Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnternet download manager dan film indirecektim pil %50 deydi indirme için başlata bastım indirme başlayıp durdu pil %80 altında olduğu için indirme yapılamıyor yazıyor daha önce yoktu
İdm den film indirecektim pil %50 deydi indirme başlata bastım başlayıp durdu pil %80 altında olduğu için indirme yapılamıyor yazıyor daha önce yoktu tel mi Max 3 yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Teşekkürler diğer telefonda bu android auto da ve mirrorlink açıyordu mi Max 3 ile bağlantı yaptığımda yanlizca araçta androi auto ve mirrorlink yazısını görüyorum basıyorum hiçbirine bağlanmıyor.teledonda dıt dıt bağlantı diye bir uyarı geliyor bir ayarda telefona lazım mı teşekkürler sağolun
Arkadaşlar merhaba Skoda superb sahibiyim.aracta daha önceki cebimle android auto veya mirrorlink kullanabiliyordum fakat mi Max 3 le ne navigasyonlara nede telefon rehberine ulaşamıyorum bir yerde ya yetki sıkıntısı var yada carmode veya drivemode var mı lütfen yardımcı olurmusunuz herkese...
Arkadaşlar merhaba daha önce samsung note5 telefon vardı Skoda superb android auto ya baglaniyordum.simdi mi Max 3 kullanıyorum fakat android auto son sürüm araçta açılmıyor yardımcı olurmusunuz