlar kısmından geliştirici seçeneklere ordan da mi kilit açma ya girip başvuru yaptım orda istediği hesaba yeni açtığım çin hesabını girdim bir...
  3. ubeydullah112

Çözüldü Güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok

Bl kilidi açılıp global yada eu rom yüklenecek
  4. ubeydullah112

Sohbet Fake ROM belasından nasıl kurtulduğumu anlatıyorum

https://forum.miuiturkiye.net/konu/bootloader-45-sayfalik-konu-karisikligini-temize-cekme.156996/#post-1582611 Şu sayfada yazdığımız yöntemi denediniz mi kilit için
  5. ubeydullah112

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Ben twrp filan uğraşmak istemedim. Telefonu bilgisayara bağlıyorsun hybrid romu cmd komut dosyasıyla bilgisayar atıyor
  6. ubeydullah112

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G Çin cihazının kilidi açılmıyor

Yardım - Bootloader 45 sayfalık konu karışıklığını temize çekme 1744141607 Buraya bir bakın belki çözüm olur
  7. ubeydullah112

Yardım Bootloader 45 sayfalık konu karışıklığını temize çekme

Cihazın bölgesini çin yapıp deneyin birde
  8. ubeydullah112

Yardım Bootloader 45 sayfalık konu karışıklığını temize çekme

İlk olarak şu adresten Xiaomi Account - Sign up Bölgeyi değiştirmeden sadece telefon kodunu türkiye yapıp daha önce kayıt olmamış bir telefon numarasıyla çin hesabı açın. Daha sonra telefonunuzda mi hesabı varsa çıkış yapın. Sonra geliştirici seçeneklerden kilidi açma başvurusu yapıp...
  9. ubeydullah112

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Hiç bir hata almadım. Direkt çin hesabı açtım sonra telefonun ayarlar kısmından kilidi açma için başvuru yaptım ordan hesaba giriş yaptım cihazla hesap başarılı şekilde eşleştirilmiştir yazdı bir hafta sonra mi unlock la açtım kilidi 5 dk filan sürdü
  10. ubeydullah112

Ben ve birkaç kişi bu sayfadaki yöntemle kilidi açtık. Ben eu hybrid rom yükledim telefona sonrasında.
Üst Alt