turkay1 kullanıcısının son içeriği

1. turkay1

Yardım 14ultra güncelleme alamıyorum

Bölgeyi değiştirip dener misin? Bir kaç farklı ülkeyi dene
  2. turkay1

Yardım Mi 14T PRO Güncelleme Sorunu

Benim cihaz sorunsuz güncelleme olmuyor ama hocam işlemi size yaptırdım. 1744186797 Aldığınız kişiye sorun kilit açıp fastboot rom yükleyebilirsiniz belki
  3. turkay1

Soru Server kayıt ile yazılımsal kayıt farkı

Ben 11T cihaza server kayıt yaptirdim. Güncelleme ve sifirlamada IMEI gitmiyor üstelik miflash ile fastboot rom da yükleyebiliyorum.
  4. turkay1

Yardım Mi 11t widevine l3 nasıl değiştirilir

IMEI atılmamış olsaydı MIUI 12.5 sürüme dönüp tekrardan hyperosa güncelle derdim ancak cihaza IMEI atılmış. Bu dediklerimi yaparsan IMEI gider. Bunun haricinde çözüm yolu yok gibi. Bende de aynı sorun var denemediğim yol kalmadı.
  5. turkay1

Rehber Fake ROM güncelleme rehberi (açıklamaya dikkat)

Ayni sorun bende de var
  6. turkay1

Rehber Fake ROM güncelleme rehberi (açıklamaya dikkat)

Driverlar yüklü olmasına rağmen cihaz bağlanmıyor ne yapabilirim ?
  7. turkay1

Soru 11T güncelleme yapılmıyor.

Denerim hocam teşekkür ederim
  8. turkay1

Denedim hocam, recovery rom indirdim ota rom indirdim yine aynı hatalar var. Ayarlar güncelleme gibi uygulamalarin verilerini temizledim, bölge değiştirdim vs. Her seferinde hata veriyor. Repair işleminde bir sıkıntı oldu yada farklı durum var bilemiyorum artık.
  9. turkay1

Recovery yöntemi dediğiniz nedir? Recovery romdan mi bahsediyorsunuz?
  10. turkay1

Çözüldü 14T Pro güncelleme sorunu

Mevcut konu içinden ben zaten yardım alabilsem bu başlıklar altında yardım aramam değil mi ? Bu gibi hususlara da dikkat edip insanlara yardımcı olabilseniz keşke
  11. turkay1

Bu forum yardimlasma forumu değil mi arkadaşım? Ben zaten sorunum ile ilgili gerekli konuyu açtım. Kadıoğlu hocam ile de görüştüm. Benzeri başlıklar altında kendi sorunum ile ilgili sorular sorabilirim veya yardım almaya çalışabilirim kaldı ki Ocak ayında açtığım konuya sağolsunlar kimse...
  12. turkay1

Soru Xiaomi 13T Pro Yazılımsal IMEI

Sözde güncelleme yapılıyor ancak ben yapamadım maalesef. Yapmak istediğimde güncelleme ekranında hata alıyorum.
  13. turkay1

Yardım Mi 14T Pro güncelleme sorunu

Sorunu çözebilen var mı ?
  14. turkay1

Türkiye'de kalması daha sağlıklı sistemde bazı değişiklikler oluyor. Güncellemeyi kontrol etmek amaçlı arada bir İtalya yapıp tekrar bakabilirsin
  15. turkay1

Hasan hocama ben kayıt yaptırdım benimki server kayıt değil, ona rağmen güncelleme yapılmıyor hata veriyor. Diğer şekilde işlem yapılan cihazlar hakkında fikrim yok
Üst Alt