Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazim redmi note 13 pro 5g hindistan romu yukledim yukledikden sonra acilis animasyonu ve miui logosu gelmeden direk telefon aciliyor.
Rom eksikmi yuklendi bilemedim yardimci olurmusunuz?
Yaklaşık 2 haftadır kullanmaktayım gayet memnunum gayet stabil bir rom pil konusunda üzmedi.
Rom Link: İNDİR
Oyun peformansıda gayet iyi akıcı.
Pubg oynuyorsanız alttaki 90 fps magisk modülünü kurup oynamanızı tavsiye ederim.
POCO X3 NFC NİTROGEN OS 13 GAMEPLAY VİDEO
GAMEPLAY VİDEOSU
Pubg...
Yaklasik 1 saat once akici bir sekilde oyunu oynarken durduk yere oyunda fps droplar basladi. Farkli cihazdan denedim yine ayni genel bir sorunmu var oyunda?
Rom arayüzü çok akıcı fakat pil ve performans konusunda başarılı değil ve ısınma sorunları mevcut. Pubg Mobile oynarken ani FPS düşüşleri oluyor.
Gameplay videosunda sol üst köşede FPS sayacindan düşüşleri görebilirsiniz.
GAMEPLAY VİDEO
ROM
Eğer oyun oynamayı seviyorsanız sizlere...
Yaklasik 3 gundur LineageOS rom kurulu cihazimda test ediyorum paylastigim game turboyu gayet basarili buldum. Diger AOSP rom'lar uzerinde calisiyormu pek bir bilgim yok umarim faydasi olur.
Uygulamaya basili tutup diger uygulamalar uzerinde goster secenegini aktif etmeyi unutmayin.
1690414798...
Paranoid Android Topaz Rom 13 Kullaniyorum yaklasik 1 aydir. Gayet akici arayuzu var. Oyunlarda herhangi bir lag sorunu yasamadim gayet akici oyun deneyimi sunuyor.Sarj konusunda gayet basarili. Kisacasi ben cok memnun kaldim sizlerede tavsiye ederim.Kamerasi ise diger romlara gore oldukca...
Poco x3 nfc cihazımda yaklaşık 2 haftadır kullanmış olduğum miuisr romunu sizlerle paylaşmak istedim.
Batarya konusunda oldukça başarılı baya memnun edecektir.
Pubg mobile vb. gibi oyunlarda 90 fps seçeneği açık.
Romu dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.
Xaomi cloud,mi connect,cihazımı bul...
Az once cihazima miui14 guncellemesi yaptim. Cihazi rootlayacagim fakat gooogle uzerinden miui 14.0.1 fasboot dosyasini bulamiyorum. Temin edebilecegim bir kaynak varmi bildiginiz?
Cihaz poco x3 nfc
indonesia rom
Aşağıdaki linkden miui14 hakkında bir çok bilgiye sahip olabilirsiniz. Site ingilizcedir. Umarım faydalı olur hayırlı geceler dilerim
https://piunikaweb.com/2023/03/06/xiaomi-and-poco-miui-14-update-and-bugs-tracker-cont-updated/#BugIssue
NextDns Uzun suredir kullandigim bir dns servisi reklam engelleme , aile korumasi, izlenme korumasi ve bir cok ozelligi ucretsiz sunmaktadir.
BU LİNKDEN KAYİT OLUN: NextDNS
Kayit oldukdan sonra alt kisimda ip numaranizin yaninda kucuk bir yenile butonu goreceksiniz ona bir kere tik atin ip...
Merhaba tarayıcı üzerinde ne bir sitede resim veya herhangi bir dosya indiremiyorum bu sorun neyden kaynaklı olabilir?
örnek vericek olursam hızlıresime resim eklemeye çalışıyorum yüklenmiyor veya facebooka profil resmi yüklemeye çalıştığımda
veya bir siteden dosya indirmeye çalıştığımda hiç bir...