TurkerTatar kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru Bootloader kilit kapama hakkında

Çinden gelen çin menşeili bir xiaomi cihaza global rom yükledikten sonra bootloader kapatmak istiyorum mümkün müdür eğer mümkün değilse bootloader kilidi açık şekilde kullanmanın güvenlik açısından bir tehlikesi var mıdır
  2. T

Rom Hentai OS

Hentai OS diye bir Roma rastladım bunu daha önceden bilen duyan indirip kuran oldu mu ?
  3. T

Soru Aosp romlarda Gapps yerine MicroG kullanmak

Tam olarak nedir bu MicroG ? Aosp romlarda Gapps yerine MicroG kullanmak bizi nelerden mahrum bırakır ? Örneğin telefonum poco f2 pro diyelim ki crdroid rom kurdum Gapps kurmak yerine MicroG kurduğunuzda şarjının daha iyi gittiği söylenmiş farkı nedir Gapps yerine MicroG tüm Google...
  4. T

Rom One os rom

Yeni çıkan one os rom miui 12 kurup deneyen var mı nasıl bir rom bug var mı acaba
  5. T

MIUI 11 MİUİ11 Çin Kapalı Beta Romları

yaptım hocam denedim her şeyi diğer twrp leri kurmaya calıştım orange fox falanda kurulmuyor
  6. T

Eyvallah hocam sağol yine de o kadar uğraştın bekleyelim bakalım sorun çözülene kadar
  7. T

Aslında rom yükleniyor sorunsuz ama restart diyince işletim sistemi yüklü değil diyor mi room kullanıyordum chin rom oldugu için önce chin tabanlı fw mi yüklemek lazım acaba ?
  8. T

Yaptım onuda olmadı yine de
  9. T

Evet hocam cihaz mix 2 attığınız linkten indirdim twrp den flash dedim desteklemiyor yazdı
  10. T

bunu desteklemiyormuş hocam chiron yani mix 2
  11. T

:D:D Eyvallah hocam aslında bu konularda acemi sayılmam da çok uzun süredir bir şey yapmıyordum yenilik görünce dayanamıyorum yine de :D
  12. T

3.2.3.0 forumda en son bu sürüm var nette başka bulamadım
  13. T

Denedim ya her yolu işletim sistemi yüklü değil diyor ne yapalım artık bir çözüm bulana kadar bekleyeceğiz :D
  14. T

presist v5 bulamadım da android hosttan presist zip buldum olmadı lazzy flasherle denedim oda olmadı açılış ekranında loop oluyor 1569356806 İşletim sistemi yüklü değil hatası veriyor
Üst Alt