Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TWRP'yi yükledim. Wipe data yaptım diğer her şeyi denedim fakat hala ama hala dosya atamıyorum. CMD ile Magisk atıyorum fakat o da hata verip yüklenmiyor. Zaten PC üzerinden hiç bir şey atamıyorum telefona. 12.5.9 EU Rom yükleyecektim. Şimdi telefonu da sıfırladım açmak istemiyorum. Yardım...
Allem ettim kullem ettim ve TWRP'yi yükledim. İki büyük sorunum var. Birinci sorun TWRP telefona yüklenmiyor. Her seferinde diski tekrardan telefona yazdırıp kablo bağlıyken açmam gerekiyor. İkinci konu ise TWRP menüsü bomboş. TWRP menüsünden sdcard kısmına girdim ama yüklediğim apklar ve romlar...
Biliyorsunuz ki MIUI çok rezalet bir rom. MIUI 13 ile beraber işler iyicene sarpa sardı. Google uygulamalarının 2. rengi pembe olarak gözüküyor. Telefon kendi kendine donuyor. 5160 mAh bir bataryaya göre şarjı çok hızlı bitiyor. Bende ROM atmaya karar verdim ve araştırmaya koyuldum. Rom Atmam...