tuxed001 kullanıcısının son içeriği

1. tuxed001

Yardım Fidye virüsü bulastı Yardımcı olur musunuz?

Bu şekilde virüs bulaştı 3 diskimdede var ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz önemli fotolar var
  2. tuxed001

Yardım Bl kilidi yardım?

Geçen hafta hata ile bl kilidi kapanmıştı cihazımın telefoncuya acamadi cihazı yenisi ile değiştirdi cihaz yurt dışı redmi note 12 pro speed edition bu cihazında şuan bl kilidi acık ben buna nasıl hesap eklerim önlem amaçlı yine sorun felan çıkarsa açılması için
  3. tuxed001

Yardım Telefonum açılmıyor

Arkadaşlar mi flash ile eu rom yüklüyorum hata aldım daha sonra işlemlere yeniden başladım bl kapanmış cihaz fasboot modunda kaldı cihazı aldığımda bl açıktı
  4. tuxed001

Soru Custom rom kurmak istiyorum

Arkadaşlar custom rom kurmak istiyorum yardımcı olur musunuz cihazım redmi note 12 pro speed edition neye göre seçmeliyim görsele önem veren biriyim önereceğiniz rom varmı?
  5. tuxed001

Soru Dynamic ısland modülü varmı?

Arkadaşlar dynamic ısland modülü varmı?
  6. tuxed001

Yardım KernelSU

hiçbir yerde kernel bulamadım yardım edebilecek biri varmı ? Cihaz redmi note 12 pro speed edition
  7. tuxed001

Yardım Twrp hafıza görmüyor yardımcı olur musunuz?

Twrp yükledim hafıza görmüyor format attım telefon açılmadan twrpye girdiğimde gözüktü sonra yeniden başlatıp telefonu kurdum yine 0 MB olarak gördü Telefon:redmi note 12 pro speed edition
  8. tuxed001

Yardım Kernel su yardım eder misiniz?

Telefonum redmi note 12 pro 5g speed edition şuan magisk kullanmaktayım forumda gördüm telefona agır geliyormuş o yüzden kernel su kullanmak denemek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
  9. tuxed001

Çözüldü Telefonumda bu bildirimler uzun süre gitmiyor yardımcı olur musunuz?

bu bildirimler uzun süre duruyor video izlerken geliyor çok geç kapanıyor bu örnek
  10. tuxed001

Soru Yardım edermisiniz

İki tane sorun var 1:modül yüklediğimde yeniden başlatmak gerekiyor bunun daha basit ve hızlı çözümü varmı 2:mödüllerin ayarları oluyormu (iphonede jailbreak gibi )
  11. tuxed001

Yardım Resmi 12 pro 5g speed edition root yardim

Resmi 12 pro 5g speed edition Telefonuma rom atmayı başardım eu rom kullanıyorum şuanda şuan root atmak magisk kullanmak istiyorum yardımcı olur musunuz?
  12. tuxed001

Yardım Rom atmak istiyorum hangi rom uygundur?

Rom atmak istiyorum hangisi uygundur telefon bu şekilde redmi note 12 speed pocco rom yüklü geldi yardımcı olur musunuz?
  13. tuxed001

Yardım Rom atma

Redmi note 12 pro 5g cihazım var rom atmak istiyorum yardımcı olacak varmı ? Sürüm bu şekilde yurtdışı cihaz IMEI nasıl atıldı bilmiyorum
Üst Alt