Turquazé kullanıcısının son içeriği

1. Turquazé

Yardım Mi 10T Pro kendi kendine kapanma sorunu

Nasıl yapılıyor o dediğiniz?
  2. Turquazé

MIUI 13.0.3 Global Kararlı falan yazıyor tam videoyu atacakken yine kapandı lanet telefon 1673106888 Sorun bu.
  3. Turquazé

Tuşun takılı kaldıgını sanmıyorum 2 saate bir oluyor yarım saat boyunca devam ediyor kapanıp açılmaya. Ota üzeri güncelleme dediginz nedir ? Ben sadece miu 13'e guncelledim cihazı telefon hakkında kısmından update resmi olarak geldiği zaman başka güncelleme yapmadım. Temiz kurulum da yaptım...
  4. Turquazé

Telefon bugün durup dururken kapanıp açılmaya başladı ve bunu sürekli yapıyor gün içerisinde defalarca oldu. Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm yine olmaya devam ediyor. Sebebi nedir ? Acil durum aramasına geçiyor telefon masanın üzerindeyken. Bu ne saçmalık ya cihaz henüz 1.5 yıllık...
  5. Turquazé

Soru Mi 10T Pro EU ROM kurulumu

Aslında ben sırf şu yeni 'dinamik ada'lı temayı sıkıntısız kullanmak için o rom'u yüklemek istedim. Çünkü temayı kuruyorum yarım saat sonra eski temaya tekrar dönüyor. Bunu çözmenin başka yolu var mıdır acep 🤔
  6. Turquazé

Allahım bunlar ne hocam :D Ben bu yazılanlardan hiçbir şey anlamadım galiba bu şekilde yaparsam telefonum bir daha açılmaz
  7. Turquazé

Merhaba bu konularda yeniyim telefonum Mi 10T Pro . Eu mod kurmak istiyorum detaylı bir videosu ya da anlatımı mevcut mudur forumda bakındım bulamadım teşekkürler.
  8. Turquazé

Yardım Mi Hesabı Sorunu

Hocam hesapları sildim erişimim yok o hesaplara. Yeni hesap açıyorum kurtarma telefonu olarak kendi telefon numaramı kaydetmeye çalışırken ''Bu telefon numarası ile 3 adet Mi Hesabı ilişkilendirilmiş durumda, başka bir numara eklenemiyor.'' hatasını alıyorum. Benim numaramın artık erişimim...
  9. Turquazé

Yardım Mi Hesabı Sorunu

''Bu telefon numarası ile 3 adet Mi Hesabı ilişkilendirilmiş durumda, başka bir numara eklenemiyor.'' hatası alıyorum. Daha önce telefondan mi hesabımı 2-3 kere silmiştim sanırım sildiğim hesaplarda benim numaram kayıtlı kaldı. Bunu nasıl halledebilirim ?
  10. Turquazé

Yardım Mi 10T Pro Dokunmatik Sorunu

Hocam çözümü buldum. Aynı sorunla karşılaşanlara yardımcı olması açısından buradan da paylaşayım. Öncelikle sorun tamamen MIUI güncellemesiyle alakalı, cihazınızda kesinlikle bir problem yok. Ayarlar>Telefon hakkında>MIUI sürümü kısmına girin. Sağ üstte üç nokta var oraya tıklayın 'en son...
  11. Turquazé

Teşekkürler fakat güncelleme alakalı ise bekleyeceğim, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
  12. Turquazé

Merhabalar Mi10T Pro cihazımı alalı henüz 4 gün olmasına rağmen dokunmatik problemleri yaşıyorum. Ekran sağ taraf dokunmatiği çalışmıyor sebebi/çözümü nedir ?
Üst Alt