tylerberk kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru Hangi romu kullaniyorsunuz

EU 13.0.15.0
  2. T

Rom crDroid 8 [RESMİ][A12.0][MIUI Kamera dahil] RN10Pro

Telegram gruplarından falan baktım. Farklı bir kernel kurmayın diyorlar. Siz neye dayanarak kernel değiştirin dediniz? 1667991410
  3. T

Rom crDroid 8 [RESMİ][A12.0][MIUI Kamera dahil] RN10Pro

Mesela hangi kernel? Varmı o roma uygun kernel?
  4. T

Yardım Redmi note 10 pro İmei ve Aosp rom!

Valla ne diyeyim. Aosp romlar gerçekten çok eksik. Özellikle hızlı şarj çoğunda yok. Sadece Corvus'da var. Diğer türlü zaten uygulama eksiği de çok fazla Aosp romlarda. Romlar uçuyor resmen ama içi boş. MIUI romlara dönecek olursak, Abhix Rog ve papp54 romları bir çok özelleştirme sunuyor ancak...
  5. T

Soru Redmi note 10 pro Xiaomi eu rom nasıl son sürüm?

WhatsApp bildirim sorunu ve YouTube video donmaları vardı. Bu sorunlar giderilmiş mi?
  6. T

Yardım Redmi note 10 pro İmei ve Aosp rom!

Valla helal olsun. Ağzınıza parmaklarınıza sağlık. Ben dahil bir çok kişinin aklında olmuş olan - olabilecek olan her türlü soruya yanıt vermişsiniz.
  7. T

MIUI 13 Redmi Note 10 Pro (sweet) – Endonezya Kararlı V13.0.7.0.SKFIDXM

Whatsapp bildirim sorunu, YouTube video donmaları hala devam ediyirmu?
  8. T

Rom Redmi Note 10 Pro (Sweet) - Eu Android 12 MIUI 13 Kararlı Sürüm

Hocam EU 13.0.12.0 sürümü nasıl? Memnunmusunuz? Whatsapp bildirim sorunu varmı?
  9. T

Rom Redmi Note 10 Pro Sweet Sweetin 22.7.28 by Papp54

Rom kullanan arkadaşlar yorum yazabilir mi acaba? WhatsApp bildirim sorunu varmı? Stabil mi?
  10. T

Recovery Redmi Note 10 Pro/Max Android 12 Otomatik Twrp Yükleyici İndirme Bağlantıları

Hafta sonu bu başlık altındaki twrp.yi kurdum. Abhix Rog MIUI 13 kurdum çalıştı. Sonrasında EU rom MIUI 12 kurdum oda çalıştı. Sanırım bir sorun teşkil etmiyor.
  11. T

Rom 13.0.12 güncellemesi

Bu EU romda süper duvar kağıtları varmı acaba ?
  12. T

Recovery Redmi Note 10 Pro/Max Android 12 Otomatik Twrp Yükleyici İndirme Bağlantıları

Bu son twrp sürümüyle android 11 tabanlı MIUI 12 yukleyemezmiyiz? İlla Android 12 MIUI 13 mu yüklemek gerekiyor?
  13. T

Rom Redmi Note 10 Pro/Max Pixel Experience [AOSP] Android 11 Plus Edition

imei atılmış cihazlarda bu romları deneyen varmı acaba? ekstra bir işlem yapmak gerekiyormu?
  14. T

Mod [Mi9T/K20] Ekran Yenileme hızını değiştirin [APK] [RooT]

Yaptığınız işlemleri yazabilir misiniz? 1631112892 Rom ismi Resurrection Remix. FW olarakda android 10 tabanlı FW kurmanız gerekiyor.
Üst Alt