Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tuşun takılı kaldıgını sanmıyorum 2 saate bir oluyor yarım saat boyunca devam ediyor kapanıp açılmaya. Ota üzeri güncelleme dediginz nedir ? Ben sadece miu 13'e guncelledim cihazı telefon hakkında kısmından update resmi olarak geldiği zaman başka güncelleme yapmadım. Temiz kurulum da yaptım...
Telefon bugün durup dururken kapanıp açılmaya başladı ve bunu sürekli yapıyor gün içerisinde defalarca oldu. Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm yine olmaya devam ediyor. Sebebi nedir ? Acil durum aramasına geçiyor telefon masanın üzerindeyken. Bu ne saçmalık ya cihaz henüz 1.5 yıllık...
Aslında ben sırf şu yeni 'dinamik ada'lı temayı sıkıntısız kullanmak için o rom'u yüklemek istedim. Çünkü temayı kuruyorum yarım saat sonra eski temaya tekrar dönüyor. Bunu çözmenin başka yolu var mıdır acep 🤔
Merhaba bu konularda yeniyim telefonum Mi 10T Pro . Eu mod kurmak istiyorum detaylı bir videosu ya da anlatımı mevcut mudur forumda bakındım bulamadım teşekkürler.
Hocam hesapları sildim erişimim yok o hesaplara. Yeni hesap açıyorum kurtarma telefonu olarak kendi telefon numaramı kaydetmeye çalışırken ''Bu telefon numarası ile 3 adet Mi Hesabı ilişkilendirilmiş durumda, başka bir numara eklenemiyor.'' hatasını alıyorum. Benim numaramın artık erişimim...
''Bu telefon numarası ile 3 adet Mi Hesabı ilişkilendirilmiş durumda, başka bir numara eklenemiyor.'' hatası alıyorum.
Daha önce telefondan mi hesabımı 2-3 kere silmiştim sanırım sildiğim hesaplarda benim numaram kayıtlı kaldı.
Bunu nasıl halledebilirim ?
Hocam çözümü buldum. Aynı sorunla karşılaşanlara yardımcı olması açısından buradan da paylaşayım. Öncelikle sorun tamamen MIUI güncellemesiyle alakalı, cihazınızda kesinlikle bir problem yok.
Ayarlar>Telefon hakkında>MIUI sürümü kısmına girin. Sağ üstte üç nokta var oraya tıklayın 'en son...
Merhabalar Mi10T Pro cihazımı alalı henüz 4 gün olmasına rağmen dokunmatik problemleri yaşıyorum. Ekran sağ taraf dokunmatiği çalışmıyor sebebi/çözümü nedir ?