turquoise.ht kullanıcısının son içeriği

1. turquoise.ht

Rom Poco X3 NFC Global Stable ROM V12.5.3.0.RJGMIXM + MOD (Promeo)

12.5.4 için çalışma var mı acaba
  2. turquoise.ht

Rom Poco X3 Nfc12.5.4.0 xiaomi.eu Rom

her zaman temiz kurulum yaparım. cihazdan cihaza değişiyor olabilir belki bilmiyorum. promeoya geri döndüm.
  3. turquoise.ht

Rom Poco X3 Nfc12.5.4.0 xiaomi.eu Rom

kaydırma performansı çok kötü, twitterda falan çok rahatsız edeici boyutta takılmalar oluyor.
  4. turquoise.ht

Soru Poco X3 NFC (Android 12) için Kamera Uygulaması Önerisi

Telegramda italyanca bir grup var POCO X3 NFC FOTOGRAFIA diye. Orada LMC R5 isimli apk ve dragon xml var. 8.2 gcam deneyebilirsin hocam
  5. turquoise.ht

Soru Poco X3 NFC (Android 12) için Kamera Uygulaması Önerisi

https://ukcdn.cyanogenmods.org/downloads/APK/GCam/Nikita/NGCam_7.4.104-v2.0_eng.apk yapılandırma dosyası: https://ukcdn.cyanogenmods.org/downloads/APK/GCam/Nikita/configs/NGcam-1.7-Poco-X3-v6-asus-library.xml gcam 8 de her şeyi yerli yerinde olan apk'ya rastlamadım varsa arkadaşlar yardımcı...
  6. turquoise.ht

Yardım Mi Stick TV Chromecast / Film İzleme

Mi stick cihazıma telefondan açtığım filmleri chromecast ile yansıtarak izliyorum. Ancak cihaz site seçiyor maalesef. filmmakinesi sitesinde açtığım videolar rahatlıkla cihaza yansıtılıyorken mesela filmmodunun oynatıcısndan simgeye tıklayıp yansıtmak istediğimde cihazda chrome logosu takılı...
  7. turquoise.ht

Yardım Poco x3 rom tavsiyesi -avrupa rom takılıyor-

melih97 Hocam bir süre kullandım, sonra forumdakilerin tavsiyesiyle Promeoya geçtim, önce biraz önyargılı davrandım, ilk başlarda takilmalar oldu ama sonradan toparladı. Arrow OS'de OTG çalışmadı ve ANX camerada filtreler çalışmadı. Bu sorunlar olmasa Arrowda kalırdım, ama su an Promeo'da devam...
  8. turquoise.ht

Soru Poco x3 aldım ama bu başka bi bakarmısınız ?

Buraya bırakalım şu şekilde https://www.google.com/amp/s/phoneaqua.com/xiaomi-poco-x3-nfc-8gb-ram-price-in-india
  9. turquoise.ht

Soru Poco x3 aldım ama bu başka bi bakarmısınız ?

Hint versiyonu olabilir
  10. turquoise.ht

Soru Poco X3 NFC VoWifi Nasıl Açılır ?

Ayarlar--> Sim Kartlar ve Mobil Ağlar --> ilgili sim karti secin --> Wifi Kullanarak Arama Yap açık olacak. Hemen altinda tercih edilen ağ ayari 'mobil' ise hat sinyali cok zayiflamadigi müddetçe vowifi aktif olmaz. Tercih edilen ağ Wifi secerseniz wifi bagli iken her zaman vowifi aktif olur...
  11. turquoise.ht

MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

Yeniden başlatmadan sonra toparladi gibi. Zaman vermek lazim belki de
  12. turquoise.ht

MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

Uygulama açılışları kasım kasım kasıyor, cok fazla dayanamadım
  13. turquoise.ht

Yardım Poco x3 rom tavsiyesi -avrupa rom takılıyor-

ben bugün Pulse 12.3 (16.06) kurdum. alet akıyor. stock kullanacaksanız Endonezya 12.0.7
  14. turquoise.ht

hocam aygıt yöneticinde ünlem işaretli bir aygıt var muhtemelen. onun sürücüsünü manuel olarak değiştimrn lazım. sanırım Google ADB Bootlader Device (ya da buna benzer birşey) yapınca bilgisayar fastboot modunda görüyor telefonu. Telefonun sağlam yani merak etme
  15. turquoise.ht

Sohbet Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı

Hocam bu tek seferlik mi oldu yoksa her defasında yakın değerler alıyor musunuz?
Üst Alt