Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seni yönetici yapsınlar yargı dağıt foruma tüm üyeleri banlar tek başına takılırsın artık iyi güldürdün gece gece sağol dolu arkadaşım benim. haha--haha--
Tam şöyle olmuş bu durum :D:D
Elinize sağlık hocam güzel inceleme olmuş son fotoğrafın kalitesini beğendim ben pek fotoğraf takıntım olmamasına rağmen hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Ülkemizdeki garanti firmaları genelde herşeye bi kulp takıp garanti dışı bırakmak için uğraştıklarından bana sorarsanız geçin derim. Cihazı aldığınız vakit herhangi bir sıkıntıya rastlamamışsanız merak etmeyin sonrasında da bir sıkıntı arz etmiyor. Bu arada garanti servisiniz Delta ise zaten...
Ben TWRP ile Romlar arası geçiş sağlıyordum ve ota güncellemesi geldiği zaman yüklediğimde geri twrp ye atıyordu beni Reboot System deyip yeniden başlatıyordum cihazı ve güncellenmiş oluyordu böyle bir durum yaşamadım.