Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam emri vaki yok ben kimseye emir vermem vermek haddim değil yapılması gerekeni normal yazmıstım sadece yardımcı olmak için amaç burda paylaşım yapmak yardımcı olmak sildim yazımı kolay gelsin
Benım hitap şeklimde nasıl bi gariplik var hocam diye konuya girdim her konusmamda patron gibimi hitap edeyim onu anlamadım küfür hakaret yok hocam diye girdim eklermisin dedim bunda yanlış birşey varsa açıklarsınız size başbakan gibimi davranayım bilemedim sadece rica ettim silebilirsiniz...
eline sağlık ustam daha dün mesaj atmıştık nebrassy herhalde ya stableyi bekliyor yada aicp ile uğraşıyordur miuı gecikti diye demekki stable ile uğraşmış geç olsun güç olmasın :)
Hocam stokla alakalı değil miuı portta da aynı donma var9.24 ve 31de başladı vendorle alakalı olabilirmi
1573405989
Hayır port miuı da aynı 9.24 de başladı onda azdı 31 de daha çok miuı 10 ve miuı 11 9.10 da sorun yok
Saf Android xiaomide botloader kilidini 2 dk da açıp kaparsın mi hsabından bağımsız ayrıca miuı da kilitsiz yükenen romlarda var sen huawei alsaydın ne yapacakın hiç kilit açılmıyor gcam kuramazsın senın acemılığe gelmiş azkurcala araştır çözersin
Aynı şeyleri bende yaptım Aralık ayındakı güncellemede 8bucuk 9 saat verdı onunda 3 saat sudoku idi sudoku okey vb oyununda daha fazla veriyor pil yemiyor ayrıca pil zamanla aşınıyor ömrü kısalıyor ilk zamanlar bendede %10 da 1 saat idi ama toplamda 10 saat olmuyor başı değil sonlarda hızlı...
Xiaomi android 9 vermez çünkü 3 var 4 çıkıyor o cihaz android 7 1 sürüm gincelleme gelir 3 tane gelmez arada güvenlik gelir android one bile 2 yıldan fazla almıyor ki sendekıne gelsın sadece port olabılır ama miuı11 android 7 olarak portlanır 9 olarak zor max3 ün işlemcisi farklı