tyahsieli kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım İndirme yapmak isterken %80 altında şarj uyarısı

İnternet download manager dan film indirecektim pil %50 deydi indirme için başlata bastım indirme başlayıp durdu pil %80 altında olduğu için indirme yapılamıyor yazıyor daha önce yoktu
  2. T

Yardım İdm den film indirecektim

İdm den film indirecektim pil %50 deydi indirme başlata bastım başlayıp durdu pil %80 altında olduğu için indirme yapılamıyor yazıyor daha önce yoktu tel mi Max 3 yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  3. T

Soru Mi Max 3 android auto/ mirrorlink ve telefon rehberine ulaşamıyorum

Teşekkürler ben bunları yaptım olmadı telefonda android autoya bağlandı yazıyor fakat araç ekranında birşey yok
  4. T

Ben android auto ne yaptımsa bağlayamadım ne yaptınız acaba
  5. T

Çözüldü Mi8 android auto açmıyor

Çift uygulama ile yok maalesef
  6. T

Teşekkürler diğer telefonda bu android auto da ve mirrorlink açıyordu mi Max 3 ile bağlantı yaptığımda yanlizca araçta androi auto ve mirrorlink yazısını görüyorum basıyorum hiçbirine bağlanmıyor.teledonda dıt dıt bağlantı diye bir uyarı geliyor bir ayarda telefona lazım mı teşekkürler sağolun
  7. T

Arkadaşlar merhaba Skoda superb sahibiyim.aracta daha önceki cebimle android auto veya mirrorlink kullanabiliyordum fakat mi Max 3 le ne navigasyonlara nede telefon rehberine ulaşamıyorum bir yerde ya yetki sıkıntısı var yada carmode veya drivemode var mı lütfen yardımcı olurmusunuz herkese...
  8. T

Yardım Bluetooth kulaklık önerisi Mi 9

Kesilme olmuyor mu q29 pro kullanıyorum kesilme sıkıntısı var şarj kaç saat acaba
  9. T

10.1.3 1557592453 Pardon 10.3.1
  10. T

Soru mi max 3 android auto son sürüm araçta acilmiyor

Araç Skoda Super b rom MIUI 10.3.1
  11. T

Soru mi max 3 android auto son sürüm araçta acilmiyor

Mi Max 3 ile android auto araca bağlanmıyor yardımcı olabilir misiniz.forumda yok
  12. T

Arkadaşlar merhaba daha önce samsung note5 telefon vardı Skoda superb android auto ya baglaniyordum.simdi mi Max 3 kullanıyorum fakat android auto son sürüm araçta açılmıyor yardımcı olurmusunuz
  13. T

Android auto için başka bir programa gerek var mi
  14. T

Rom Xiaomi Mi Max 3 - MIUI 10.4 Android 9 - 9.5.23 EU Beta ROM

kilit nasıl açılıyor yardımcı olurmusunuz.
Üst Alt