turgutterzi kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Xiaomi Mi Box S 4K Amazon Prime Video Altyazı sorunu

Türkçe seslendirmeli TV ve dizi bölümünden mesela in time filmini mi box s 4k aygıtım ile filmi açmadan önce veya açtıktan sonra kesinlikle alt yazı da ve ya ses de değişiklik yapamiyorum filmin Dili İngilizce oluyor. Ses değişikliği bölümde farklı bir yabancı dil var sadece onu sevsem bile yine...
  2. T

Haber Xiaomi Mi 5S Toplatılıyor

Bende cimer e başvurdum btk nın aldığı kararda firma ismi olduğu için, aynı seri noya ait diğer firmaların satışını yaptığı ürünlerin geri iadesi alınmıyor diye... Bakalım ne olacak... 1577984211 Başvuru dilekçesi payşaşabilirmisin
  3. T

Haber Xiaomi Mi 5S Toplatılıyor

Hepsiburada dan aldım, delta servis garantili, idealseçim diye bir firma yollamış, irtalatçıda nazlı iç dış ticaret... Ne gibi bir prosedür uygulamalıyım
  4. T

Rom MIUI 10.2 Global Stable 10.2.1.0.OAGMIXM Mi 5S için Yayınlandı! Buradan İndirebilirsiniz!

10.2.2.0 güncellemesi gelmiş yapanlar varmı, sıkıntılı diye 10.2.1.0 güncellemesini yapmamistim, yabancı forum sitelerinden birinde kamera uygulaması eski versiyonuna döndü tarzında yorum yapmış
  5. T

Yardım Mi Router 3 - MiWifi ile eşleştirme sorunu

Mi Router 3 cihazım ile son 1 aydır sıkıntı yaşıyorum. Telefon ile bağlanırken bilgisayar ile bağlanamıyorum, evdeki iki telefondan biri bağlanırken aynı anda diğeri ile bağlanamıyorum, android uygulaması ile hiç bir ayar yapamıyordum. Hesaptan çıkış yaptım şimdi ise mi wifi ile giriş daha...
  6. T

Haber Amazfit Pace (1) için WOS 2.0 çıktı

Bugün 2.8.0.5 sürüme güncelleme olarak gelmeye başladı, bekliyorum bakalım.
  7. T

Redmi Note 3G açılmıyor

Konu hortlatma gibi olacak ama, telefonu kullanırken android dosyalarından birinde hata var dedi ve telefonun kapatıp açmaya çalıştığımda açılmadı. Fastboot ile rom kurmama rağmen telefon açılmıyor ve sürekli mi logosunda kalıyor. İlk Fastboot ile Rom kurmak istediğimde Rom kurulumu bitince bir...
  8. T

Amazfit Pace

kullanabilirsin.
  9. T

Uygulama Amazfit Watch V.2.0.1 [Miui Türkiye Ekibi]

Telefonu wifi ye bağlayamadim şifreyi düzgün girmeme rağmen, telf dilini İngilizce yapınca wifi baglayabildim.
  10. T

Tekrar deneyince sonucu yazarım. Teşekkürler
  11. T

Ellerinize sağlık, Telefon Türkçe iken eleştirmeyi yaptım sıkıntı çıkarmadı. Şuana kadar gördüğüm tek eksik uygulamayı açtığım da telefondaki Gmail hesabı ile uygulamayı calistiramadim null hatası verdi, amazfit ten yeni bir hesap olusturunca giriş yapabildim. Bu seferde mi fit te giriş yapmaya...
  12. T

Amazfit Pace

telefonunuzun saatini normal Türkiye 'ye göre ayarlayın. İlk eşleşmeden sonra ileri veya geri olacak. Sonra saati kapatıp açın düzeliyor. Bu ara telefonunuzun dile ingilizce olsun. Saat ayarı düzeldikten sonra telefonunuzu türkçe ye çevirebilirsiniz.
  13. T

Amazfit Pace

Peki saat olayını nasıl düzelteceğiz, benim de 1 saat önde gidiyor düzgün eşleştirme yapmış olmama rağmen, bende fabrika ayarlarinami dondureyim
  14. T

Soru 3.parti hatası alıyorum TEMA ?????

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Daha önceden kurabiliyorken şuan hata veriyor
Üst Alt