Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim cihaz sorunsuz güncelleme olmuyor ama hocam işlemi size yaptırdım.
1744186797
Aldığınız kişiye sorun kilit açıp fastboot rom yükleyebilirsiniz belki
IMEI atılmamış olsaydı MIUI 12.5 sürüme dönüp tekrardan hyperosa güncelle derdim ancak cihaza IMEI atılmış. Bu dediklerimi yaparsan IMEI gider. Bunun haricinde çözüm yolu yok gibi. Bende de aynı sorun var denemediğim yol kalmadı.
Denedim hocam, recovery rom indirdim ota rom indirdim yine aynı hatalar var. Ayarlar güncelleme gibi uygulamalarin verilerini temizledim, bölge değiştirdim vs. Her seferinde hata veriyor. Repair işleminde bir sıkıntı oldu yada farklı durum var bilemiyorum artık.
Mevcut konu içinden ben zaten yardım alabilsem bu başlıklar altında yardım aramam değil mi ? Bu gibi hususlara da dikkat edip insanlara yardımcı olabilseniz keşke
Bu forum yardimlasma forumu değil mi arkadaşım? Ben zaten sorunum ile ilgili gerekli konuyu açtım. Kadıoğlu hocam ile de görüştüm. Benzeri başlıklar altında kendi sorunum ile ilgili sorular sorabilirim veya yardım almaya çalışabilirim kaldı ki Ocak ayında açtığım konuya sağolsunlar kimse...
Hasan hocama ben kayıt yaptırdım benimki server kayıt değil, ona rağmen güncelleme yapılmıyor hata veriyor. Diğer şekilde işlem yapılan cihazlar hakkında fikrim yok