Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlginiz için teşekkürler. Ekran görüntülerini verdim, telefonda hiç ilerleyemiyorum. Unlock olup olmadığını nasıl anlayabiliriz. Açma ve ses (-) tuşlarına aynı anda bastığımda fastboot resmi geliyor ve öyle kalıyor.
Sanırım açık değil. Fastboot ekranında kalıyor.
1599163282
Ekran görüntüleri bu şekilde. Telefon kimliği ile eşleştirilmiş telefonun benimle bir alakası yok. Artık bilemiyorum ama çıkma anakart falan mı takıldı, anlamadım.
Merhaba, Mi5 Prime telefonumu arıza nedeniyle servise verdim sonra çok yüksek ücret istenmesi nedeniyle vazgeçtim. Uzun bir aradan sonra telefonu açtığımda telefonumun, 170………092 Kimlik nosunun 5………..76428 nolu bir telefonla eşleştirildiğini ve telefonun kilitlendiğini gördüm. Açılışta; bu...
Arkadaşlar merhaba
Telefonu arabadaki şarja taktıktan sonra hızlı şarj özelliği gitti. Batarya neredeyse 12 saatte şarj olmaya başladı. Sorun yaşayan var mı. Çözümü nedir. Yardımcı olursanız sevinirim.