turkeycel kullanıcısının son içeriği

1. turkeycel

Yardım Xiaomi 12T Pro kamera farkı ?

Ön kamera konusu nasıl
  2. turkeycel

Video Tüm Cihazlar İçin Manuel Twrp Yükleme (Video)

Redmi note 9 modeli için bu yöntemle Twrp yüklenir mi?
  3. turkeycel

Yardım Redmi Note 10 PRO | İmei sonrası kamera sorunu

özelden yazar mısın hocam
  4. turkeycel

Yardım Redmi Note 10 PRO | İmei sonrası kamera sorunu

hocam cihaz miui sürümü nedir
  5. turkeycel

Yarışma Mi Fan Festivaline Özel İnanılmaz Hediyeler!

Böyle bir organizasyon yapan ve buna destek olanlara teşekkür ediyorum, merak ettiğim konu ise bizler gibi daha eski kullanıcılar yeni üyelik açıp çekilişe katılma hakkına sahip mi ya da aynı ev içindeki farklı bir aile üyemizi foruma üye yapıp bu şekilde bir katılım sağlayabiliyor muyuz
  6. turkeycel

Rom Mi 6 için en stabil rom hangisi?

miuiTR rom için indirme bağlantılarına nereden ulaşabiliriz
  7. turkeycel

Yardım Mi 6 Şarj Çabuk bitmesi

Mi 6 için deji kullanıyorum yaklaşık 4-5 ay olmuştur. Pil sağlığı 3100mAh olarak görünüyor. Günlük kullanımı fazlasıyla karşılıyor. Isınma problemi yaşamadım belki havalar ısınınca problem olabilir bilmiyorum. Orijinal bataryanın %80 seviyesinde verimli diyebilirim
  8. turkeycel

İnceleme Xiaomi Mi 6 Deji Pil Performansı

1 aydır deji batarya kullanıyorum mi 6 için. Bataryayı telefoncuda taktırdım. Herhangi bir sorun ile karşılaşılmadı arka kapak kapanmama, soket uymama gibi. Performansına gelecek olursam 1 günü çıkartıyor. 4.5 saat gibi bir ekran süresi var öyle 6-7 saat beklemeyin bence en azından bende öyle...
  9. turkeycel

Soru Mi 6 home tuşu sorunu

4.5 Yıldır kullanıyorum tertemiz hala. Bi bataryası kötüleşmişti, yakın zamanda deji batarya aldım onunla yola devam ediyorum. Fonksiyonel tuş olarak bende sadece power tuşu sıkıntı yaptı onda da hala çalışıyor ama sert basman lazım ki çok da önemli değil home tuşu ile de işimi görüyorum. Sonuç...
  10. turkeycel

Yardım İnstagram

Merhaba arkadaşlar, forum dışı bir konu hakkında yardım, bilgi isticem başka çarem olmadığı için buraya yazıyorum. Yaklaşık 1.5 sene önce İnstagram hesabımı kapattım, daha sonra 1 ay önce geri açtım ama hiçbir fotoğrafım yoktu hem hikaye hem de gönderi olarak. Bunların hiçbiri arşivde de...
  11. turkeycel

Yardım MIUI 12.0.5.0 güncellemesi

cihaz açılıyorsa bence twrp yükleyin ve onun üzerinden rom atın yine forumda var bunlar eğer yazılımsal bir hata ise düzelecektir. Bootlader kilidi umarım açıktır. Bootlader, rom vs gibi kavramlara uzaksanız youtube'da örnek videolara bakabilirsiniz.
  12. turkeycel

cihaz açılmıyor ise yazılımda sorun olmuş demektir cihazına uygun ilgili romu flaşlayın ugyulama ile talimatlar forumda vardır.
  13. turkeycel

güç + Ses açma tuşuna basıp = Recoverye geçiş yapabilirsin güç + Ses kısma tuşuna basıp fastboot moda geçip de telefonu kapatabilirsin daha sonra sorunu öğrenip aksiyon alırız.
  14. turkeycel

Yardım Lütfen Bakın

Tekrar twrp yükleyin rom atın kurun format data derseniz pc görür her şey silinir tabi
Üst Alt