turkay1 kullanıcısının son içeriği

1. turkay1

Rom 11T amber EU Rom Hyperos

11T Amber için güncel EU Hyperos rom mevcuttur. Patreon üzerinden 12 dolar karşılığında satın alıyorum. Almak isteyen bana dm üzerinden ulaşabilir.
  2. turkay1

Yardım 11T Cihaz sertifikalı değil

Google play sertifikasinda sertifikalı değildir hatası alıyorum. Son güncel olan eu rom'da denedim bu hatayı verdi. Stock olan eea romu fastboot üzerinden sıfırdan yükledim yine aynı hatayı aldım. Bu sorunun çözümü nedir? Hiç bir islemsiz stock romlu cihazda neden bu sorun yaşanır anlamıyorum...
  3. turkay1

Yardım TWRP olmadan dalvik art cache

Twrp olmadan telefon önbelleğini temizleme yolu var mıdır ? Hani şu twrp'lerde olan dalvik data cache seçeneğinden bahsediyorum. Telefonuma uygun twrp yok (11t) ve rootlu kullanıyorum, önbelleği temizleme ihtiyacı duyuyorum. Twrp'siz bir yolu var mıdır ?
  4. turkay1

Çözüldü Google play sistem güncellemesi

Google play sistem güncellemesi yapamıyorum 1 Eylül 2022 güncellemesinde kaldı güncelleme gelmiyor. En son yayınlanan güncelleme ise 1 temmuz 2023 olması lazımdı. Yeni güncellemeyi nasıl alabilirim ?
  5. turkay1

Rom 11T Amber EU Rom detaylı Bilgi

Bu romu şuan kullanmaktayım ve oldukça memnunum. Çin romunda olan tüm özellikleri eklemişler. Süper widgetlar süper duvar kağıtları var. Miui arama ve mesajlaşma uygulaması mevcut. Rom güncellemeyi stock global rom üzerinden alıyor ve eu rom geliştiricileri bu rom üzerinden düzenleyip...
  6. turkay1

Rom 11T EU rom

Şuan da güncel 11T 14.0.5 Eu rom mevcut ancak patreon.com sitesinden Xiaomi eu geliştiricisi paralı olarak romu satışa sunuyor yani rom ücretli fiyatı ise 12 dolar yani 335 lira küsur gibi bir şey. Bu romu almak için üyelik açıp mail atılıyor ve romu sana mail üzerinden yolluyorlar fastboot...
  7. turkay1

Yardım Mobil veride ısınma

Telefonu wifide kullanırken bir ısınma söz konusu değil ancak mobil veriyi açıp kullanmaya başladığım da elde hissedilir derece ısınmalar söz konusu oluyor. Sosyal medyalarda gezinirken bile ısınmayla karşılaşıyorum. Telefon 11T MIUI 14 yüklü IMEI işlemi yapılmadı. Yasal süreyi kullanıyorum...
  8. turkay1

Çözüldü 11T 5G IMEI

Bu cihazı yeni aldım şuan imei repair yapılmadı 120 günlük süreyi kullanıyorum. 120 günün sonunda yazılımsal olarak çift IMEI kaydı yapılıyor. Ben bu kaydı yaptırdıktan sonra güncelleme yaptığımda IMEI' gideceğini biliyorum ancak güncelleme yapmadan önce IMEI yedeği alsam guncelledikten sonra da...
  9. turkay1

Yardım Volte sorunu

Cihaz redmi note 9, cihazda 4.5 g aktif ve volte açık sorun şu ki volte açık iken telefon görüşmesi yaptığımda karşı tarafa sesler kesik kesik gidiyor. Volte kapalı olduğu sıra sorun yaşanmıyor. Sorun ne olabilir cihaza IMEI repair yapıldı. IMEI işleminin hatali yapılmadığına eminim.
  10. turkay1

İnceleme Ekran süresi

Uzun zaman sonra bu kadar yüksek ekran süresi almak beni şaşırttı bu yüzden paylaşmak istedim. Rom Endonezya 12.5.5 cihaz merlin
  11. turkay1

Rehber Redmi Note 9 (merlin) Miui 13 Kurulumu

İmei repairli merlin cihazlarda Miui 13 kurulumu bildiğiniz gibi yapılmıyordu. Cihaz ya brick oluyordu yada hiç açılmıyordu tahminimce bu sorunu modem dosyası yapıyordu. İki adet fastboot rom dosyası indirdim biri Endonezya 12.5.5 romdu diğeri Miui 13 Çin romuydu. Öncelikle Endonezya romunun...
  12. turkay1

Yardım Miui 13 yüklediğimde bootloop sorunu

Ne zaman miui 13 yüklemeye çalışsam telefon brick oluyor kendi kendine sürekli restart atıyor. Ne fastboot'a alabiliyorum ne de recovery açabiliyorum, porta bağlanarak sp flash tool ile rom atıyorum. Bu sorunun sebebi nedir telefonuma miui 13 gelmesine rağmen yükleyemiyorum.
  13. turkay1

Çözüldü Yakınlık sensörü yazılımsal arıza

Miui global romlarda yakınlık sensörü arızası yaşıyorum. Donanım test menüsüne girip kontrol ettiğimde aktif gösteriyor ve arama yaptığımda telefonu kulağıma dayamasam bile ekran kararıyor ve görüşme bitene kadar karanlık gitmiyor. Özel modlu romlar ve custom romlarda bu sıkıntıyı yaşamıyorum...
  14. turkay1

Rom Pixel Experience rom'da gereksiz kasma ve donmalar

Başlıkta da olduğu gibi gereksiz donmalar mevcut bunun bir çözüm yolu var mıdır ?
  15. turkay1

Çözüldü İmei repair işlemi

Telefonumun uçan imeisini tekrar repair yapıp kullanabilir miyim ? Sim slotunda İmei numaraları yazıyor eğer olursa oradan alıp kullanmayı düşünüyorum
Üst Alt