turkeycel kullanıcısının son içeriği

1. turkeycel

Yardım İnstagram

Merhaba arkadaşlar, forum dışı bir konu hakkında yardım, bilgi isticem başka çarem olmadığı için buraya yazıyorum. Yaklaşık 1.5 sene önce İnstagram hesabımı kapattım, daha sonra 1 ay önce geri açtım ama hiçbir fotoğrafım yoktu hem hikaye hem de gönderi olarak. Bunların hiçbiri arşivde de...
  2. turkeycel

Yardım Dokunmatik Çalışmıyor

3 senelik mi 6 cihazımda bugün oluşan problem. Telefonun ekranında en ufak hasar yok hiç bir zaman darbe ve hasar da almadı üzerinde de her zaman ekran koruyucusu oldu. Ancak bugün dokunmatiğinin çalışmadığını farkettim ekranda home tuşu ve sol - sağ da olan 2 tane kapasitif tuş çalışmaktadır...
  3. turkeycel

Çözüldü Bootlader Sorunu

Merhahaba arkadaşlar bi yakınımın cihazının kilidiniz açmaya çalışıyorum ama garip garip hatalar ile karşılaştım 2 defa olmuyor bir türlü ne yanlış anlamıyorum. Önce bu hatayı aldım telefon numarası ekledim tekrar denedim Ama başka hata aldım tekrardan İşin içinde çıkamıyorum yardım lütfen
  4. turkeycel

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Rehber - Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby kurcala biraz forumda her şeyi bulursun zaten
  5. turkeycel

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Miui 11 de çalışan bir dolby atmos mevcut mudur?
  6. turkeycel

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

İyi forumlar
  7. turkeycel

Haber Kilit.

yardımlaşman için teşekkür ederim hocam. beni forumu sevdiren bu dayanışma
  8. turkeycel

Gcam (18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)

eyvallah hocam keşke kamera ayarı olduğunu belirtseydin iki saat aradım :)
  9. turkeycel

Gcam (18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)

denedim yapmayı ama zaten uygulamayı sildim tekrar yükledim yine aynı şekilde açılıyor 1568236615 tam olarak tarif edebilir misin hocam
  10. turkeycel

çektiğim fotoğraflara bakarken google fotoğraflar uygulaması açılıyor direkt galeri değil nasıl düzeltebilirim ?
  11. turkeycel

Yardım Mi 6 Pil Değişimi

Takılması kolay mı hocam
  12. turkeycel

Madalya 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. ( Madalya )

Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyor, herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.
  13. turkeycel

Çözüldü Google camera ve dolby atmos

Merhaba Xiaomi severler, mi 6 kullanıyorum şuan mıuıprodayım ve bu roma geçicem ama android 9 olduğundan dolayı gc ve dolby çalışmıyor çalışan sürümler var ise link bırakır mısınız ?
Üst Alt