tyt kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru NetGsm yurtdışı telefon sorunu?

1 ay önce müşteri hizmetlerini aradım.Sadece pasaport kayıtlı cihazlarda çalışmadığını söyledi.Yurtdışı kayıtsız,yurtdışı imei repairli,samsung server kayıtlı cihazlarda sorunsuz çalışıyor.Fakat yılbaşından sonra ne olur bilemeyiz.
  2. T

Karşılaştırma tavsiye

NOT13 pro+çin, poco x6 pro global. Poco x6pro antutu puanı yüksek, fp cihazı sorgusuz x6pro. Kayıt durumu olsa idi, F6 derdim.
  3. T

Yarışma VIP ödüllü yarışma

Forumun yazılım,rom,root,vs işlerinde başarılı,fakat türçede bi okadar başarısız güzide gençleri olarak,BÜYÜKLERİMİZDEN şık bi hareket bekliyoruz.Ödülün kime gittiği önemli değil,ödül bahane kaynaşma şahane.Biz türkçeyi geçemedik,sıra büyüklerimizin sınavında<3
  4. T

Yardım twrp dosyalar şifreli

Bu dosyayı poco X3 nfc ye flashlasak olurmu?
  5. T

Ana Başlık Netgsm

Çok farkedermi hocam.Oyun oynamadığım için pek fark edemiyorum.
  6. T

Ana Başlık Netgsm

Buda netgsm hıztesti
  7. T

Ana Başlık Netgsm

burhan0060Mobil hat zaten turkcell'den geçtiğim için fark olmadı. Ev interneti gıbırnet fiber 100 den geçiş yaptım.Aynı altyapıyı kullandığı için hiçbir ücret ödemedim.Kopma vesaire sıkıntı olmadı.Aynı değerleri aldım.Gıbırnet değerleri resimde,netgsm de aynı değerleri alıyor.Akşam tekrar...
  8. T

Ana Başlık Netgsm

Hem mobil hattımı,hemde ev internetimi taşıdım.İhtiyaçlarımı karşılıyor.Birde duran paket olayını çözseler harika olacak
  9. T

Çözüldü Google chrome adres çubuğunu alt kısma alma var mı ?

Değişik tarayıcı kullanabilirsiniz. Opera yandex vs
  10. T

Soru X6 pro alınır mı?

Hocam isterseniz kayıt durumu belli olana kadar poco f6 ya da bakabilirsiniz. Hem snapdragon 8s gen3 le geliyor.Aldığı puanlarda fena değil.
  11. T

Sayın HOCAM,mâdem bizleri sınıfta bıraktınız haklı olarak,gönüllü arkadaşlar olarak şu yazdıklarımızı düzeltebilirmisiniz? En azından benim yazdıklarımı düzeltin.Yanlış anlamayın öğrenmek için yazıyorum,tartışmak değil kastım.Yoksa bizlerde sizi sınıfta bırakabiliriz
  12. T

Gelin ile damat Gelin ile dam at Gel in ile damat Gel inile damat Gelin il eda mat
  13. T

Yardım Note 12 Pro 5G/Note 12 Pro+ 5G

Kilidi açıp hyperos rom yüklesek,hyperos'da imei repair olurmu?
Üst Alt