tuxed001 kullanıcısının son içeriği

1. tuxed001

Yardım Fidye virüsü bulastı Yardımcı olur musunuz?

Bu şekilde virüs bulaştı 3 diskimdede var ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz önemli fotolar var
  2. tuxed001

Yardım Bl kilidi yardım?

Peki hocam bi sorun oldu diğer cihaz gibi kapandı bl fasbootta felan kalırsa
  3. tuxed001

Yardım Bl kilidi yardım?

Hocam ben diğer cihazda da açmıştım mi hesabı onunla kapanan bl kilidi açılır mıydı kapanan cihazım fasbootta kalmıştı bl kapaninca Rom yemiyordu cihaz
  4. tuxed001

Yardım Bl kilidi yardım?

1698168045 Yok hocam MTK değil snapdragon
  5. tuxed001

Yardım Bl kilidi yardım?

Geçen hafta hata ile bl kilidi kapanmıştı cihazımın telefoncuya acamadi cihazı yenisi ile değiştirdi cihaz yurt dışı redmi note 12 pro speed edition bu cihazında şuan bl kilidi acık ben buna nasıl hesap eklerim önlem amaçlı yine sorun felan çıkarsa açılması için
  6. tuxed001

Yardım Telefonum açılmıyor

Anladım hocam telefoncuya ulaşmayı deniyim
  7. tuxed001

Yardım Telefonum açılmıyor

Arkadaşlar mi flash ile eu rom yüklüyorum hata aldım daha sonra işlemlere yeniden başladım bl kapanmış cihaz fasboot modunda kaldı cihazı aldığımda bl açıktı
  8. tuxed001

Soru Custom rom kurmak istiyorum

Hocam kusura bakmayın denemeye fırsatım olmadı şimdi uyguluyorum sıfırlama dediğiniz fabrika ayarlarına mı döndürecegim cihazı
  9. tuxed001

https://dosya.co/t2yss27vbk3x/fstab.default.html https://dosya.co/be5kegay2hlv/fstab.emmc.html
  10. tuxed001

Şuanda var magisk yüklü
  11. tuxed001

Bu sorunu nasil cozebilirim hocam
  12. tuxed001

Hocam bundan önce kernel denemesi yapmıştım bu trwpde telefon yeniden başladığında hafıza görmüyor wipe yapıyorum boot olmadan önce gözüküyor acılıp tekrar twrpye girdiğimde hafıza 0 olarak gözüküyor
  13. tuxed001

Bootloader açık hocam hatta global rom vardı ben eu yükledim
  14. tuxed001

Hocam telegram grubundayım bu romu gördüm tr dil varmı bilmiyorum 1697216690 Hocam garanti yok zaten yd cihaz
  15. tuxed001

Hocam sağolun ilgilendiğiniz için yüklerim felan ama aşırı detaylı bilgim yok yapma konusunda gsi nedir bilmiyorum yinede sagolun
Üst Alt