Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkçe seslendirmeli TV ve dizi bölümünden mesela in time filmini mi box s 4k aygıtım ile filmi açmadan önce veya açtıktan sonra kesinlikle alt yazı da ve ya ses de değişiklik yapamiyorum filmin Dili İngilizce oluyor. Ses değişikliği bölümde farklı bir yabancı dil var sadece onu sevsem bile yine...
Bende cimer e başvurdum btk nın aldığı kararda firma ismi olduğu için, aynı seri noya ait diğer firmaların satışını yaptığı ürünlerin geri iadesi alınmıyor diye... Bakalım ne olacak...
1577984211
Başvuru dilekçesi payşaşabilirmisin
Hepsiburada dan aldım, delta servis garantili, idealseçim diye bir firma yollamış, irtalatçıda nazlı iç dış ticaret... Ne gibi bir prosedür uygulamalıyım
10.2.2.0 güncellemesi gelmiş yapanlar varmı, sıkıntılı diye 10.2.1.0 güncellemesini yapmamistim, yabancı forum sitelerinden birinde kamera uygulaması eski versiyonuna döndü tarzında yorum yapmış
Mi Router 3 cihazım ile son 1 aydır sıkıntı yaşıyorum. Telefon ile bağlanırken bilgisayar ile bağlanamıyorum, evdeki iki telefondan biri bağlanırken aynı anda diğeri ile bağlanamıyorum, android uygulaması ile hiç bir ayar yapamıyordum. Hesaptan çıkış yaptım şimdi ise mi wifi ile giriş daha...
Konu hortlatma gibi olacak ama, telefonu kullanırken android dosyalarından birinde hata var dedi ve telefonun kapatıp açmaya çalıştığımda açılmadı. Fastboot ile rom kurmama rağmen telefon açılmıyor ve sürekli mi logosunda kalıyor. İlk Fastboot ile Rom kurmak istediğimde Rom kurulumu bitince bir...
Ellerinize sağlık, Telefon Türkçe iken eleştirmeyi yaptım sıkıntı çıkarmadı. Şuana kadar gördüğüm tek eksik uygulamayı açtığım da telefondaki Gmail hesabı ile uygulamayı calistiramadim null hatası verdi, amazfit ten yeni bir hesap olusturunca giriş yapabildim. Bu seferde mi fit te giriş yapmaya...
telefonunuzun saatini normal Türkiye 'ye göre ayarlayın. İlk eşleşmeden sonra ileri veya geri olacak. Sonra saati kapatıp açın düzeliyor. Bu ara telefonunuzun dile ingilizce olsun. Saat ayarı düzeldikten sonra telefonunuzu türkçe ye çevirebilirsiniz.