turksohbet kullanıcısının son içeriği

1. turksohbet

Yardım Rom sonrasi acilis animasyonu gozukmuyor

Cihazim redmi note 13 pro 5g hindistan romu yukledim yukledikden sonra acilis animasyonu ve miui logosu gelmeden direk telefon aciliyor. Rom eksikmi yuklendi bilemedim yardimci olurmusunuz?
  2. turksohbet

Rom NitrogenOS 13 Poco x3 NFC

Yaklaşık 2 haftadır kullanmaktayım gayet memnunum gayet stabil bir rom pil konusunda üzmedi. Rom Link: İNDİR Oyun peformansıda gayet iyi akıcı. Pubg oynuyorsanız alttaki 90 fps magisk modülünü kurup oynamanızı tavsiye ederim. POCO X3 NFC NİTROGEN OS 13 GAMEPLAY VİDEO GAMEPLAY VİDEOSU Pubg...
  3. turksohbet

Soru Poco X3 Nfc Antutu Puanim

İlk kez antutu testi yaptim 407133 puan verdi sizce nasil bu değerler?
  4. turksohbet

İpucu Pubg Mobile Fps & Performans Magisk Modülleri

90 FPS MODÜL LİNK: Unlock 90FPS (1) Ekraniniz 120hz. Desteklemiyorsa 90fps aktif etmeyin.. E SPOR MAGİSK MODÜL LİNK: https://www.mediafire.com/file/lnqhc75mqopj5bm/Esport+Gaming+3.0.zip/file Ben 12.0.7.0/Android 10 Miui Surumuyle Denedim Çalıştı 11,12,13 surumlerinde calisip...
  5. turksohbet

Diğer Pubg Mobile'da Sorunmu Var?

Yaklasik 1 saat once akici bir sekilde oyunu oynarken durduk yere oyunda fps droplar basladi. Farkli cihazdan denedim yine ayni genel bir sorunmu var oyunda?
  6. turksohbet

Diğer Poco X3 NFC Miui.Eu Rom Deneyimi 👈

Rom arayüzü çok akıcı fakat pil ve performans konusunda başarılı değil ve ısınma sorunları mevcut. Pubg Mobile oynarken ani FPS düşüşleri oluyor. Gameplay videosunda sol üst köşede FPS sayacindan düşüşleri görebilirsiniz. GAMEPLAY VİDEO ROM Eğer oyun oynamayı seviyorsanız sizlere...
  7. turksohbet

Tavsiye AOSP ROM için Game Turbo

Yaklasik 3 gundur LineageOS rom kurulu cihazimda test ediyorum paylastigim game turboyu gayet basarili buldum. Diger AOSP rom'lar uzerinde calisiyormu pek bir bilgim yok umarim faydasi olur. Uygulamaya basili tutup diger uygulamalar uzerinde goster secenegini aktif etmeyi unutmayin. 1690414798...
  8. turksohbet

Rom Poco X3 NFC Paranoid Android Topaz 13 Rom

Paranoid Android Topaz Rom 13 Kullaniyorum yaklasik 1 aydir. Gayet akici arayuzu var. Oyunlarda herhangi bir lag sorunu yasamadim gayet akici oyun deneyimi sunuyor.Sarj konusunda gayet basarili. Kisacasi ben cok memnun kaldim sizlerede tavsiye ederim.Kamerasi ise diger romlara gore oldukca...
  9. turksohbet

Yardım Arrow OS kablosuz hotspot görünmüyor

Cihazıma arrow os rom kurdum fakat bilgisayardan telefonun hotspot wifisine bağlanmak istediğimde hotspot wifisi gözükmüyor.
  10. turksohbet

Tavsiye Rom Tavsiyesi Poco x3 MiuiSR

Poco x3 nfc cihazımda yaklaşık 2 haftadır kullanmış olduğum miuisr romunu sizlerle paylaşmak istedim. Batarya konusunda oldukça başarılı baya memnun edecektir. Pubg mobile vb. gibi oyunlarda 90 fps seçeneği açık. Romu dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Xaomi cloud,mi connect,cihazımı bul...
  11. turksohbet

Yardım Fastboot Dosyasi

Az once cihazima miui14 guncellemesi yaptim. Cihazi rootlayacagim fakat gooogle uzerinden miui 14.0.1 fasboot dosyasini bulamiyorum. Temin edebilecegim bir kaynak varmi bildiginiz? Cihaz poco x3 nfc indonesia rom
  12. turksohbet

Tavsiye Poco x3 Nfc Pubg Mobile

Videonun Aciklama kisminda telegram adresinde gerekli kernel ve tool mevcuttur. GAMEPLAY VİDEO
  13. turksohbet

MIUI 14 Xiaomi & Poco MIUI 14 Hakkında

Aşağıdaki linkden miui14 hakkında bir çok bilgiye sahip olabilirsiniz. Site ingilizcedir. Umarım faydalı olur hayırlı geceler dilerim https://piunikaweb.com/2023/03/06/xiaomi-and-poco-miui-14-update-and-bugs-tracker-cont-updated/#BugIssue
  14. turksohbet

Tavsiye NextDns

NextDns Uzun suredir kullandigim bir dns servisi reklam engelleme , aile korumasi, izlenme korumasi ve bir cok ozelligi ucretsiz sunmaktadir. BU LİNKDEN KAYİT OLUN: NextDNS Kayit oldukdan sonra alt kisimda ip numaranizin yaninda kucuk bir yenile butonu goreceksiniz ona bir kere tik atin ip...
  15. turksohbet

Yardım Herhangi bir tarayıcıda dosya indiremiyorum ve yükleyemiyorum

Merhaba tarayıcı üzerinde ne bir sitede resim veya herhangi bir dosya indiremiyorum bu sorun neyden kaynaklı olabilir? örnek vericek olursam hızlıresime resim eklemeye çalışıyorum yüklenmiyor veya facebooka profil resmi yüklemeye çalıştığımda veya bir siteden dosya indirmeye çalıştığımda hiç bir...
Üst Alt